Jump to content

kalevfit

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kalevfit

  • Tase
    Algaja

Viimase Profiili Külastajad

2 517 profile views
  1. 1.Kaido Leesmann. 2.Siim Rast. 3.Hjalmar Mäe. 4.Elar Kraav. 5.Gert Koovit. 6.Aimar Kuusnõmm.
  2. 1.Kaido Leesmann. 2.Siim Rast. 3.Hjalmar Mäe. 4.Elar Kraav. 5.Gert Koovit. 6.Aimar Kuusnõmm.
  3. 13 aastane koolitüdruk

    Jah,treeningul võib suruda küll nii,nagu videos näha on,assistent saadab kangi ja rinnapuude on peaaegu olematu. IPF võistlustel selline sooritus arvesse küll ei tule.Kahtlemata on tüdruk andekas ja kui teda treeningutega ära ei lõhuta,kuuleme temast tulevikus kindlasti.
  4. Raw!

    Esiteks on videost näha,et tegemist WPC liigaga. Meil Eestis on võistlused IPF reeglite järgi. Küki katsed IPF järgi on tõepoolest pisut kõrged ja mis veel silma hakkas,on kangi ära võtmine. IPF järgi tuleb sportlasel kang pukkidelt võtta ja tagasi astuda,videos on asi hoopis lihtsaks tehtud. Niimoodi kang võtta ja kohe kükkima hakata on ikkagi lihtsam kui IPF järgi. Surumises oli minu arvates parem käsi algfaasis kui ka lõppfaasis pisut kõver,mis IPf järgi ei ole enam lubatud.Mõni aasta tagasi oli ka EPF ja IPF võistlustel pisut kõverad küünarliigesed surumise algfaasis ja lõppfaasis lubatud. Selle uue muudatuse järgi on nii mõnigi suruja ja jõutõstja Eesti võistlustest kõrvale jäänud.Sellest on väga kahju.Puht anatoomiliselt ei lukustu kõigil küünarliigesed ja siis veel sporditraumadest tingitud kõverused.Jõutõmme oli minu arvates korrektne.
  5. Ei suuda ise ära otsustada, aidake palun!

    Tuleb meelde,et maailmameister Koovit väitis ühes usutluses,et ei tee üldse aeroobset. Nii et...
  6. Sire sai

    Olen ostnud keila selverist korduvalt ikka kaks pätsi korraga , jätkub nädalaks ja ei mingit hallitust. 5,5grammi valku viil,4 viilu söön õhtul enne magamaminekut. Teised saiad-leivad sisaldavad liigselt süsivesikuid,mida ei ole magamisel niivõrd vaja.Väga teretulnud toode.
  7. Õnnestunud ülekanne ja väga hea heli.Võinuks olla abimeeste ühtne riietus.Tulemused olid suurepärased,jään ootama 1000kg summat. Kes teeb selle esimesena,on ju praegu selleks võimelised üsna mitu meest. Imetlust väärib veel 63 aastane Heino Maiste,kes saavutas AVATUD klassi Eesti m.v. hõbemedali.Lisaks medalile olnuks ta väärt ka eriauhinda.
  8. 1. EKV klassikalises jõutõstmises - tulemused/pildid/videod

    Vaatasin samuti otseülekannet ja tekkis huvi võrrelda neid tulemusi rohkem kui 20 aastat tagasi tehtuga. On selline raamatuke- jõutõstmine eestis-kroonika aastaist 1979-2001. Sirvisin seda raamatut ,peatudes aastatel 1987-1990. Vaatasin kehakaale -82,5 ja -90kg.,sest võistlesin neis kaaludes ka ise. Nii mitmedki sportlased ületasid siis praeguste võitjate tulemusi. Arvan,et täie õigusega võib tolleaegset jõutõstmist nimetada klassikaliseks jõutõstmiseks.Ei olnud siis tänasel päeval laialt saadavaid toidulisandeid ja ka tänapävaseid treeningkavasid.Olid tavalised venivad trikood,mingid sidemed ümber randmete ja põlvede.Tänapävaseid randme ja põlvesidemeid ei näinud ma küll kellelgi olevat. Ja toitumine sellel ajal oli ,mis taoli,ei anna võrreldagi tänase päevaga.
  9. kastile kükke teen ise mitut moodi. kastile,et kükk oleks allapoole paralleeli,kastile,et kükk oleks ülevalpool paralleeli. kasti kõrgus ei ole täpselt määratletud,sest inimeste jalgade pikkused on erinevad.
  10. raulil hõbemedal õnnitlused.
  11. K: Kükitrikoo

    mul on kükitrikoo ,must,soome oma kasutamata,METAL.Paks materjal,numbriks on kirjutatud pastakaga 42,mis tõenäoliselt ei ole õige. Minu võistluskaal on -82,5,pikkus on mul 178 See trikoo ei tule mul puusadest üles ja seetõttu ei saa ma seda selga. Võiksid proovida. mobiil 53337271. Elan Läänemaal-Ristil. Kalev Teder.
  12. On kirjutatud,et hinges püsimiseks peab inimene tarvitama päevas vähemalt 1700 kcal Toimekal inimesel 2000kcal vähemalt ja sporti tehes veelgi rohkem.Näiteks maailma tippu kuuluv jõutõstja Margus Silbaum tarbib praegu 3500kcal päevas.Sinul muidugi niipalju vaja ei ole.Soovitus siis selline,mitte eksperimenteerida tervisega ja see võib ka ohtlik olla elule.
  13. Tribulus

    Ettevaatust tribulusega,sest see toode sisaldab testosterooni,mis on keelatud dopinguainete nimekirjas. Uurisin asja ja tootjatehas ei soovita samuti võistlevatel sportlastel seda toodet tarvitada,sest on oht saada positiivne vastus dopingu proovis.
  14. Tore spordiala see iluuisutamine

    tore spordiala tõepoolest ja palju poleemikat kes on ikkagi parem.Seni kuni kehtib subjektiivsus jätab see spordiala mind külmaks. Kui parem selgitatakse välja arvestates sekundeid,meetreid-sentimeetreid ja kilogramme on asi paigas ja ei mingit subjektiivsust.
  15. me kõik joome midagi,kuid alkoholi joomine sportimise puhul tuleb kõrvale jätta,tulemustele see küll kaasa ei aita. On kuulda olnud,et nõukogude ajal mõnedki tõstjad suitsetasid,sest sigaretis leiduvat mingit ainet-nikotiin-,mis aitavat kaasa sooritusvõimele. Kuidas sellega täpselt on,ei tea. Ise ei ole kunagi suitsetanud ja ei soovita seda pahet kellelegi.
×