Jump to content

triinkim

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

triinkim

  • Tase
    Vaatleja
  1. Liiga lihastes jalad?

    No mul ka küsimus, kui jalalihased on väga tugevad ja kleidikesi ja seelikuid kanda ei saa seetõttu, riivab silma, mida tegema peaks?? lihtsalt nälgima v? ise kaalun kuskil 60 kg ja tahaksigi nendest krdima jalalihastest lahti saada..nii kole kui naisel tugevad lihased
  2. Rasvapõletaja

    Kasutan ka hetkel Thermonexi, pean aga koguseid vähendama, sest see tekitab iiveldust,unetust, ärevust, pilt kõigub jne..aga kaalule mõjub. Kui kasutan fatburnerit siis see küll mingit tulemust ei andnud...puhas raha räöövimine..aga see thermonex on väga karm!
  3. Thermonex kapslite tarvitamisest

    Huvitav on see, et ma ise kohvi üldse ei tarbi ja ka energiajooke mitte, aga proovin edaspidi koguseid vähedada. Aga söögiisu on täiesti kadunud, see on üllatav..
  4. Thermonex kapslite tarvitamisest

    mul täpselt sama teema, küsimus kas oled koguseid vähendanud ning kuidas siis enesetunne on? ma olen kasutanud nüüd natuke aega ja kaal langeb, kuigi enesetunne ple kiita ja trenni ka teha ei jõua..
  5. väike abipalve

    mul ka sama teema, und ei ole, aga kaal langeb, peaks vist ka koguseid vähendama, pilt lihtsalt kõigub ees :S aga ära ei taha ka lõpetada, mõjuvad rsk
×