Jump to content

Liiv

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Liiv

  • Tase
    Vaatleja
  1. Südameprobleemid

    hobusegeel on mul kodus olemas, hakkan peale määrima!
  2. Südameprobleemid

    Nüüd on selline asi et kui mingis kindlas asendis olla või punnitada siis lööb valu südame juurde, muidu ei ole mingit pistmist või sellist, ! valu on nagu lihase vms.
  3. Südameprobleemid

    tegin koormustesti spordiarsti juures.
  4. Südameprobleemid

    korvpall, jooks
  5. Südameprobleemid

    Vitamiinidest tarbin, C-vitamiini, B-vitamiini ja Cardioace.
  6. Südameprobleemid

    Jaksu on ja tahan teha, aga lihtsalt väike valu kui trenni ei tee, treeningu ajal kõik korras, madalal pulsil on tunda südamepiirkonnas valu. Arst on öelnud et süda korras, aga valutab, ja teen trenni ka edasi, äkki juhtub midagi tõsisemat?!?
  7. Südameprobleemid

    Tegelen 6korda nädalas spordiga. Nendest 4 päeva teen aeroobset trenni, 2 korda jõusaal. Jõusaalis on personaalne juhendaja . Treeningud on rasked ja koormavad. Siis hakkasid jamad, Kuna olen kasvueas poiss 16a., 198cm pikk, hakkasid mul vererõhu probleemid, peale jõusaali hakkas, paha , vererõhk läks kõrgeks, siis käisin spordiarsti juures, tegin EKG, saadeti mind ka südamefilmile., kõik oli korras!. Nüüd kui vererõhuga on korras, siis juba mitmendat nädalat tunnen ma vahetevahel et nagu südamepiirkonnas pistab või valutab natuke... (valu ei ole tugev). Nüüd olen jätnud ära 1jõusaali treeningu ja seal mis alles on seal teen kergelt, liigesed jne. Aeroobse treeningu olen alles jätnud, söömist olen parandanud. aga ei ole ikka valu ära kadunud. Tunnen muret, äkki on midagi väga valesti!
×