Jump to content

Jõukahoolik

Kasutajad
  • Sisu loend

    61
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jõukahoolik

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 07.01.1991
  1. Kirjandi teemad 2010

    Kirjutasin esimesel teemal ja vist liiga palju teemast mööda. Kirjand oli hea ja arvatavasti üsna veatu, aga kirjutasin liiga palju meedia mõjust ja unustasin teemakohasemate probleemide käsitlemise. Loodan, et tänu sellele läbi ei kuku nüüd.
  2. EUROVISIOON 2009

    Laulud on iga aasta natuke sarnased, sellised eurovisiooni muusika stiilis, pole tõesti enam midagi eriti vaadata. Ise vaatan hindamist ainult.
  3. PÄEVA NAEL, PEDEPIDU!

    Solaariumis ülepäevitanud poisid/mehed näevad tõesti gayd välja, kui inimene tahab solaariumis käia siis käigu, aga normaalsuse piirides.
  4. Pettumus ...

    No jah, eks see ole tegelikult ammu teada tõde. Edu sellegi poolest kõikidele, kes ilma aineteta võistlevad ja midagi saavutada tahavad.
  5. Hardstyle

    Ei kuula "HS". Trennis väga ei sega/tõmba/liiguta/häiri/, aga trenni väliselt küll ei tahaks kuulata.
  6. Päris paljudel tundub seagripp olevat, eriti kõhu peal.
  7. pidevalt sarnased küsimused foorumites

    Ma arvan, et variant a) iseloomustab seda probleemi kõige paremini. Keskmine äsja foorumiga liitunud kasutaja ei tea sellest saidist kuigi palju ja tuleb kohe oma muret kurtma, otsingu või sarnaste teemade peale mõtlemata.
  8. Paljud teist käivad jõusaalis hommikul.

    7-9 ajal oleks minu jaoks kindlasti liiga vara. Tavaliselt umbes kella 3 ajal päeval, vara on minu jaoks kell 11.
  9. Rekordid alustades...

    Esimest korda astusin jõusaali uksest sisse täpselt 3 aastat tagasi. 10. aprillil 2006. Olin siis 15 aastane ja käisin 2 kuud trennis ja jätsin suve vahele. Augusti lõpus uuesti tulles proovisin kohe max.i, mis oli siis 50kg. Jõutõmmet hakkasin vist 2008 alguses tegema ja usun, et see kuskil 80-90kg oli, praegu 140kg. Kükki polegi kunagi korralikult teinud ja ka praegu on sellega raskusi, 80kg vb kükin ära. /Praegu surun 95kg.
  10. Tuharad trimmi - päris julm!

    Väga kole. Nii kuiva per*ega on raudselt valus istuda.
  11. Kaua kulub aega?

    Nõrk tunne on, kui üle pika aja trenni lähed, aga kiiresti tuleb tagasi. 1.5 aastat nüüd küll raisku ei lähe. Umbes kuuga saab enamuse jõust tagasi, oleneb treenitusest muidugi.
  12. Vasak käsi nõrgem kui parem

    Millistel harjutustel sa täpselt tunned, et vasak käsi nõrgem on? Hantlitega harjutusi tehes vali raskused nõrgema käe järgi ja ära kordusi tugevama käega rohkem tee, teistes harjutustes võid ka raskusi kergemaks võtta, kui tõesti üks käsi tohutult nõrgem ei ole, ja kui on, siis äkki oskad öelda ka miks?
  13. Viin

    Viina jõin viimati vist suures koguses 15 aastaselt. Olen proovinud hiljem ka, aga pole minu rida. Kange alkohol ei maitse üldse. Õlut joon paar korda nädalas ja mitte suures koguses. Üritan nii vähe juua, et trenni ei segaks.
  14. Jah, halvasti välja kukkunud või olen varemgi taolisi videoid küllaga näinud.
  15. Madalalaubalisus!

    Vaatan, et selliseid niisama tülinorijaid ikka leidub. Ka minuga on tuldud niisama norima eesmärgiga mind endast välja viia, aga enamus kordi olen suutnud ikkagi kaklusest eemale hoida.
×