Jump to content

realreal

Kasutajad
  • Sisu loend

    126
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

realreal

  • Tase
    Kasutaja
  1. Holger sa võiksid teatud perioodide tagant tervisekontrollis käia, siis hea endalgi vaadata, kas on midagi viltu läinud või mitte. (mitte halva pärast)
  2. Kas jointi mõju on arusaadav või tarbid seda igaks juhuks vigastuste ennetamiseks. Siit samast foorumist keegi kirjutas, et glükosamiinil peavad suured kogused olema, siis alles mõjub.
  3. Õlaprobleemid

    Ma ise lisaksin vigastuse põhjuste alla veel vähese liikuvuse, pime periood, istun pikalt arvutis. Suvel pole mul neid probleeme tugevalt esinenud (mõnikord randmed ja õlad siiski valutasid), kuna päikest kõvasti ja rattaga käin trennis. Tehnikat on foorumis teistele raske selgeks teha, kuid julgeks isegi öelda, et tehnika on liigestesõbralik. Pigem tekib mul raskusi selja tunnetamisega.
  4. Õlaprobleemid

    Mul on enda suhtes kerge hirm, kuna surumistes hakkab parem õlg suurema koormusega valutama ja mõnikord ka vasak. Viimasel ajal annab isegi kergemate raskustega 3x20 tunda. Hirm tekkiski sellest, kui sõber käis oma õlgadega arsti juures ja arst sai käega katsudes aru, et kõhred on kulunud ja soovitas enam gymiga mitte tegeleda. Kõhre pidavat taastuma, aga ilmselgelt ei saa ta mitte kunagi "raskeid" trenne teha. Ma pole veel spetsialisti juurde läinud, aga pmst olen seda ennemgi arvanud, et jõusaal ei sobi mulle...Enda peaga ei oska enam midagi teha. Rinda ja õlgu pole juba 2-3 kuud treeninud. Lisaks sellele annavad randmed ja põlved (hakkasid hiljuti kükkides) tundma andma.
  5. Intsu Inga tuleb üle bikiini fitnessi

    Soomes ei pidavat ilusaid naisi olema Nüüd pean enda sõnu sööma
  6. Kumb neist siis peamiselt ülekaalulisust tekitab, kas suhkrud või rasvad ? Kohati lugesin välja, et 100 grammist suhkrust ladestub rasvaks imeväike osa, siis peaks ikka meeletutes kogustes seda sööma, et üldse mingisugust rasvumist tekiks ? Samas rasvased toidud on alati süskareid täis. Raske seda hinnata. Loeb üldine kaloraaž
  7. Mida sa mees ajad? Jälle pean lugema sinu "arukat" postitust. Holger annab algajatele üpris head nõu erinevalt sinust, kes käib siin ainult segast peksmas... Ma ei olnud kaheteist aastaselt ka nii lollakas, kui sina täisealisena.
  8. Aasta meessportlane

    Mis nüüd siin ebaloogilist või ebaõiglast peaks olema ?
  9. Vajadus kaalu järgi, 16a, 170cm, 50kg

    Sa pead aeroobset kõvasti vähendama, kui tahad suuremaks saada.Oled kunagi mõnda põkki maratonil näinud ?
  10. Tülpimus

    Pole midagi põhjalikult uurinud, aga minu arvates mäci veisefilee kotletid on mõistlikumad kui rakvere kotletid.
  11. kava parandus

    Mis eesmärgid ? algaja või mitte Mina jätaksin randmed üldsegi välja, kuna kuue kordusega on väga suur oht vigastusele ja seda isegi kergema raskusega. Rannet võid seistes kangiga pealthaaret kasutades teha, lisaks jõutõmme ja raskuste kätte võtmine annab juba piisava koormuse. Rippumine hea
×