Jump to content

Mairomyyr

Kasutajad
  • Content count

46
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Mairomyyr

• Rank
    Algaja
  • Birthday 03/22/1992
  1. Rinna lihasvalu

Mul oli sama probleem, aga minu probleem seisnes selles ,et ma ei venitanud rinnalihaseid piisavalt. Kui hakkasin korralikult venitama, siis polnud valu ka nii sügavalt tunda.
  2. Ei saa aru:D

Foorumiskus saab Kaido kava, siis minuarust saadab ta kõigile ühesuguse tsükli kava,nagu ma aru sain. Niiet kõigile on see sama siis
  3. kas sellist vormi on võimalik taotleda?

7 aastat on pikk aeg ka, kui kõike jälgida selleaja jooksul siis ma arvan küll , et on võimalik, kui ta oleks kasutanud midag isiis oleks ju võistlustel vahele jäänud, piltide peal võistles kuskil.
  4. Britt Miller- bodybuilder

hästi panid ära: naiselikkust ja pandavust võite mujal hinnata:D (Y)
  5. Kava!!

üks küsimus kava kohta.. Kas kergel päeva peab ka teisi harjutusi nt: lendamine, venitused, triitseps ja õlga tegema või ongi kerge päev selleks et teed omad seeriad ainult surumises ära ja siis on kõik?. ma loodan et saite küsimusest aru:)
  6. Mis toimub ?

Mul on näiteks niimoodi kui ma paar päeva kätekõverdustele jätan vahet siis mai jõua nii palju. Kui igapäev teha siis on parem ja jõuan märgatavalt rohkem.
  7. Korvpalliteemaline küsimus

Osta endale raskused mis käivad jala pahkluukülge ja nendega käi jooksmas ja otsi endale koht mingi 30-50cm kõrge ja hüppa sealt raskustega üles alla ja näed kuidas sentimeetrid tulevad:)
  8. Kehatüübid, huvitav test.

1.92
  9. lihas välja!

mai mõelnudki ainult lihaskasvu:d muretsesin lihtsalt kas lihaskuju kaob või jääb alles:d Tean jah ,et rohkem peab sööma ja kindlasti teen ka seda.
  10. lihas välja!

Aga kui ma juurde võtan nii palju kas siis lihaskuju kaob ära, või koos massiga kasvab ka lihas? teen trenni 4x nädalas.
  11. Kõhulihased...

Peaks olema jah nii.
  12. lihas välja!

Vabandust teema pealkirja pärast, ei osanud muud panna. Ma tahan saada massi, selleks tarbin valku, kreatiini ja joon peale trenni ka jogurtit. Ma olen võtnud nädalaga juurde 2.5kg, kas niimoodi kaob lihasekuju nägemine ära kui niipalju korraga juurde võtta? Või peaksin juurde võtma natu ja siis kaotama rasva ja siis uuesti võtma. Või kuidas see välja peaks nägema.? Loodame ,et saite aru.
  13. Muusika

Pitbull ja limp bizkit on mõnus!
  14. R.I.P Michael Jackson

Kas mitte tal polnud surres suured võlad?