Jump to content

KaisabethK

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KaisabethK

  • Tase
    Vaatleja
  1. GNLD toidulisandid

    Nõustun täielikult, et toidulisandite tarbimine peab oleme põhjendatud. Samuti manustatavad toidulisandid peaksid olema teaduslikult uuritud ning nende ohutus tagatud, sest ka paljud meditsiiniliselt väljatöödatud produktid on osutunud tervist kahjustavaks. Loomulikult ei omasta inimene toidulisandeid, mis on tehtud männiokastest või dolomiidist, ainetest, mida inimene regulaarselt ei tarbi. Samuti saab nt toote sobivust testida Holistilises kliinikus, vältimaks raha ja aja liigset kulu. Igal asjal on oma aeg,koht ja piir ning nagu oma esimes postituses mainisin, siis igal inimesel õigus valida ning eksimused omal nahal järele proovida.
  2. GNLD toidulisandid

    Kas või teie viimasest lausest. Minu kavatsuseks ei ole ülistada GNLD-d, lihtsalt pakkuda vastuargumente teie püstitatud teesidele, mis erinevad minu arvamusest. Paistab, et klišeena tunduv ütlus, et kordamine on tarkuse ema,peab paika, sest nagu olen ennist öelnud, ütlen ka nüüd: mina ei mõista hukka teie seisukohta. Inimkond sai siis väga hästi hakkama, kuid peame silmas pidama, et ajaga kaasneb progress ning progress tingib uued väljakutsed, ning kohastumist vajavad tingimused. Elu ei ole nii must ja valge nagu teie jutust väljendub. Inimesed said elatud ka enne televiisori leiutamist või mõne muu meile omaks saanud tarbesemeta, kuid see ei ole asja tuum, sest need kõik leiutised mitte ei muuda meie elu võimalikuks, vaid täiendavad seda. Minu eesmärk ei ole teid solvata ega teiega vaielda, vaid püüda selgeks teha, et maailmas on tuhandeid tooteid, mis lubavad ühte, teist ja kolmandat ära teha, aga ma ei arvusta ega räägi nende kõlbmatusest, sest ma ei ole teadlik nendest. Samuti ei väida, et kõik apteegi tooted on toimeta, kuid minu objektiivsus sel teemal tugineb minu enda kogemusel. Ammugi ei taha ma öelda, et GNLD tooted sobivad kõigile ja need on parimad, sest nagu ma ütlesin, ma ei ole proovinud kõiki tooteid, mis olemas on. GNLD tooted on lihtsalt minu jaoks enim sobinud proovitutest, et saada lahendust oma probleemile.
  3. GNLD toidulisandid

    Te ise ütlesite foorumi eelmisel lehel, et igaüks teeb oma valikud, kuid praegu ei lähtu te sellest printsiibist. Sellised analüüsid on olemas, kuid erinevalt Keskerakonnast, kes hetkel oma valmiskampaaniaga laimab iga hinna eest Ansipit, ei ole GNLD eesmärgiks teha kedagi maha. Apteegi toidulisanditest aga nii palju, et ajakirjas TERVIS + tehti võrdlus 10 erineva toote kohta, millest ainult 2 oli mingi toime. Samuti näiteks paljud apteegi kaltsiumid on tehtud dolomiidist, aga inimene ei ole mingi kivisööja. Vatuseks teie küsimusele, et miks neid ei müüda GNLD tooteid apteekidest ja toidupoodides peitub vastus aga selles, et sel ajal kui algas GNLD toodete tootmine valis firma teistsuguse müügistruktuuri, tingituna 58. aastal olnud suurest tööpuudusest Ameerika Ühendriikides. See müügistruktuur on jäänud püsima tänaseni ja taoline ülesehitus jätab välja ka hinnalisa, mis lisanduks toodete müümisel toidukaupluste ja apteekide kaudu. Mis puutub teie Q 10 kommentaari, siis ka mina ei räägiks sellest, sest see toode on kasutu, aga mis on tõeliselt taunimisväärne on teie ebaaustusväärne hoiak minu suhtes. Leian, et jäin oma pöördumises äärmiselt viisakaks ega solvanud teid kudagi, kuid ilmselt ei leidnud teie, et peaksite samaga vastama. Enamgi veel näitasin mina austust üles teie ja kõigi teiste vastu, kes elavad looduslikku eluviisis, aga samas ei mõista ma hukka teisi. Kosmeetika valdkonna esile toomine oli vaid näide, et muuta selgemaks oma seisukohta. Hooman, et te arvate minust kui tüütust mittemidagi teadjast, mis hakab pisitasa juba ärritavaks muutuma teie jaoks, kuid arvan, et kuna me ei ole ei tuttavad ega ka vihavaenlased tuleks postitustes jääda siiski tsiviliseerituks.
  4. GNLD toidulisandid

