Jump to content

sidur

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sidur

  • Tase
    Algaja
  1. Jooksmine õhtul.

    Aga kui joosta õhtul enne õhtusööki? Õhtusöögi aeg varieerub 20:00-22:00.
  2. Soodsad valgurikkad toiduained

    Kui tahate mingit snäkki süüa, siis kõige parem on kuivatatud või suitsutatud kalmaar, nii rõngastena, kui ka ribadena. Rasva sisladab 1% ja valku on ka seal küllaga. Täpselt ei mäleta. Igasugused krõpsud ja muud vidinad löövad nad maitselt kõvasti üle. Ka on nad krõpsudest odavamad. Pole kallid ka. Tean, et Rimis müüdakse kõige paremaid ja maitsvamaid. Selverites on mingi muu toode, hästi kuivad ja lahja maitsega.
  3. kreatiini võhik

    Mõned küsimused: 1.Kasutan nüüd esimest korda kreatiini. Toitumine peaks paigas olema. Nüüd hakkan kasutama kreatiini Kre-Alkaly(http://eiselt.ee/index.php?option=com_epood&Itemid=15&p=products&prodCat=13). See toode on aga kapslite kujul. Arvatavasti kasutan seda juhendi järgi, aga tahaks teada, kuidas moodi ma süsivesikud lisan? Teen Malto6 sheigi ja joon peale? 2. Kas kreatiini kuuriajal võib jooksu ka teha? 3 korda nädalas 30-45 minutit värskes õhus. Tänud ette!
  4. Aeroobne peale lihastrenni

    Aga siiski, on see siis kahjulik, kui peale trenni teed? Asi võib-olla selles ka, et jõutrenni ajal kulutan energia ära ja siis on hea jooksma minna, kulutan vb rasva rohkem?
  5. Aeroobne peale lihastrenni

    Selline väike mure lihtsalt, et kui enne teed, siis oled pärast nii higine ja ebamugav on. Samas võib kaks särki ka kaasa võtta
  6. Aeroobne peale lihastrenni

    Kas tohib peale 2 tunnist lihastrenni (ülakeha) teha umbes 20 minutit intensiivset aeroobset jooksu või ergomeetril näiteks sõita ja nii et higistama võtab? Kuidas ta mõjub eelnevale lihastreeningule?
  7. Steroidid ja suured lihased

    http://www.tarbija24.ee/?id=70696 Milliseid äärmuslike trikke ja lollusi veel siin olijad teavad? Kui kaugele on inimesed ilu pärast läinud?
  8. "kodused" massilisajad

    Ei mõtle siin spetsiaal massilisajaid, vaid just nimelt tooteid mida müüakse poes (kodujuust nt). Äkki oskavad teadjamad nimetatada nt 5 sellist toodet, mis aitavad massi juurde saada. Paluksin just nimelt toodete nimetusi Otsisin küll foorumist aga "massilisajatest" rääkides mainiti just spetsiaal massilisamis tooteid ("Mass", "Mass2", "True Mass" jne jne jne...). Kindlasti oleks teemast abi ka teistele, kes järgmine kord poodi lähevad ja mõtlevad massi lisamisele... Kui kellegile rumal teema tundub siis ärge pahaks pange... Tänan väga!
  9. HIIT, intervalltreening

    Madal pulss on? Ise olen teinud 150 pulsiga, tunnen et on selline keskmine. Ei väsi liialt ära ja ei ole ka liiga kerge.
  10. HIIT, intervalltreening

    Tere! Kas on nii, et intervall-treening on intensiivsem rasvapõletaja, kui lihtsalt sõrk 30 minutit ja kui palju ta lihast üldse kulutab? Tahaksin käia jõusaalis, et ülakeha lihaseid treenida, samas aga ka rasva põletada võimalikult intensiivselt, just kõhu piirkonnast, ilma lihast kulutamata. Lugesin ka seda artiklit, aga see mõeldud rohkem tegijatele: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4768 Muidugi teen ma ka kõhulihaseid ja toitumise kohapealt ma juba tean ja püüan ka selle paika saada. Õige toitumine pidi vist kõige efektiivsem rasvapõletaja olema, aga ma ei taha väärtusliku aega raisata ja lihtsalt dieeti pidada, tahan samal ajal ka lihast kasvatada, et suvi kenam oleks. Ja veel, kas joosta(või teha ükskõik mida, mis intensiivselt rasva põletab) enne lihastreeningut (v.a soojendus) või peale trenni. Endale tegelikult meedlib peale trenni, sest siis saad vabalt higistada ja kohe pesema minna. Kui enne lihastrenni jooksed, siis oled selline higilapp ja ebamugav on teha lihastreenigut ülakehale. Ise mõtlen nii, et lähen trenni, varun natuke süsivesikuid hommikusöögiga, teen soojenduse, siis teen oma vajalikud lihastreeningu harjutused ära. Kui süsivesikud põletatud, siis teen ühe intervall-rasvapõletuse, venitused ja taastumine. Tundub lihtne, aga arvatavasti ei ole.... Kui mingi segadus tekib, siis minu kaksik vend kirjutab ka minu kasutaja alt siia teemasi. Tal natuke teised mured. Ette tänades.
  11. Kas jooksmine pärsib lihaskasvu?

