Jump to content

nill

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nill

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 23.09.1983
  1. TASUTA MUSCLE+

    olen ise hetkel Eestist ära. kas 16 juuli sobib kui auhinnale järgi tulen?
  2. TASUTA MUSCLE+

    Tegu on siis kahe tuntud kulturistist taskuvargaga, kes suurel MASU ajal peavad valgusheigi jaoks raha teiste kulturistide taskust otsima!
  3. TASUTA MUSCLE+

    On kaunis pühapäeva hommik Euroopa kulturismi mekas Tartus, kuid seda on varjutamas järgnev pilt, millest esmapilgul midagi koletut välja ei loe. Tülli on pööranud Tartus pesitsevad kulturismi grupeeringud. Fantastiline Fitnessi Nelik on välja kuulutanud eriolukorra, sest hetk tagasi oli Lisakilo Kirp neid oma Fitshop Eedeni häärberist valgupommidega rünnanud. Nagu pildilt näha võib on kõige suurema proteiini valangu saanud fantastilise fitnessi neliku ninamees Vadaku Viska. Tema haavu on lappima tulnud meditsiini kooli viitega lõpetanud Lõuatõmbe Ivo. kõvasti on räsitud ka Nelikus ema rolli mängiv Jalapressi Liisa. Pildilt on raske lugeda kas ta hoiab käes valuvaigistavat aspirin-õlle sheiki või on tegu lõhkemata valgupommiga. Tahaplaanile on jäetud Jõukahoolik Jokker, kes proovib sisse murda Fitshop Eedeni serverisse, et jälile saada Lisakilo Kirbu uutele verd tarretama panevatele rünnakutele.
  4. TASUTA MUSCLE+

    Ivo:Oi privet Ints! Kas sul on uus siidist nabapluus? Viska: Jah Iff, Joker tellis mulle Ebayst. Andsin natuke aega tagasi talle just käsu ,et ta telliks isepruunistuvat kõhuvõiet kah, sest kuidas ma muidu astun Eestikatel lavale sellise lumivalge sixbackiga. Preili Otsus: Kroooooooks!
  5. Natalia Nazarenko-Kiivikas 3 Christina Alev 8
  6. palju õnne! järgmiseks eesmärgiks siis Maailma Meister
  7. Ivo Pärle - klassikaline kulturism -170cm 10 koht Imre Vähi -klassikaline kulturism -175cm 5 koht Taavi Koovit -klassikaline kulturism +180 cm 8 koht Ott Kiivikas - kulturism -90kg 6 koht
  8. TARTU FITSHOPI LUULERING(19.mai 2009)

    Lehmalüps nüüd ootab ees Vähi hellalt hoiab nisa roosa punnis koti seest valgujook see väljub visalt. Eedenist siis tuleb kõne, kuule Vähi kiirusta, Fasti lett on täitsa hõre, Pärle vaevu liigutab. Peagi kummi vilinal saabub poodi lüpsja Vähi, teatab suurel õhinal, tänane sheik on üle prahi.
  9. Usa armeest on jooksus tundmatu kulturist, lõualoti järgi on ta eestist vist. Kehakaalu mehel on 85 kg ja 20 untsi, maskeeringuks ta näos võib kanda hülgevuntsi.
  10. Kaks tundmatuks jääda soovivat Tsernobõli kääbuskulturisti alaselga ja jalga treenimas.
  11. FITSHOP TARTU ULMELINE PILDIMÄNG!!! 11.MAI 2009

    Traktoril poseerimise EM-i pronks.
  12. FITSHOP TARTU ULMELINE PILDIMÄNG!!! 11.MAI 2009

    Undi ulgumine tähendab kevadkülvide algust.
×