Jump to content

kaarup

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kaarup

  • Tase
    Algaja
  1. Otsing ei tööta

    Nimelt probleem on järgmine, kui üritan foorumi otsingut kasutada lööb ette järgmise teate: Forbidden You don't have permission to access /main.php on this server. Apache/2.0.61/DataZone SP 2.0 (Unix) Server at www.fitness.ee Port 80 Äkki oskab mõni administraator aidata. Sama jama mis siin http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...rt=#entry152588
  2. Aitähh nõuande eest:!
  3. Kõhulihaste treening

    Kommenteerige palun
  4. RinnaLihased

    Krt , mul biitsepsiga sama probleem, kuigi olen 2 aastat teinud mõlemale käele samade raskustega , sama arv kordi trenni.
  5. Võimalik , aga kumba sina soovitaksid kasutada. Kumb se effektiivsem siis ikkagi sinu poolest
  6. naNOX9

    Täpselt sama küsimus mul:D?
  7. Tahaksin saavutada kõike mis seal lubatud on -suurendada lihaste töövõimet, kasvu ja vastupidavust.
  8. Tervist. Tahaksin teada kumb toode on siis parem kas siis Nitrix või siis naNOX9? Endal on plaanis üks nendest endale soetada. Ise kuulsin kuskilt et naNOX9 pidavat tunduvalt effektiivsem olema kui Nitrix , aga sooviksin kuulda spetsialistide nõuandeid. Ja kas tõesti nende toodete effektiivsus on niivõrd vägev nagu on toote infosse kirjutatud? Ja kas on soovitatav kasutada, kui olen käinud regulaarselt jõusaalis 2 aastat ja olen 17 aastane? Kõik abistavad kommentaarid oodatud!
  9. Pasta toidud?Paluks abi :D

    Vähemalt kord nädalas ikka, maksimaalselt 3 korda, eemale ei sa jätta ka Tatart mis on samuti väga süsivesiku rikas
  10. toidulisandid mis aitaks

    http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21 Vaata, need kõik tooted aitavad taastuda treeningutest. Leevendades sellega lihasvalu , millega küsitleja mures oli.
  11. Rinnalihased

    Kindlapeale tee kätekõverdusi. Võid kasutada sangpommi lisaraskusena Isegi seda 8kg hantlit saab väga intensiivselt kasutada Biitsepsi treenimisel ,kuna kui sa teed seeriat väga aeglase tempoga(mis on hea) siis tekib väga suur koormus biitsepsile ja ma usun et se 8 kg on piisavalt raske biitsepsi treenimisel . Usun et paljud spetsialistid on selle biitsepsijutuga minuga päri. Kuna aeglane tempo seeria tegemisel mängib suurt rolli ,et tagada maksimaalne koormus ja pinge. hantlit võid kasutada ka lisaraskusena lõuatõmbamisel . Kui oled tugevam poiss siis võid seda 35kg sangpommi kasutada ka õla treenimiseks , surudes seda õla pealt ülesse, soovitatavalt istudes.
  12. Leidsin netist sellise treeningkava kõhulihastele, olen ise seda juba üpris kaua kasutanud. Tahaksin teada kas selline treening kõhulihastele on piisavalt koormav, et toimuks hea areng kõhulihase poolel? Kas ise treeniksid sellise kava järgi oma kõhulihaseid? Kui on midagi paremat olemas, anna teada. Kõik positiivsed kommentaarid on oodatud
×