Jump to content

vikont

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vikont

  • Tase
    Algaja
  1. Küsimus Kivika treeningprogrammi kohta

    ....jutt oli treeningust massiperioodil
  2. Kas sellest kui treenida kõiki lihasgruppe kord nädalas(v.a. kõhtu), lihaste kasvuks pisut väheks ei jää? Kas tõesti taastumine võtab aega tervelt 7 päeva? Kas sama programmi võib edukalt rakendada ka mitte tippkulturist? Kas programm toimib ka ilma toidulisandite tarbimiseta?
  3. jooks ja põlved

    .......rattatrenn kestis eile 2 tundi, millest 2/3 veetsin murdmaarajal.
  4. jooks ja põlved

    Kas sul kodu lähedal(nii 10 km raadiuses) mõnd murdmaarada pole? Ise teen 2* nädalas nõnda, et sõidan 10 km metsa, siis metsas mingi 15 km rattaga murdmaarada ja siis kodu tagasi. Iga kord suurendan murdmaadistantsi 1 km võrra. Need tõusud võtavad ikka nii läbi, et anna olla. Eile suutsin end ääri-veeri rajalt koju vedada(oli suht tugev taganttuul ja sellele vaatamata kojutulles üle 20 sõita ei jõudnud, tavaliselt uhan sellistes tingimustes 35-40 km/h) Võibolla selline trenn pärsib ka lihaskasvu pisut...... Pekki põletab aitab aga kohe kindlasti!!!!!
  5. Tarbin peale trenni Fasti Hera 85-te ja Maltot segatuna piimas. ERANDITULT alati võtab see kokteil mul 2- 3 tunniks peeru nõnda lippama, et peeretan circa iga 5 minuti tagant. Lõpuks on ikka selline kelts õhus, et anna minna! Talvel ei taha akent ka lahti hoida-maja läheb külmaks. Õnneks elan üksinda, nii et kedagi peeruga ei terroriseeri. Kuidas teil selle kõhutuulega lood on, äkki oskate midagi soovitada? Võibolla Tai Kane tooteid? (:
  6. piimhape?

    oskab keegi soovitada, kuidas selle teket vähendada. KUi teen samal päeval rinda+õlga+triitsetsipsit, siis annab triitseps ikka paar päeva üsna rämedalt tunda.
  7. Whey Lemon Super (1800 g)

    mul näiteks võtab roppu moodi peeru lippama......
  8. 15 ja rohkem kordust

    Seni olen treeninud enamasti püramiidi pea kõikide harjutuste puhul. Mõtlesin, et prooviks vahelduseks järgmist skeemi. Võtan raskuse, millega suudan teha 10 kordust esimeses seerias(teises, kolmandas...... juba vähem). Langetan seda raskust 25% protsendi võrra. Saadud raskusega treenin 3-4 kuud nõnda, et igal treeningul üritan teha seerias mõne korduse rohkem kui eelmisel, ehk siis 100% pingutus. Sellist skeemi kasutaks kõikide harjutuste puhul. Ilmselt on jõunäitajate poolest tulemuseks vastupidavuse kasv. Kuidas mõjub aga antud trenn massile ja lihase välimusele? Kas üldse on mõtet jaurata?
  9. Ultra Whey Pro (3 kg) - Universal

    äkki annad mõne hea looduliku valgujoogi retsepti......
  10. Mida see valk endast täpsemalt kujutab? Poes pole peale tema glutamiinisisalduse mingit muud infi. On keegi ehk proovinud ja julgeb soovitada. Kuda maitse on , juua ikka kõlbab? On seda glutamiini seal piisavalt?
  11. hommikune aeroobne trenn

    Kas sellest on tolku kui seda teha pool tundi enne hommikusööki. Lihtsalt muul ajal pole teda võimalik päevakavasse võtta. Teeks 7.30-8.00 jooksu või jalgratast ning 8.30 oleks siis hommikusöök.
  12. glutamiin

