Jump to content

ivory

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ivory

  • Tase
    Algaja
  1. Kirjutan uurimistööd teemal "Vadakuvalgul põhinevad toidulisandid", vajan spetsialisti soovitust optimaalset valkude ja süsivesikute kogusest, mida taastuv eine/jook peaks pärast treeningut (võtame nt keskmise jõutreeningu) sisaldama. Lisan selle teksti viitena oma töösse. Teie antud toitaineline kogus oleks nagu alus, mida iga erinev näite toit/jook peab sisaldama. (selgituseks näide: selleks, et saada 40g proteini ja 80g süsivesikuid x) 500g Alma maasika kohupiimakreemi x) mingi X kogus kakaod x) 52,6g FitWheyd x) jne x) jne iga ühe juurde lisan kommentaari, nt vadakuvalk veega imendub kiiremini, hea variant taastusjoogiks. piim sisaldab rasva, aeglustab imendumist jne.) , tänan
  2. Kas massiperioodil (kehakaal ~66kg) on järgnev hommikusöök piisav või kesine? 200ml mahla 50g kiirkaerahelbepudru, 100 ml piima 200ml piima 150g kohupiima pastat --------------------------------------------- ~ 25g valku, 55g süsvk, 15g rasva, 425 kcal
  3. loogikaküsimus

    tõepoolest, paistab meile mehe rind või selg, siluett on sama. pole võimalik otsustada.
  4. Kava jaotus kolmele päevale

    aja jooksul, varieeruvuse mõttes, tasub ikka erinevat metoodikat proovida. erinevat tüüpi harjutused, pingid, pingi kalded, raskused, trenažöörid.
  5. Kava jaotus kolmele päevale

    tee kõhtu tihemini, nt. 3. päeval!
  6. Tagasi uudise / artikli juurde Olgu algatuseks öeldud, et kui te olete algaja või keskmise tasemega treenija, siis ühefaktoriline metoodika (superkompensatsioonil põhinev) töötab väga hästi. Jõudes kõrgemale tasemele, tuleb edasi arenemiseks tõsiselt läbimõeldud süsteemide järgi hakata oma treeninguid periodiseerima. Kahefaktoriline treeningteooria on üks parimaid alternatiive. Hakkame siis peale… Niisiis, jõutreeningu maailmas eksisteerib kaks domineerivamat ja heakskiidetumat treenimise teooriat. Nii räägitakse ka Zatsiorsky raamatus „Jõutreeningu teadus ja praktika“. Üks teoo... Minu arvates väga huvitav treenimisviis, mis on justkui pikendatud üldtuntud superkompensatsiooni meetod. Kui superkompensatsioonil on kestab ühe lihasgrupi treening tunde, siis duualses teoorias on see võrdne päevadega. Taastumises töötab aga alataastumise ja ületaastumise põhimõte.
  7. Algaja vajab pistu abi.

    Fitness.ee on loonud head tingimused korraliku treeningu ja toitumise jälgimise alustamiseks. Kui käid 3x nädalas jõusaalis, soovitan tööriistade alt võtta 3-ks jaotatud treeningkava. Toitumise jälgimiseks on mõnus vahend kaloriarvuti.
  8. Alustasin toidulisandite tarbimist aasta alguses. 3x nädalas [treening u 3h, jõusaal sellest 75%) joon pärast trenni 1dl Hera80 + 1dl Trauben Zucherit. Päeval pidevalt kõhus keerleb, pistab nõrgalt ja on kõht pidevalt-pidevalt (80%) lahti. --- Tsitaat Tarbija24.ee http://www.tarbija24.ee/100308/esileht/olu...utub-ohtlikuks: 19-aastasel Kerdil tekkis pärast liigset treenimist, toidulisandite ja steroidide tarvitamist pöördumatu tervisekahjustus. Noormees on oma keha jäädavalt invaliidistanud. Kulturist ja jõusaalitreener Ott Kiivikas soovitab enne toidulisandite menüüsse lisamist kindlasti konsulteerida arsti või jõusaali treeneriga. --- Jutust küll selgub, et peamine põhjus on anaboolsete steroidide kasutamine ja ületreenitus. Kuid iial ei või ju teada, kuidas keemilisel teel loodud ained, sh toidulisandid, indiviididele mõjuvad. Jutu eesmärk oli küsida teie arvamust, kogemusi seoses Hera80-ga. Peale selle juhtida tähelepanu ka liigse entusiasmiga treenimise ja toidulisandite kasutamise kõrvalmõjudele.
  9. Hera80

    mõistlik jutt, suured tänud!
  10. Hera80

    Arvatavasti on teistel päevadel rohkem ka, täna oli kergelt eriline . Samas võib ka siis väheks jääda. Milliseid toitainete andmeid soovitate?
  11. Hera80

    Vabandust, esitasin küsimuse, aga olid juba vastata jõudnud. Aitäh!
  12. Hera80

    3x nädalas, olen odaviskaja. Trennid on põhiliselt üldfüüsilised, pikk soojendus, venitused, spetsiifilised harjutused (tihemini odavise ja sellega seotud jõuharjutused, harvem teised alad nt. sprint, kõrgushüpe jm), edasi jõutrenn. Trennid kestavad kokku umbes 3 tundi. arvutasin välja ka tänase toitainete hulga (pikkus 176cm, kaal kõigest 63kg): Kaloreid kokku: 2144.5 Kcal Rasva: 112.3 g. Valke: 159.2 g. Süsivesikuid: 88 g. süsivesikuid arvatavasti umbes 1l kalja arvelt rohkem.
  13. Hera80

    Olen kergejõustiklane ja teen ka iga trenn pikalt jõudu, kava järgi. Nüüd alustasin toidulisandite tarbimist, ostsin Hera 80. Kui tihti seda kasutada soovitate? Ise arvan, et 3x nädalas, pärast trenni 1dl pulbrit oleks mõistlik? Sõber lisab sellele ka 1 dl süsivesikuid, nimelt Rimist ostetud trauben suckerit. Kuidas seda kommenteerite?
×