    Mina avaldaksin aga kaastunnet nendele inimestele, kes on siin kindlalt maha surunud GLNL-d võimaliku kasulikkuse, sest mul on tõeliselt kahju, et te olete nii kitsarinnalised. Tõeline ignorants on rääkida asjast, mida ilmselt pole te kasutanud ega millest ei ole täpset ettekujutust. Asi ei ole enam selles, et kellel on õigus või kellel mitte, vaid hoopis võimes tunnistada, et taolised toidulisasanditest võib olla kasu inimese tervisele. Tunnistan, olen ise neid tarbinud ja ka paljud minu tuttvad, ehk siis näidetepagas on mul suur. On tõeliselt austusväärne, et osadel inimestel on viitsimist ja initsatiivi süüa kas siis purustatud munakoori või küpsetada ise leiba, kuid kahjuks ei ole kogu inimkond nii virk ega ka piisavalt teadlik, et toituda piisavalt tervislikult, saamaks kõik vajalikud toitained nende toidukordadega kätte. Süüdistada võime kiiret elutempot, suurt töökoormust või lihtsalt laiskust, aga mida peaksid inimesed siis tegema. Olema ebaterved? Siin kohal tulevad appi just nimelt toidulisandid nagu firmajuhtidele sekretärid. Mis puutub aga hinda ja sellesse, et apteegis on samalaadseid tooteid, siis selle peale ütleksin järgnevalt, et odvam ei ole tihti parem nagu ka kallim, kuid Gnld toodete hind on vääriline tootele. Naisena võin võrdluseks tuua kosmeetika valdkonna. Poodides on müügil nii odavamaid kreeme kui ka kallimaid. Mis on nende vahe? Tõsi, mõne juures maksab brändi nimi, kuid üldjuhul maksab see, et kallimad kreemid on konsentreeritumad ning ei sisalda kallite komponentide alternatiive nagu odavamad. Arvan, et see teema võiks olla nüüd ammendunud, sest lõpuks jääb iga inimese enda otsustada mida ta tarbib ja mis hinna juures,aga kui see lisandite teema on nii võrd paeluv, et seda nurka visata, siis pigem oleks mõistlikum arutada teemal apteegi rasvapõletajad vs. nt fasti omad, sest ilmselgelt on see teema liiga vähekajastatud, kuna üha enam võib lugeda lugusid naistest, kes on oma tervise just apteegi kraami tõttu kahjustanud. Kokkuvõtteks tahaksin veel öelda, et las igaüks jääb oma arvamuse juurde, kuid samal ajal tuleks olla ka vastuvõtlik ning aksepteeriv teiste arvamuste osas. Ps! Palun mitte arvata, et minu jutt on ajendatud faktist, et kasutan ise GNLD, sest minu dekoratiivkosmeetika ja mitmed koristusproduktid pärinevad hoopis teistelt firmadelt. Kuid kas see mitte ei olegi üks osa elust? Tehes valikuid selekteerida endale sobivaim, isegi kui see puudutab nii tühist asja nagu näiteks aknapesuvahend ja metafooriliselt rääkides ei leia me kohe kindlasti iga koduperenaise koristuskapist sama firma vahendit;)
×