Jump to content

Peyote

Kasutajad
  • Sisu loend

    122
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Peyote

  • Tase
    Kasutaja
  1. Rolling Thunder

    kus saaks sellega treenida???
  2. Pealkiri räägib enda eest.Kas te olete neid näinud rannas/linnas/jõusaalis või lihtsalt kuskil majade vahel jalutamas ja mis te neist arvate? Mina eriti ei ole,vist ühe korra ainult elus üldse,aga netist olen muidugi ning mõned isegi meeldivad,aga mis te arvate?Lihastes mõtlen sellemõttes muskel kasvõi natukene paistab välja käelt või on kappid jalad.
  3. Mis harjutusi soovitaksite ülaselja treenimiseks peale lõuatõmmete?
  4. Alasi surumine

    Kas Tallinnas on võimalik kuskil proovida alasit jõu eesmärgil?
  5. Sangpommi rebimine/tõukamine

    Olen ise suur sangpommi fänn ning pean tõdema,et võhmale on see väga ränk.soovitatav käia jooksmas ning mitte suitsetada.(ise ei tee kahjuks /õnneks mitte kumbagi)2 kahte 24 kilost sanga olen surunud korra kümme korda järjest.32te olen surunud ühe käega 3 toore jõuga(päris max arvatavasti 4 korda)tõuganud aga 15 korda.16nega ei viitsi tõukamist teha läheb liiga kaua aega.24 kilost olen surunud 17 korda,tõuganud 25 korda.40 kilost sanga tõuganud 2 korda.
  6. jah sellega peab muidugi nõustama,et mees vaeva on näinud.ning siis veel "lisad"
  7. selles mõttes,et mees ei kasuta ausaid võtteid.narkootikumide vastu on siinsed kasutajad aga tundub et steroidide vastu mitte. aga kahjuks on jah see viimasel ajal hakanud levima liiga massiivselt kulturiste seas ning ülemaailma.kole lauasa vaadta mõnda venda.
  8. Paras cheater on.aga põkk ikkagi muidugi.ning muidugi ei saa nii suureks ilma padruniteta.
  9. Veidrad Faktid

    1.Eestis elavad kihnlased nimetavad kartulit õunaks. 2.Iidsed egiptlased magasid kivist tehtud padjadel. 3.99,9% inimestest ei saa lakkuda oma küünarnukki. 4.Venus on ainuke planeet mis pöörleb vastasuunas. 5.Kõige kõrgem teadaolev temperatuur Marsil on olnud +25. 6.naised on hommikuti rohkem kiimas,nende hormoonide tase on siis suurem. 7.Suurim kiirus, mis saavutati maailma esimesel autovõidusõidul Pariisis 1894. aastal, oli 12 km/h. 8.Tänavaid hakati valgustama juba mitu tuhat aastat tagasi. 9.Mõnedel inimestel maailmas kodus momendil rohkem alkoholi,kui toitu. 10.Põlised sumerid,babüloonlased ja assüürlased tundsid õlle valmistamist juba üle 6000 aasta tagasi. 11.Keskajal võis trahvi isegi selle eest kui sa üldse õlut ei joonud,kuid ka liialt purjus trahviti ning trahv tuli maksta õlles. 12.Andekatel on soodumus suurem langeda alko probleemi kätte kui mitte andekatel. 13.Sõna päss on mõeldakse tegelikult ainult isast lammast ning isast küülikut. 14.Elevant ja inimene on ainukesed imetajad kes suudavad seista peapeal kui neile seda õpetada,teised ei suuda. 15.huulepulk leiutati egiptuses, eesmärgiga märgistada naisi kes tegelevad oraalseksiga. 16.Inimese ära lõigatud pea võib veel umbes 15-20 sekundit teadvuse juures olla. 17.kõigest 7% inimestest on vasakukäelised,vasakukäelised elavad keskmiselt 5 aastat vähem kui paremakäelised. 18.Peaaegu kõik narkootikumid on olnud algselt ravimid. 19.Külmarekord:aastal 1983 antartikas -90. 20.siiamaani on WISCONSINI osariigis ameerikas baaris laulmine keelatud. 21.Alaskal on 29 vulkaani. 22.Maailma kõige populaarsem mehe nimi on Muhammad(Teise kohal John)Naise nimi Emma(Teisel kohal Mary).
  10. homoseksuaalid

    Minul pohkui neist homodest,pigem ei meeldi,aga ei saa aru mis teema sellega lesbid on normaalsed?nad kannatavad samasuguse haiguse nagu homod.noored kuttid mis vist arvavad,et homod ahju,aga lesbidega voodisse.
  11. Keskmine Eestlane!!!

    Ainult õlut ja Vodkast/Viinast Nipernaadit.teisi alkohole puudun ning joon väga harva.aga kui kerge vile sisse tuleb joogist(2 õlle)siis on jah keeruline mitte edasi võtta.muidu ei joo tihti,nädalas 1 korra max.ning muidu proovin mõõdukas olla.aga respect neile kes ei joo üldse eriti naistele.
  12. täitsa õiget juttu räägin.mida kõvem tase on kulturismis seda rohkem käsi sinna stero poole kipub.nii on.ei pea kedagi silmas.
  13. No aga kui Ader tõesti tõtt räägib on ta loll ning ei kõlba treeneriks.nii tasemel mees peaks ikka teadma,mis asi mida sisaldab.isegi kangi all värisevad pumpajad kes tüdrukute pärast pumpavad teavad mis mingi toidulisand sisaldab tavaliselt.nii arukalt mehelt nii loll jutt.aga seda ainet saab ainult süstida ning arvatavasti on ader aineid ennemgi tarvitanud,kui tõesti ei ole siis müts maha,aga vabandust tõesti kahtlus jääb.nii kogenud mees ikkagi ju.
  14. mida kõrgem tase,seda rohkem hakkab käsi sinna steroidide poole tõusma,kõvad mehed on need suudavad kiusatusele järgi anda. mõnes mõttes jah häbiväärne.
  15. ull vend

    275kg ilma surumis särgita on ikka väga terav
×