    Konkreetne küsimus. Glutamiini tarvitama hakkamine suurendaks mu toidulisanditele kuluvat raha 30% võrra. Kui suur on kasutegur? Mitu % kiiremini kasvab lihas ja tuleb jõud? Hetkel tarbin enne ja peale trenni kokteili, kus 2 osa Fasti Hera 85-te, 2osa fasti malto6-te ja 1osa fasti dekstroosi. Sinna siis segaks igasse joogikorda veel 5 grammi glutamiini, aga kas on asjal ikka mõtet......... ? Ja veel..... mis vahe on glutamiinil ja glutamiinpeptiidil peale selle, et viimane odavam on(kui võrrelda Tai Kane peptiidi ja Fasti puhast glutamiini)?
  13. Hetkel kaalun 93 kilo, rasva on omajagu. Soov oleks suveks mingi 5-10 kg pekki kaotada ja samas lihasmassi juurde kasvatada. Nii 87-90 kg oleks norm. Kas järgmise toitumiskavaga oleks seda võimalik teostada: Hommikusöök 9.00- pudru, paar grillvorsti või lihaviilu, paar muna, paar viilu leiba, klaas piima.Ohtralt hapukoort kõrvale (: 1.Lõuna 12.00 – massilisaja koks 2.Lõuna 15.00 – massilisaja koks Õhtusöök 17:30 – kalorite ja toitainete poolest sarnane hommikusöögile Peale trenni 21:30 – proteiinikokteil Enne magamaminekut 24.00 – pakk lahjat magusat vaniljekohupiima Nädalas teen 2 korda kerget aeroobset ja 5 korda jõutrenni ; töökoht on valdavalt istuv- kas kontoris või autoroolis.
  14. teema kerkis päevakorrale seoses koduse tagasihoidliku jõurumi sisustamisega. Kui võtta aluseks rauakilo hind "turul" siis see on ikka ropp, mida uute hantlite/ketaste/kangide eest küsitakse. Huvitav kas on niiv õrd suured tootmiskulud, või hoopis aetakse suurt kasumit taga? Kui kellegil on ehk midagi huvitavat soodsalt pakkuda, siis oleksin huvitatud järgmistest asjadest Kang 20 kg ja kettad, alates 10kg Hantlid(soovitavalt hantlite paar) 15-30 kg Sangpommid 24 ja 32 kg Kõühulihasepink(välimus pole oluline) Kaldpink(välimus pole samuti oluline) Kui kuskil midagi maha kandma hakatakse,siis mõnest romust plokkseadmest oleks ka huvitatud.
  15. Mida arvate nädalasest treeningkavast, kus eesmärk on rinna ja jalgade eelisareng. Kava on järgmine: Esmaspäev(Rind ja käed): Rinnalihas a)kangi surumine 6 seeriat b)kangi surumine kaldpingilt 4 seeriat Biitseps Biitseps kangiga seistes 6 seeriat Ranne kangiga istudes 5 seeriat Triitseps Kangi surumine rinnalt kitsa haardega 5 seeriat Teisipäev(Kõhulihased) a)ülakeha tõsted selili lamades 5 seeriat b)jalgade tõsted selili lamades 5 seeriat c)seistes kang kaela taga, külgedele kallutus 5 seeriat Kolmapäev(õlg, selg) Õlg a)kangi surumine seistes kaela tagant 5 seeriat b)kangi tõmme seistes alt üles lõua alla 5 seeriat c) hantlitega lendamine 4 seeriat Selg Lõuatõmme 4 seeriat Jõutõmme 4 seeriat Õlgade tõsted(õlakehitus) kangiga 5 seeriat Neljapäev(kõht, jalad): kõht a)ülakeha tõsted selili lamades 5 seeriat b)jalgade tõsted selili lamades 5 seeriat c)seistes kang kaela taga, külgedele kallutus 5 seeriat Jalad a)kükid kangiga 6 seeriat b)varvastele tõus kangiga 5 seeriat Reede (rind, käed, sama , mis esmaspäev) Laupäev: ujumine 1,5 tundi Pühapäev (kõht, jalad, sama, mis neljapäev)
×