Jump to content

Rano

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rano

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 11.12.1991
  1. Poksikott

    Tervist, Tahaks küsida, et kui teen jõusaalis edasijõudnute kava jagatud neljaks, et esmaspäevast reedeni, ega siis üle ei pinguta, kui käin peale iga jõusaalikorda veel poksikotti peksmas 20-25 minutit? Ootan vastuseid
  2. ujumine ja õlgade laius

    Laiu õlgu saab ka maadlusega tegeledes, nagu olen kuulnud ja näinud.
  3. Lihaste pikkus

    Eks ta vist ektomorfile kohane ole.
  4. Lihaste pikkus

    Tere. Paluks abi sellise teemaga, et kui näiteks biitseps ja reielihas on liiga lühikesed. Kui biitseps pinge ajada siis ta on küünarvarrest liiga kaugel, aga suurus on normaalne ja sama ka reiega, kui reielihas ei jõua põlveni välja, vaid algab kuskil 5-7 cm enne põlve alles pihta. Mida peaks tarbima, mida rohkem sööma? Loodan, et saite aru mu probleemist ja aitäh ette.
  5. Hardstyle

    Ma muidu kuulan kõike, peale Jazzi ja väga sügava Hardstyle. Lihtsalt, jõusaalis annab parema hoo sisse metal, rock.
  6. Kava abi

    Jõusaalis olen käinud peaaegu 7 kuud, 4 korda nädalas, et eriti algaja ei ole.
  7. Kava abi

    Tere, Sooviks veits abi massikava koostamisel ektomorfle. Söömise peale olen pannud väga suurt rõhku, söön rohkem tervislikumalt ja olen valgusisaldust oma toidus suurendanud. Muidu olen 17. aastane, pikkust ei oska kahjuks täpsemalt öelda, kui 170-173 cm vahel ja kaalun 58 kg. Suured tänud ette ära.
  8. Õlaringid

    Tahaks teada, kas tehes õlga, on mõtet teha õlakehitusi kang käes või õlaringe ? Kas õlaringid õlgu sinnasamusesse ei keera ?
×