Jump to content

rufe

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rufe

  • Tase
    Algaja
  1. R.I.P Michael Jackson

    Tuleb üks naljakas lugu seoses jacksoniga meelde... Oma siinse kontserdi ajal oli ta lavalt alla rahvale hüüdnud I love youuuuuuuu!!! Ja kuskil seal suht lava ees viibinud Mihkel Raud röökinud talle siis täiest kõrist üle rahvamassi vastu I love you tooooooooooooo!!!! ( ugrieestikeeles hääldades kõlab see lõpp siis juu tuuu, ehk U2. Raud on teatavasti tulihingeline U2 fänn ) Aga ei, misme räägime. Oli tema eraelu, mis tema oli, aga mees oli, on ja ka jääb popikuningaks. Ta on legend.
  2. kanal 2: film

    Kunagi käis kollastest uudistest läbi, et Seagal on sattunud väljapressimiste ohvriks ja selles asjas ka politseist abi otsinud, ning palganud ka turvamehed, kes teda kõikjal saadavad, sest ta kartvat oma julgeoleku pärast!
  3. Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?

    Me oleme ise ka seda mõelnud, et me oleme vist mingi hälbega. Paar korda oleme proovinud ikka tüli üles vedada. See on lõppenud haleda läbikukkumisega - me lihtsalt ei oska. Samas see ei tähenda, et meil eriarvamusi poleks ja nende üle vaidlemise käigus hääletoon veidi ei tõuseks. Aga riiust on asi ikka väga kaugel.
  4. Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?

    Kui Kaklemine välja jätta(sellele me aega ei raiska, pole kunagi raisanud), siis muule paneks oma allkirja! Viies kooseluaasta läheb ja ikka on igas päevas väikene hetk, mil mõtled, kui õnnelikud me oleme!! Ja see tunne vaid kasvab!
  5. Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?

    Õnneks pole see kõigil nii.
  6. Lamades surumine

    See, mida sa peaksid tegema, on, et...olema oma treeningutes järjepidev, andma lihasele piisasvalt koormust, piisvalt puhkust ja piisavalt toitu. Kas koormus tuleb väiksemast raskusest ja rohkematest kordustest või suuremast raskusest ja vähematest kordustest...mõlemad on periooditi head kasutada. Tuleb lihtsalt ennast tundma õppida, proovida, katsetada erinevaid variante jne.
  7. Yks hea n2ide Sama rida edasi pannes, siis näiteks kollektiiv nimega Clannad, Moya Brennan jne... esimene näide, mis näppu jäi: http://www.youtube.com/watch?v=jN3c4waiNzc...feature=related
  8. Lamades surumine

    Nagu siin juba kirjutati, siis arenguks peab mingi progressioon olema. Võid proovida näiteks kasvava raskusega seeriaid sedasi: Oletades, et see 45kg on näiteks su viie korduse max. viimases trennis, siis järgmine trenn tee näiteks 20x5, 30x5, 35x5, 40x5, 47,5X3, 35x8. Järgmine trenn teed esimesed neli seeriat sama, mis eelmine kord ja viienda teed 47,5x5. Edasi järgmine trenn lisad kõikidele seeriatele 2,5kg, ehk siis 22,5x5, 32,5x5, 37,5x5, 42,5x5, 50x3, 37,5x8 jne. Kuigi alguses võib tunduda kerge, siis siiski nädalas rohkem kui 2,5kg ei ole mõtet raskust lisada, jooksed varsti kinni. Tasa ja targu ja küll ta tuleb!
  9. Lisa Gerrard on üsna mitemetele filmidele muusika tegemise juures old...esimesena tulevad meelde Gladiaator, The Insider... Muidu, kui sinnasuunda musa istub, siis võiks äkki kuulata ka punti nimega Dead can dance....
  10. ilmas on nii meeletult palju ilusat musa loodud, on sadu bände ja artiste, kellest me midagi ei tea, aga kes meil tõenäoliselt silma märjaks võtavad, kui kuuleks...endal on muusikahuvi ja hobi seda koguda ja kuulata olnud juba lapseeast..ja lemmikuid, mis judinad üle selja jooksma panevad on kümneid...neist üks näiteks see: http://www.youtube.com/watch?v=CqHBL1CIq_w see sellepärast et....noh, ei häbene öelda, see mu esimese armumise lugu...öises linnas jalutamise ja kella all ootamise lugu... Floyd on muidugi alati minuga kaasas käinud ja ilmselt jääbki käima..
  11. Kadestamisv22rne osavus!

    Kutt on kahtlemata väga osav ja ülikõval tasemel! Aga pange juutuubi otsingusse näiteks sõnad "parkour" või "ninja man" ja võtke esimesed videod, mis sellega annab. ja kui sealt veel edasi kaevata, siis selgub et samasse suunda segaseid on ilmas kümneid ja sadu...
  12. Salastatud info

    Minumeelest pole selles midagi halba, kui saalis silmad lahti hoida. Ma ei räägi kellegi silmad krillis jõllitamisest vaid lihtsalt, et märgata, mismoodi näiteks kogenumad mehed või naised harjutavad. Ise olen küll saanud seeläbi teada mõned head nõksud, kuidas mingit harjutust teistmoodi/efektiivsemalt teha, mille peale ise poleks ehk tulnudki.
  13. Toores muna!

    Kui toores muna paljalt juua vastik on, pange siis sinna nö. ümber midagi. Ise teen vahel sellist koksi, mis koosneb toorest munast, toorjuustust ja kohupiimapastast. Kogused on vastavalt sellele, kui vedelat jooki tahan või palju joojaid on(mul peres maitseb see kõigile)Maitseks juurde natuke vaniljesuhkurt. Kõik see staff blenderis segamini ja voila! valmis ta ongi! Magustoiduks väga hea!
  14. Inimene võiks oma välimusest vähekenegi hoolida. Mina näiteks pole oma arengutasemes veel niikaugele jõudnud, et aru saada, kuidas mõnedel naistel on tulnud mõte, et pool totsikut puuderkreemi näos või tušist vaat et tilkuvad ripsmed või 3cm-sed küüned on midagi erakordselt kena!
  15. Küsimus kiropraktikute kohta.

    Seljahädade korral julgeks ka Ilvest soovitada. isiklikku kogemust mul küll pole, aga elukaaslase aitas piltlikult öeldes voodist jalule. Kui kunagi sai rattasõiduga rohkem tegeletud, siis ikka siit-sealt käis ka seda infot läbi, et paljud rattamehed oma seljahädadele sealt abi saanud.
×