Jump to content

xxVoodooMagicxx

Kasutajad
  • Sisu loend

    134
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

xxVoodooMagicxx

  • Tase
    Kasutaja
  1. Dieedijook

    Panin siis vist nats palju kuna päris tugevalt õhetama võttis. Sidrunikoor pidavat ka hea olema, takistama/pikendama suhkru imendumist, kuigi ise suhktut ei kasuta mujal kui kohvi sees.
  2. Dieedijook

    võttis kurgu õhetama. Mis eesmärgil see cayanne sinna sisse läheb? Palju cayannet ja sidrunit peaks panema?
  3. Dieedijook

    aga peale ärkamist on esimene jook ju kohvi
  4. Dieedijook

    Aga kuidas ajastada, sidrun soodustab seedimist, seega peaks hommikul kuid rasvapõletust soodustavad ained peaks oopis päeva teise poolde olema suunatud või vahet ei ole võtan kõik hommikul? (trennis hetkel ei käi)
  5. Dieedijook

    No ma siis mõtlen, et teen siukse koksi: Roheline tee, sinna sisse pigistan sidrunit, väiksem kogus fatburnerit, gayanne ja vaatan kuidas laksab
  6. Dieedijook

    Fatburner jooki mingi väiksem kogus päevas? Kuigi sellesse L-carnitiini toimesse ma eriti ei usu st tast vb oleks kasu kui organismil selle puudus peaks olema aga kahtlen, et selle suurel määral tarbimine midagi muudaks.
  7. Dieedijook

    On ju vahtrasiirupi nimeline dieetki olemas, ega ma täpsemalt ei teagi miks seda vaja aga ehk põhjendad, miks seda mitte tarbida? Cayannet lihtsalt maitseainena võimalikult tihedalt kasutada või peaks suuremas koguses? Aile, Sa meil toiduainetest tead palju, kas on veel mingeid asju, mis peaks langust soodustama?
  8. Dieedijook

    Ongi paigas, ega ma muidu 10kg alla ei võtaks Kõhul veel väike vooder alles
  9. Dieedijook

    Mõtsin, et teeks endale dieedijoogi igahommikuseks tarbimiseks. Roheline tee, sidrunimahl, vahtrasiirup. Pähkleid võiks ka veel igapäevaselt süüa. Kuidas Cayanne või muu pipraga on? Mis arvate? Kas võiks/peaks veel midagi lisama? Kui keha ei taha rasvast kergelt loobuda, millega saab teda mõjutada? Tegelt juba 10kg mõne kuuga alla võtt aga huvipärast vaataks, mis abivahendid teevad, tundub, et organism on vahel natuke jonnakas.
  10. Kellelt tellida treeningkava

    Et siis pärast viiendat treeningkuud, kui see tüüp on juba avastanud, et midagi pole muutunud, lahmib ta ikka veel aastaid tulemusteta trenni teha? Pöördu Õismäe MyFitnessis siis kohapealse treeneri poole! Kohtu inimesega ja räägi ning avalda oma soovid ja tahtmised. Kas tõesti arvad, et Sinu nõudmiste peale tormavad nii Kiivikad kui Aderid ja Morozovid Sind linnapeale otsima ja oma teeneid pakkuma? Üks selline tuttav mul on jah, usun, et tegin talle selgeks miks ta ei arene. Eino kui keegi siin kedagi myfitnessist ei soovita siis ma sealt kedagi ka otsima ei lähe. Minu poolt suur + (pluss) Kalmusele. Olen igati rahu ja suhtlen temaga vajaduse korral pea igapäevaselt. Hetkel digiajastu, seega pole raske saata talle endast tutvustavat pilti või pilte. /quote] Kalmuse kohta tean jah, et ta vaevub ka vähe pikemalt arutlema asjade üle.
  11. kaalu langetamine ja hiljem lihaste kasvatamine

    treening- ja toitumiskava...
  12. Kellelt tellida treeningkava

    Ader ja Morosov peaksid Spartas käima, kus saalis Kalmust ja Otsust võiks kohata? Kordan küsimust: kas õismäe Myfitnessis ka keegi profim vend liigub?
  13. Kellelt tellida treeningkava

    Inimesed ju erinevad, ühel vaja õlga, teisel selga, kolmandal vb jalalihaseid oopis rohkem arendada.
  14. Kellelt tellida treeningkava

    No ma ei viitsi olla tüüp, kes käib aastaid trennis ja siis avastab, et peale 5ndat treeningkuud polegi nagu midagi muutund. Ses suhtes ei hinda, et kas ta õigesti koostas aga pean vajalikuks ise aru saada sellest mida teen. Ja eks mul on mõned omad mõtted ka, kuidas, mida, mis vajavad arutamist.
  15. Kellelt tellida treeningkava

    Mu arust võiks treener ja treenitav ka kohtuda, et treener näeks millist savi voolida vaja. Kas õismäe myfitnessis ka keegi asjalik on?
×