Jump to content

jullietta

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jullietta

  • Tase
    Vaatleja
  1. mis on valesti?

    söön iga kahe tunni tagant: Hommikul kui ärkan(9-10 paiku) söön putru või 2 keedu muna ja banaan vms ja joon midagi kõrvale, või söön kaks võileiba + puuvili ; kolme tunni pärast suurem söök: nt risotto/pasta või kartul+kõrvale kana/kala/liha + vahel luban ka magustoidu ning õhtul 5-6 paiku 2 puuvilja/salat ning juurde jogurt ning jook. Igapäev küll muutub, aga üritan võimalikult varieeruvat toitu süüa.
  2. mis on valesti?

    Hei! Nimelt hakkasin 2 kuud tagasi jooksmas käima.Iga nädal nii 2-4 korda ja 30-40 minutit aeglast sörki + venitan u 5 minutit .Söön samuti üsna tervislikult, sest sai ning liigne magus ja rasvane mu söögilaualt on kadunud või siis väga harva ja hommiku poole. Tahtsin sellise trenniga kõhult ning kätelt ning pepsilt natuke cm vähemaks saada ja kaalu langetada, kuid nüüd 2 uud hiljem on kaal 57 pealt läinud 60 peale ja figuuris erinevust märgata pole.Milles on asi?
  3. ei oska enam olla:(

    Käin 4 kordan'dalas aeroobikas,et ennast vormiviianing rasva põletada. Aga nimelt olen võtnud juurde kolme kuuga 7,5 kilo:( see on äärmiselt palju ja ma tõesti ei oska endaga enam midagi teha. kaalusin alguses 55 ja olen 167 cm pikk.Kaal oli trenni minnes korras, kuid tahtsin lihtsalt kõhuja jalad vormiviia,kuid nüüd olen lausa 7.5 kilo juurde võtnud.Ma ei oska kellegi pole pöörduda, kes aitaks mul tagasi algse kaalu juurde. Söön enam-vhem tervislikult, ei maiusta tihti ja söön palju juur-ja puuvilju.Kas oskte sovitada midagi mis aitaks taastata vana kaalu, sest näljutamine alandaks kaalu kuid keha ise kannataks rängal selle all, ning ma ei oskamidagi muud peale hakata, sest tervislik toitumine lihtsalt ei aita enam:(
  4. fatburn

    Tahaksin küsida nõu rasvapõletavate ainete kohta. Nimelt käin 3-4 korda nädalas aeroobikas ning lihas aina kasvab. Olen ka kaalus juurde võtnud,kuigi taotlen vastupidi just kaalu vähenemist. Ka üldiselt olen pigem suuremaks kui peenemaks läinud,mis viib eriti meeleolu alla. Toitun tervislikult, kuid tundub et see ei ole veel mind aidanud. Tahaksin hakata tarbima rasvapõletajaid kuid ei oska sugugi valida nende seast mis fitness.ee poes on saada. Oskate soovidata, milline neist oleks naistele kõige efektsem, ning ei tekitaks juurde lihast vaid pigem aitaks vähendada rasva kõhul, reite siseküljel ,kätel vms. tänan.
×