Jump to content

bisous

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bisous

  • Tase
    Vaatleja
  1. Mure siis selline, et alates aprillist on nö trennikeeld: aprillis oli põlveop ja kuna kõhr on VÄGA pehme, on isegi vesiaeroobikat tuntavalt valus teha, mistõttu ei ole ma seal enam ennast piinamas ka käinud. Samas sooviks siiski süüa nii, et ma rohkem enam edasi ei paisuks, sest see trennivaba aeg on juba tunda andnud Ise 165cm pikk 23.a. vana tüdruk, kaalun nii 60-61kg nüüd. Trenni tehes oli see 57-58 :S. Kas siin targemad oleksid nõus jagama mingit väikest näidismenüüd, et ma täitsa kakukeseks ära ei läheks?! Mida ja mitu korda päevas jne?! Oleksin väga tänulik!
  2. Asi siis selles, et olen siis vaikselt mõelnud ja nüüd uurikski, kuidas ja mida tegema peaks! Ehk siis, kui tahaksin saada Bodypumpi ja -combati treeneriks, siis kas: 1) selleks peaks mul olema TÜ bakakraad kehakulutuuris? 2) kuhu peaks siis edasi pöörduma? Tänud!
  3. peale pimesooleopi trenni?!

    Pimesooleop oli siis 28.11.08.a. ja arst soovitas vähemalt kuu kindlasti mitte BP-is käia. Millal oleks soovitatav jälle BP-is käima hakata või kas mingi muu trenn oleks hetkel isegi parem, sest ise kardan hullult seda, et äkki venitan välja midagi! :S
×