Jump to content

dorpats

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

dorpats

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kreatiin

    Võtan teadmiseks, kuid tahaks küsida, mida bilirubiini tase näitab ja mida mõjutab?
  2. Kreatiin

    Nimelt siis 2 nädalat tagasi hakkasin manustama kreatiini 5g kaupa nagu pakendil/juhendites kirjas. Ehk siis laadimisperiood ja nüüd tavaline. Kreatiiniks on fast creatine. Nüüd nahk sügeleb, sügades tekivad väikesed nahaärritused ja nahk on kuiv. Ainult kuiva naha tunnus see pole, ehk siis asi pole talveses kuivas keskkonnas. Endateada mingisuguseid allergiaid ei esine. Siit siis küsimus: Kas kreatiini manustamine võib tekitada allergiat?
  3. Väga kena, astun lähipäevil läbi
  4. Lugesin, et võetakse kreatiini 3 korda päevas - hommikul, lõunal(trennis) ja õhtul. Kas see on ka mõeldav? Peale trenni ikka 1 laar jah, mitte rohkem?
  5. Niisiis, kas sellist kombot saab osta ka Tartu fitshopist, nii, et eraldi ei pea hakkama ostma vaid sama hinnaga kõik koos nagu netiski? http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=627 Ja kuidas neid kasutada (kui kellelgi on mõnda head valemit, otsingust annab ka vastuseid, kuid erinevaid ning ei tea milline parim oleks)?' Tänud.
  6. Kaalu tõstmine kui ka rasvaprotsendi langetamine.

    No jooksu treening kah juurde ning joon ka Fatburnerit
  7. Niisiis. Olen 17aastane noormees, kes külastab jõusaali 3-4 korda nädalas juba 6 kuud. Olen sellel alal suhteliselt võhik ning seepärast küsingi Lihas on olemas, kuid seda katab minu jaoks liiga suur rasvakiht ( näiteks kõhulihas - kui punni ajada siis on ikkagi näha peal rasva kihti ). Sellest rasva kihist tahaks lahti saada, kuid samal ajal ka kaalu tõsta. Ning mulle tundub, et kaalu tõstmine tõstab ka rasvaprotsenti ( ei tea kui palju see õige on ). Siit siis küsimus: Kas süüa toite, mis sisaldavad vähe rasva ning palju valke ja süsivesikuid? Toitumine mõni päev midagi sarnast sellele - http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=20424 - kuid mitte just igapäev ning ka natuke vähem põhjalikult. Ette tänades.
×