-
Content count
290 -
Last visited
Community Reputation
1 NeutraalneAbout JamesC
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 11/19/1991
-
Tere fitness.ee foorumlased ja muidu huvitajad! Minu viimasest pstitusest on siinkohal väga palju möödas Kuid nagu öeldakse, elus läbilöömiseks on vaja mõned aastad kõvasti tööd rabada et oleks tulevikuks järglastel normaalne elu. Kas just sellist elu tahtsin pole kindel... kas seda tahtsin teistele pole kindel, kindel on see, et elu mida ootan 10 a on läbimõeldud! Olen samasuguse riigitöö peal nagu meie hinnatud tugev vend vähk! hetkel olles soojal maal kaitseväelasena näha siin neid kohalike lapsi, siis tõsi, inimesed on siin rikkad ja vaesed! Pole vahet kas laps on rikkast perest või vaesest! Lapsed mängivad omavahel suurtes karjades, hommikust õhtuni! ilma et neil oleks mingeid kuradima nutiasju käes mis neist kindlasti targemad on. Ühelpoolt tegime elu lihtsamaks, teiseltpoolt tapsime kultuuri! tulevaste eestlastele mõtlemisaineks! Ahjaa, kaitseväelasena soovin maakera peal rahu, mille nimel praegu võitlen päikesepaistelisel maal.
-
Sama arvamus
-
Vägev, eelmine aasta lõpetasin ise ajaga 4,49! Olin kuis öelda päris läbi, viimased 200 m, raudtees finishini sai relva kabaga pekstud sääre lihaseid, krambid olid nii mõnusad:D
-
Tule ületa ise ennast! TÄPSEM INFORMATSIOON SIIT
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
JamesC replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Kus sa nüüd, tartus vajatakse sind! ok ok Mine mine -
Soome noorklassik Santeri Mukka
JamesC replied to Janika Aavamägi's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Kui noor see klassik on? Eestis on veel võimsamaid nooriklassikuid -
Aga vbl ta tõusis just ratastoolist? siis ei kõnniks!
-
Teile meeldib inimest salata! Kahju...
-
Sõber ARNOLD "Märatses" Vabaduse väljaku parklas...
JamesC replied to Bonsuna's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Meeldib lihtsalt üksteisele ära panna! -
SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
JamesC replied to Arnold's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
See Hiigelmees on küll päris võimekas -
Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey - LIVE REPORT
JamesC replied to Ott Kiivikas's topic in Võistlused / Events
kirp nii ei tohi teha.... Sattusin ekstaazi... -
Tere Imre, mul oleks pakuda vastasaks üks numismaatik nimelt isa, et vb saate üksteise mündikollektsiooni täiendada... Kas e-mail on ikka vendv@hot.ee? Härrad!
-
Minge võimalusel vahipati või kupi! Seal on elu!
-
kes 16 november Meegomäele arstliku kontrolli?