Jump to content

elxu

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

elxu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev March 9
  1. Mandlite ära lõikamine

    Kindalsti mine arsti juurde. Minul lõigati mandlid 2004 ja 2005 tekkis reumaatiline südamelihase põletik ning sain terve aasta antibiootikumi süste. 2006 olin terve ja 2007 juuni jäin uuesti haigeks ning siis olin kuni 2008 aasta maini iga päev palavikus 37.1-37.5. Arstid ei leidnud midagi kõik võimalikud uuringud said tehtud. Praegu olen õnnelik,kui saan ilma palavikuta 3 nädalat hakkama. Trennis käin ikka edasi. Aga kui palavik juba 37.4 siis pean trenni vahele jätma, kuna süda läheb pahaks trenni ajal.
  2. keefir ja pett - kui palju laktoosi

    Keefiris peaks olema ~3,5%. Laktoosi vabad tooted ju ka müügil.
  3. Linajahu, milleks?

    Mina söön seda jogurtiga ja maitsel pole viga. Meenutab kama.
  4. Magus

    Minul on ka jube magusaisu. Õhtul peale trenni, kui olen ära söönud pean kindlasti shokolaadi ka sööma või midagi muud magusat. Söön 4 korda päevas 30-40% süsivesikud ja ülejäänud valk ning rasv. Kas kroomi tabletid aitaksid?
  5. Kus saalis käite treenimas?

    Mõtled Korso GYM Soomes? Käin ka selles.
  6. Toitumine+trenn=kaalulangus?

    Tahtsingi ju teada, et ega ma liiga palju rasva ei tarbi. Parem küsin praegu ära. Enne kui kaal kasvab/kahaneb või enesetunne halb.
  7. Toitumine+trenn=kaalulangus?

    Kas ma tarbin liiga palju rasvu?
  8. Toitumine+trenn=kaalulangus?

    Minul selline mure, et söön vist liiga palju rasvu? Toitumine: valgud 25-30%, rasvad 35-40%(vahest isegi 45%), süsivesikud 30-35%. Põhiline rasv siis muna,kala,kana ja igapäev tarbin külmpressitud linaseemneõli ja ka linaseemnejahu. 3x nädalas jõusaali ja 2x aeroobset trenni. Olen 170cm ja kaalun 57kg (22a. N). Kaalus juurde võtta ei tahaks ja ka langus ei ole oluline.Pigem hea enesetunne ja vorm.
  9. Unehäired

    Minu hommik algab 4.45 ja pidevalt ei jää enne 12 magama. Kuigi voodisse lähen kell 10. Raamat ja rahustav tee aitavad mind.
×