Jump to content

Vallur

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vallur

  • Tase
    Algaja
  1. Toitumiskalkulaatorid

    Kulturist ei ole, kaalu aitas alandada: http://www.toidutare.ee//kaloriarvuti.php http://tai.mulfo.com/
  2. Pulss alaneb kuudega, kui teha iga nädal 10-15h aeroobset treeningut. Enda peal toimib, tegin 22h kuu aja sees(22h niipalju, kuna üldse alustasin esimest korda trennidega sel aastal ja olin nädalake haige ) aeroobset, pulss alanes 3-4 lööki. Südamelöökide sagedus peab olema madal, nii 60-70% SLSmaxist(220-vanus) kogu trenni vältel. Tee ükskõik mida, aga madala pulsiga!
  3. Kui vara võib tekkide magneesiumi puudus?

    Kas vererõhuga on kõik korras?
  4. sõbraga "võidu vormi", kihlvedu

    1. mõlemad sõudke sama distantsi aja peale. Kolme kuu pärast võidab see, kes on suurema arengu teinud protsentuaalselt. 2. osalemine rahvajooksul/parem aeg võidab. 3. Kui viitsite jõusaalis ka käia, siis 50kg kangiga rinnalt surumine/kes rohkem surub, on võitja. Edit: kõhuümbermõõt kah
  5. Soovin sangadest lahti saada.

    Mida sa ise soovitaksid hehee?
  6. Soovin sangadest lahti saada.

    Ega ma ei soovitanud, et üldse 500kcal süüa! Mille arvelt peaks siis keha rasva kaotama, kui süüakse nii palju kui vaja? Treeninguga! Treening koduseinte vahel on märksa keerulisem, kui väljas.
  7. Soovin sangadest lahti saada.

    Kindlasti kirjuta kõik oma ampsud ülesse, sest iga kalor loeb Uuri välja, palju su baasainevahetus(palju sa elus eksisteerimiseks süüa vajad) on, ning tarbi sellest 500kcal vähem. Nii lihtne see ongi!
  8. Aeroobne peale lihastrenni

    jap, 45 minutiga ajab kõik asjad normaalselt ära!
  9. Lõuatõmme ja krambid?!

    Kohe palju parem, tänan!
  10. Lõuatõmme ja krambid?!

    Mingi imelik valu tekib sääremarjas, kui teen lõuatõmbeid. Säärelihas kisub nagu krampi, üpriski ebameeldiv. Mis võib olla põhjuseks?
  11. Treeningplaani koostamine

    http://www.cptips.com/hrmntr.htm
  12. Treeningplaani koostamine

    Arendada tahan vastupidavust, endale meelepärased viisid selleks oleksid kiirkõnd, ratas ja sõudmine. Et mitte ülekoormata ennast, siis kas pole kuskil effektiivset treeningplaani nende alade kombineerimisel? Esialgu on plaan selline: E-puhkus T-ratas(intensiivsem - 20km) K-puhkus N-ratas(intensiivsem - 20km) R-puhkus L-ratas(kergem - 30km) P-ratas(kergem - 30km) Kergemal päeval pulssi üle 150 ei lase! Tahaks treeninguid veel lisada, aga ei tea kui palju, seega paluks teie abi.. Vot siis, kuhu sobitada sõudmine ja kiirkõnd? Või piisab ainult ratta sõtkumisest? Veel tahan nädala koormusi 10% tõsta, arengut silmas pidades.. Kui midagi välja jätta, siis jätaks sõudmise(väiksem tõenäosus ületreeninguks)
×