Jump to content

rammstein107

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rammstein107

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 23.01.1993
  1. Pullid pildid netist

    Jeps, lasteaias lõunapausil ronisin netti ja postitasin
  2. Pullid pildid netist

    Pressing bench. http://farm2.static.flickr.com/1344/104241..._1aba3977c2.jpg :)
  3. kuidas end käsile võtta?

    Kui mina mõni päev mõtlen, et ei viitsi trenni minna, siis vaatan youtubest ühe Arnold Schwarzeneggeri video ja jalutan kohe hea tujuga trenni Igasugustest segavatest faktoritest tuleks ka lahti saada.
  4. Väike mure.

    Tahad kaalu ? Söö!
  5. Triitseps

    See harjutus on ju täpselt sama liigutus nagu see köie alla tõmbamine. Vahet pole kumba teed ju ?! käe ja põlvega pingile toetades hoia käe ülaosa Maaga horisontaalselt ja kõverda käe alumist osa koos hantliga Loodan, et jõudis kohale.
  6. järjekordne algaja :(

    Tutvu sellise saidiga nagu www.scoobysworkshop.com ja kaal hakkab iseenesest langema!
  7. Ott Kiivikas Põhjamaade MV hõbemedal -90kg!

    Imre biitsepsi-triitsepsi pildilt on näha, et kõht juba ette söödud
  8. Väike mure.

    Peamine: peale trenni tuleb palju valku ja teatud koguses süsivesikuid sisse ajada.
  9. Top 5 lemmik kulturistid - välismaa

    1.Arnold Schwarzenegger 2.Markus Rühl 3.Jay Cutler 4.Ronnie Coleman 5.Dennis Wolf
  10. Kava!!

    Tervist. Käin jõusaalis 3x nädalas (esmasp, kolmap, reede, 1.5-2h kord) ja olen siiamaani teinud iga kord lihtsalt kõiki harjutusi mida tean/tähtsamaks pean. Üldiselt tahan arendada vaid rinda ja kätt, aga veidike ka selga. Kõhtu ei hakka enne tegema kuni sealt lihas rasva alt välja hakkab paistma. Samuti käin iga õhtu 20 min jooksmas ja üritan toituda võimalikult korralikult. Jalgadele pole peaaegu üldse jõukas trenni teinud ja veel ei kavatse ka. Arvan ise ja ilmselt on see ka õige, et peaks selle treenimise nende 3 päeva peale ära jaotama. Aga kui teha 1 päev ainult rinda, teine päev ainult kätt + õlga ja kolmas ainult selga, siis kuidasmoodi ma 1.5h järjest ainult selja harjutusi peaks tegema ? Neid ei jätku niipalju ja ei jaksaks tehagi ainult selga nii kaua järjest. Üldiselt on areng (eriti rind ja käsi) siiamaani (kuskil 2 kuud ) päris hea olnud ja tahaks, et see jätkuks samamoodi ning lõpptulemus oleks siuke Arnoldi moodi keha. (ülakeha suur ja jalad väiksemad) Pmst enne ei kavatse jalga tegema hakata kui peeglist vaadates proportsioon päris paigast pole. Kui veel aega ja jaksu on, siis äkki saaksite mullegi need harjutused ja seeriad korralikult paika panna. Pikkus 185cm, kaal 93kg, vanus 16. Email: rammstein107@hotmail.com Tänud ette!
  11. Punnis kõht

    Nojah, vähem õlut ja mõttetut toitu, rohkem jooksmist ja küll see kõht kaduma hakkab. Endal sama protsess hetkel käsil. Lihas ei kao kuhugi kui ikka piisavalt valku saad. Selleks võid näiteks valgulisandit osta.
  12. Punnis kõht

    No siis pole hullu, aga las targemad vastavad ka
  13. Toitumine

    Usun, et 250g valke sinu jaoks on natuke liiast. Jõukapäevadel kuskil 150g-st peaks aitama. Ja peale jõukat peaksid kindlasti midagi valgurikast ära sööma ( kas siis munavalgeid või mõni valgulisandi sheik ) 4-6 söögikorda päevas on normaalne. 3-4 nendest tõsisemad eined (juurvili, puder, liha vms) ja ülejäänud siis kergemad (õun, kodujuust vms) Aga Ära algul selle toiduga üle pinguta. Peaasi, et piisavalt valke saad ja see jõukas käimine asja ette läheks. Targemad, vastake!
  14. Punnis kõht

    No 3-4 trenni kohta nädalas on seda natuke liiast vist. Et endale sellist menüüd lubada peaksid iga päev kindlasti jooksma või muud sellist tegema. Ja õlud tuleks sealt niivõinaa välja jätta. Nende asemel joo vett! + neil päevadel kui sa trenni ei tee, võid näiteks need hommikused munavalged ära jätta ja selle asemel ühe õuna võtta kui kõht väga tühi. Ja mida sisaldab su lõunane praad ?
  15. rind

    Ah sa kurivaim.. Järgmine kord katsun targem olla.
×