Jump to content

genesis

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

genesis

  • Tase
    Vaatleja
  1. Plaanis on kasutama hakata CLA'd. Kui kaua seda peaks võtma, et sellest kasu oleks? Kas peab minema dieedile, või võib vana rada pidi edasi lasta? Millise firma toodet tasub osta? Rääkige ka omadest kogemustest selle tarbimisega. Ette tänades.
  2. Kergejõustiklased ja lihased

    Isegi, kui oleks nii nagu ütles Teratimmu, et "suurtel meestel" on rasvaprotsent suurem ja lihasprotsent on mõlematel võrdne, siis kuidas üks vend iga päev lihast kaotamata anaeroobset trenni saab teha, samal ajal kui teine vend juhindub jõusaalitreenerite ütlustest, et anaeroobne põletab lihast (ja päris kõvasti)
  3. Erki Nool rääkis reedeses Postimehes, kuidas tema rinnalt 150kg surub. Sellest tekkiski küsimus, et kuidas need kergejõustiklased nii tugevad on. Ma tean, et rinnalt surumine pole ainus näiteja, mille järgi tugevust hinnata, kuid tean ka, et paljud mehed jõusaalist kes on kõvasti suuremad, kui Erki Nool (181cm, 78kg) ei suru rinnalt palju. Ja kui arvestada seda, et kergejõustiklased treenivad väga palju anaeroobses tsoonis, mis jõu- ja lihaskasvule väga laastavalt mõjub siis panevad sellised tulemused surumises ja sellised kehad nagu kergejõustikuareenil näha väga imestama. Kui kogu aeg räägitakse sellest, et kui tahame head lihaskasvu peama töötama aeroobses tsoonis ja anaeroobset ei tohi üldse teha, siis kuidas saavad kergejõustiklastel olla sellised lihastes kehad? Ja kuidas nad nii tugevad saavad olla? Ette tänades ja arukaid vastuseid oodates.
  4. pulss ?

    Dude seleta seda vahelöögi teooriat lähemalt
  5. Mikk-Alvar Olle

    Mis on saanud eesti kulturismi tulevikulootusest Mikk-Alvar Ollest?
  6. Jõusaal tavalises elus

    Ma siin olen harjutanud jõuasaalis kuude viisi. Jõudu on juurde tulnud, lihast ikka ka vist. Aga mind huvitab see et kas päriselus ka mingit kasu sellest on. Näiteks kas ma jaksan kruvi kõvemini keerata, kas ma jaksan kirvega kõvemini lüüa, kas ma jaksan raskemaid kaste kapi otsa tõsta jne. Kuidas on siis tegijamate vendade kogemused?
  7. proteiin enne trenni?

    Aga mis siis kui pärast trenni kohe võtta aeglasemini imenduvat valku? N: juua piima või süüa kohupiima?
  8. Mees pildil

    No ma mõtlesin et äkki ongi see vend, kellele oma maja aluseid keldri poode ei meeldi külastada. A kas ta ka mõni kulturismihuviline?
  9. Mees pildil

    http://www.amazon.ee/lehed/pilt/emv2003/pa...A250806_JPG.htm Kes see parempoolne mees pildil on?
×