Jump to content

Try-It-Out

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Try-It-Out

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.10.1991
  1. Märt Israel-12.koht Gerd Kanter-3.koht Aleksander Tammert-15.koht Marek Niit-23.koht Heiki Nabi-6.koht Nikolai Novosjolov-3.koht
  2. Põlved raksuvad.

    Nüüd siis oma 2 nädalat või 3 nädalat kükke teinud...ei mäletagi täpselt. Ja ennäe imet raksud kadunud:D Aga üks on kindel et raksud tuledvad kindlasti ka vigastustest,kuna ma nüüd paar päeva tagasi lõin oma põlve korralikult ühe teraviku otsa ära ning juba puht niisama kükitades käib ragin põlvest läbi. Nii et ma nüüd ootan kuni põlv enam nii füüsiliselt valus ei ole saan tagasi oma iga nädalaste jalatrennide juurde naasta.
  3. mis oleks head toidulisandid. andke nõu

    Mina näiteks tarvitasin mingi aeg American Wheyd
  4. Põlved raksuvad.

    Eks vaatab veel,kui valu tegema ei ole hakanud siis ma vist kohe terapeudi ülesse otsima ei hakka Aga ega see väike uuring jah paha ei tee ja tükki küljest võta. Ja suured tänud nõuandjatele!
  5. Põlved raksuvad.

    Ehk ongi need RAKSUD need mis on ja valu ega midagi ei tee lihtsalt ebamugav hääl:D
  6. Põlved raksuvad.

    Jah ikka venitan sest kunagi ammu ma tean läksid jalad krampi ja sellest ajast peale nagu harjumusest ikka peale igat küki seeriat venitan jalgu eraldi.
  7. Põlved raksuvad.

    Niisiis ma panustan rohkem sooja tegemisele. Küll muidu ma ikka teen korralikult jalgadele sõudes sooja ma arvan küll et piisavlt oma 15 min ja tunnen et jalalihased on soojad,kuid kükkides valu ei ole aga need raksud on nagu nii ebameeldivad nagu lähekski iga kordmidagi katki. Ma otsustasin esialgu mitte täis kükki teha ning teen mõnda aega siis et jalad harjuksid uuesti pool kükki istudesse ja ülesse. Tänud nõuannete eest.!
  8. Põlved raksuvad.

    .Vb et on küsitud juba foorumis kuskil aga natuke laisk ja ei viitsi nii hoolega otsida. Ehk trennis kükke tehes on põlved hakanud mõnusalt häälekalt raksuma,kuid valus ei ole aga natuke hirmutav küll,et siis kas äkki peaks sidemed ümber panema või midagi selle jaoks rohkem tarbima või kuidas edasi talitada. ohmy.gif Ette Tänades Tann!
  9. Tundub küll äärmiselt väljakutsuv ja ka hea vaheldus tõesti muule trennile.
  10. Treeningakava ja juhendamine

    Kas siis tõesti Paides ei leidu sellist võimalust.? Ja tean muidu ,et Vinnist nt saab kahte paberitega treenerit endale appi kutsuda.
  11. Palun abi ülakeha proportsiooni viimisel

    Kusjuures Muscle and Fitness Septembri kuu nr-is on :VEEL vingem V-kuju vaid 6 nädalaga 7 lk suht kasulikku ja huvitavat infot ilusa V kuju saamiseks. Ja muide kalkulaator on ju:Good Body Proportions for Bodybuilder nii ,et kui oled bodybuilder!
  12. Ega tühja kõhuga vahest ei ole isugi trennis ennast liigutada.(Isiklik)
  13. Surumise kava postitus-

    Kusjuures ISIKLIK kogemus on selline ,et kui ülal sai ka mainitud et ei viitsi nii põhjalikult tsüklit jälgida ja pole ka kunagi tervet tsüklit läbi teha viitsinud. Igatahes maksimum mis ma olen küll saanud juurde sain kunagi 95 kg- 100kg küll mingi ajaga kuid ,et saada juurde 20kg ja nii siis peaks küll jah seda nii täpselt kava jälgima. Aga kuna ma kunagi siiani kahtlesin üldse selles kavas ja olen siis nüüd kinnitust saanud ,et KAVA tõesti toimib kui ilusti jälgida ja ka regulaarselt trenni teha ja mitte üle ennast treenida siis isegi mõte et ehk peaks proovima ka terve tsükli läbi teha.
  14. Surumise kava postitus-

    Selge! Ja edu ja tänud!
×