    aitäh soovituste eest, btw jhonny bravo ma ei taha kindlasti olla!!!. Lihtsalt tahtsin teada kas jooksmine võib kuidagi moodi pärssida lihaskasvu mujal. Aga olen pea terve elu mäesuuska sõitnud jalalihased täitsa olemas, aga nagu soovitus tuli siis teen ka edaspidi edasi jalgadele (alaselja harjutused jm) Tänan!
  12. Treenin jõusaalis ainult ülakeha (käed, õlad, rind, kõht, selg jm) aga jalgadele ei tee midagi jõusaalis, kuna jalad juba suhteliselt vormis. Jooksmas käin siiski kolm korda nädalas, u 30-45 min värskes õhus. Kas selline tegevus võib mingit moodi segada ülakeha lihaskasvu, kuna tahan ikka korralikku lihast ülakehale vanus 20, pikkus 180 cm, kaal 76 kg
  13. Kõhulihased naha alt välja

    Saan aru...söömine korda. Soovitage siis midagi, või mida ma otsingusse kirjutan. Kas sellest võib abi olla, et ma natuke vähem söön.? Mul on jah kahjuks või õnneks nii, et ma söön suht harva, aga palju korraga. No nii nagu see pereelu on: ema teeb süüa lõunaks ja õhtuks, täitsa tavaline toit jne. Ja õllest olen ma tegelikult juba loobunud. Ei ole joonud 2 kuud ja ei maitse ka enam millegipärast. Kui vaja pidutseda, tasuks vist ainult viina juua:D. Tegelt juua ei tasu üldse, aga millegipärast on peale kõvat mõllu alati kuidagi kergem tunne- tunne on nagu oleks kõvasti alla võtnud... Head ööd, hommikuni.
  14. Tere, Olen siin täitsa uus ja see mu esimene teema. Mure siis, miks ma liitusin oli see, et ma vaatasin kolmeaasta taguseid pilte endast, ja märkasin, et ma olen ikka vormist väljas. Mitte nüüd äärmuslikus mõttes, vaid kunagi olin ma paremas vormis-selline sitke, kõhulihased paistsid, kuigi musklitrenni polnud teinud. Siis olin ma 16. Nüüd sain ma just 20 ja mõtlesin, et umbes 17 aastaselt hakkasin õlut tarbima. Ja nii ta läks. Mul tegelikult ei ole sellist "klassikalist" õllekõhtu, vaid on paksem naha-rasva kiht, mille alt on kõhulihased ilusti tunda on. Ma kuskilt olen kuulnud, et umbes 80% six-packi saamiseni on rasvaeemaldus ja 20% on ainult lihaste treening. Mis te teadjamad sellest arvate? Täna lähen nüüd jõusaali ja arvatavasti pean ma kõvasti higistama. Soovitage midagi, kuidas võimalikult edukalt tulemusi saavutada. Kindlasti tahan ma nüüd ka suuremat lihast, aga enne tuleb naha-rasva kihiga järele anda, sest muidu ei tule ju lihased välja. Kas saun peale trenni aitab kuidagi asjale kaasa. See on ju põhi higistamise koht. Btw, mu kehakaalu indeks on midagi 25-26. Tahaksin aga, et oleks 23-24. Kindlasti on kellegil midagi soovitada ja muidugi, eks ma ajajooksul jõuan siit foorumist midagi kasulikku veel kõrva taha panna. Ma nüüd siis kohe esimest päeva trenni, vaatan asja üle. Ette tänades! Sidur(ei tea miks ma üldse sellise kasutajanime panin, võib-olla tuli see laul meelde: "Sidur, pidur, gaas gaas!")
×