Jump to content

-SMALLVILLE

Kasutajad
  • Sisu loend

    66
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

-SMALLVILLE

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 22.10.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Palju Õnne Kaido Leesmann!

    Palju Õnne!
  2. Algaja

    Hommiku söök on ju terve päeva vundament! Kui keha niiöelda ärkab siis tarvitab kõige rohkem erinevaid aineid ja sina pead neid ette söötma talle, muidu tarvitab sinu eelmisi energia varusid ära mida sa alles taastad päeval süües, aga kui teed seda kohe hommikul on toime parem! (Y)
  3. Rinnalt surumine

    Oleneb ka sellest, kui vana sa oled??? Aga et eraldi uus teema teha ja küsida teistelt kas sa oled tubli, see on puhas lollus. Peamine et sa ise rahul oled siis on kõik korras. Aga muidu edu trennis! (Y)
  4. Forskoliin

    Ei vedanud! Järgmine kord oled siis targem Palju see keharasva % langeb ??? või on see, kuidas kellegile mõjub ???
  5. Algaja

    Ise tegin samamoodi, kuna soovitati. alles 6 kuud pärast trenni hakkasin pulbreid kasutama ja siiani olen rahul. Asi on lihtsalt selles et siis harjub su keha paremini füüsilise koormusega ning su keha vajab erinevaid toitaineid, et arengut saada. Ja parem toime on siis, kui sa hakkad kehale rohkem toitaineid andma veidike hiljem, siis on tulemus parem. ramses52 palju sa üldse varem oled füüsilist teinud???
  6. Algaja

    Ehk märgid pikkuse ka ära??? Ja mis on sinu otsene eesmärk??? Kas lihas või jõud, või hoopis mõlemad??? Algajate kava Näiteks 2 kuud võiksid proovida. Alguses toitu korralikult ja siis vb mõne kuu pärast hakka valku jooma.
  7. Alessil on täna sünnipäev!

    Palju Õnne!
  8. Antidepressant vs alkohol

    Oled sa kindel ??? Proovi järgi ehk arvad teisiti Aga noh imuunsüsteem on inimestel teine ja mõnel võib mõjuda ja teisel mitte.
  9. Head uut aastat !!!

    Väga hästi öeldud! (Y) Minu Poolt ka kõigile head uut ja toredamat ning jõudsamat aastat!
  10. Antidepressant vs alkohol

    Oma enda kogemusest, ma ei soovita mitte mingil juhul alkoholi juua siis kui on rohud peal eriti antidepressandid. Ütleme nii, et sa oksendad end segaseks- mis pole üldse lõbus ja mida sa ei pruugi ise üldse mäletada, kuna väga vähesel määral alkoholi "kammib täiega ära". Minu lugu siis selline- oli üle nädala AD-te võtnud ning muli oli kogematta jäänud 2 õhtut vahele, kuna arst käskis ainult õhtuti võtta (muidu oli pakendis, et 3 korda päevas). Läksin sõppradega välja, jõin paar õllet ära ( tundsin väikest uimasust juba) ja läksime baari, hakkasime siis viina jooma, üks lonks, teine lonks, kolmas lonks, neljas lonks, ............. Ühesõnaga ma magasin siis baarileti ääres, sõbrad viisid mu välja, kuna ma olin palunud aga ma ei mäletanud midagi ning siis ma seal tühjendasin omaette oma sisikonda. Sõbrad viisid ära kodu, mida samuti ei mäleta ning hommikul ärkasin ülese oli kõik tipp topp aga alles päeval oli räige peavalu ja kõht valutas ikka jube räigelt, aga jäin ellu, kuid ei soovita järgi katsetada. Isegi vähesel määral alkoholi võib jubedalt mõjuda, kui on tablettid peal aga need on juba sõpprade kogemused ja teine jutt. Pärast seda olen veel korra alkoholi joonud aga rohkem ei joo vähemalt 2 aastat või siis vähemalt nii ma üritan. Aga muidu edu ja eks sa mõtle ise, mis sa teed.
  11. tulemused jõutõstmises

    Seda nüüd küll jah! Oota veidi, küll ma kosun ja siis näitan tulemusi!
  12. tulemused jõutõstmises

    Ise kreatiini ei kasuta aga olen oma tulemustega ikka rahul. Kevadel oli tulemus 100 kg, suvel otseselt jõutreeningut ei teinud, kuna aega ja võimalust polnud aga sügisel alustasin jälle ja nüüd on tulemus 120 kg. Kindlasti oleks 130 kg kuid pole veel proovinud. Kogemustest on ainult see, et on olnud kindel soov jõuda rohkem ja rohkem ning hetkel on see ka õnnestunud! Ühesõnaga peab olema kindel tahe ja soov, küll siis tulemused ka tulevad. Hetke seis siis selline. Jõutõmme: 120kg Kaal: 80 kg Vanus: 18 a. Aga muidu edu trennis! (Y)
  13. Plätumaffia Karulaanes

    Sellega olen mina nõus!
  14. Plätumaffia Karulaanes

    Väga räige! Tapsime külamehi omavahel ja mafiosnikud jäid puutumatta! Lisaks veel arsti ja politsei tõmbasime ka orki. Sellest mängust võib järeldada, et omakohu ei pruugi alati õige ja tõene olla, tuleb teha ennem suuremat uurimist, kui lihtsalt järjest kõik orki tõmmata. Põnev oli ja kaasa haarv! Kõigile siis edu, kainet mõtlemist ja rahu.
  15. Plätumaffia Karulaanes

    Krt asi läheb nii keeruliseks ja arusaamatuks, kuna taivox usub ikkagi ju minu süütusesse siis ma ikka ei saa ju nii teha. Hääletan siis ümber ja jään hetkel veel erapooletuks, kelle teoria võib õige olla. Hääletan: renku
×