Jump to content

Vaokas

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vaokas

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 29.07.1991
  1. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Kui natuke tuhnida, siis tuleb tegelikult ilmsiks, et artikkel on algselt avaldatud vene ajakirja/ajalehe poolt, mida tegelikult ei eksisteerigi Ju keegi suvaline on igavusest mingid sündmusest kokku klopsinud..
  2. Kes selle tädi söömahullust rahastab? Eriti veel tulevikus, kui ta liikumisvõimetu on..
  3. Treeningu intensiivsus...palun aidake?

    Mainiks siinkohal ära Priidule, et kui sa tahad suuri käsi, siis tuleks rohkem rõhku panna triitsepsile, kuna triitseps mängib oluliselt suuremat rolli käe suuruses. Niiet biitseps/triitseps päeval oleks siiski ehk targem alustada triitsepsist.
  4. KIIRE PAKKUMINE JAANIPÄEVAKS!

    Veel viimane võimalus !
  5. KIIRE PAKKUMINE JAANIPÄEVAKS!

    Saada mulle oma msn PM kaudu, räägime sealtkaudu asjad sirgeks siis.
  6. Tervist kallis foorumirahvas. On siis selline mure, et olen 22.juuni liikumas Haapsalust Pühajärvele jaanipäevapeole ja kuna autos on vabasid kohtasid siiis otsin reisikaaslasi. Pühajärvel on kahe päevane jaanipidu ja pilet on eelmüügist 250 krooni. Programmiga saate tutvuda www.jaanituli.ee. Programmis on ka rammumeeste jõunumbrid. Liigun marsruudil Haapsalu-Risti-Märjamaa-Paide-Tartu-Otepää-Pühajärve. 24 juuni liigun sama teed pidi haapsalu poole tagasi. Kui keegi sooviks kaasa tulla kuskilt tee pealt või isegi haapsalust siis andke teada. Kütteraha jaotaks ka ära kamba peale. Kel soovi, siis meil on kinni pandud ka väike majake (peopaigast 500m), kus päeval korralikult välja puhata ning puudu ei ole ka pesemisvõimalus. Kuna tuba on kolmekohaline, siis kõik voodisse ei mahu aga põrandal saab ikka magada. Ööbimise hind sõltub sellest kui palju meid sinna tuppa koguneb. Kolmekesi olles on ühe öö hind 200 eek.
  7. Riided: Gasp ja BetterBodies

    Terv, oleks selline küsimus, et kuidas saaksin sellelt (http://ee.betterbodies.se/) leheküljelt endale riideid tellida? Fitness.ee poes oli link, et seal saab tutvuda suurema tootevalikuga, aga no mis ma tühja ikka tutvun, tahaks endale ka niimõndagi sealt. Võimalik et olen ise lihtsalt loll
  8. Venitusharjutused seeriate vahel

    Võimalik, et see on mul vaid mõtlemises kinni, aga mitte mingeid tagasilööke pole ma sellest saanud..
  9. Venitusharjutused seeriate vahel

    ristokru põhjendas selle juba ära, miks seda ei soovitata :"Venitused enne trenni ja trenni ajal väsitavad liiga palju lihast ja seega sa ei saa anda endast kõike" Lõpetasin ise ka trenni alguses venitamise ära ja tulemused liiguvad vaid paremuse poole
×