Jump to content

JT

Kasutajad
  • Sisu loend

    57
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by JT


  1. Kas keegi teab, miks ta saalist nii kaua üldse eemal on olnud ? Praegu hea muidugi ta kiiret arengut jälgida :D

    Kiire otsimise peale leidsin sellise põhjenduse ja selle siit.

    Q. You haven't competed since the 2003 Mr. Olympia. Why haven't you competed lately?

    KL: The reason why I haven't competed this year is because I had knee surgery in August. I had a torn meniscus. So, that's why I won't be in the 2004 Mr. Olympia. This will be the first Mr. Olympia I have ever missed. Prior to that, the reason why I haven't been competing a lot is because my life has changed. I've moved to California, and I'm just more focused on me as a person and things in my life that are going to be there after I'm done competing.


  2. Ma ütleks teema algatajale lihtsalt, et liigne agarus on ka ogarus. Nagu eespool juba öeldi, siis katseeksitusmeetod on kõige parem meetod, sest kõigile ei sobi ühesugused asjad. Oluline on leida enda jaoks sobivaimad treeningmeetodid. Treeni, puhka ja katseta, küll sa aru saad, kui su keha millegile positiivselt või negatiivselt reageerib.


  3. Olen siis viimastel päevadel enda jaoks avastanud üllatavalt hea maitsega ja mõnusa koksi söögi kõrvale : banaan tükeldatult, kohupiima, metsmarjade ja viinamarja mahla ning piima kokku mikserdatuna. On see normaalne hommikusöögi kõrvale või on seal midagi liiga vähe, liiga palju või on see suisa aja- ja toiduainete raiskamine ? :)

    Arvuta kaloraaž kokku, äkki piisab selles lihtsalt hommikusöögiks!?


  4. ...on veel yks kummaline syndroom.

    Inimene arvab alati, et nyyd on ta tark. See, mida toetab hetketrend, ongi 6ige (ma ei v2ida, et see automaatselt ka vale oleks...).

    Sama arvamus oli teadlastel ja nii 8elda meinstriimi meedikutel ka keskajal jne. Me vaatame tagasi ja leiame, et aadrilaskmine l6ppes aeg ajalt letaalselt ja elavh6beda s88mine ei olnud 6igustatud. Tutvuge raviv6tetega l2bi ajaloo! Kuid mingil hetkel oli see teaduse viimane s6na...

    Me ise oleme yle elanud nn kolesteroolibuumi, mis meinstriimi poolt kahjuks ei ole ikka veel l6ppenud.

    Kui mina t88tasin Naistekliinikus, siis soovitati naistele X hotmoonpreparaate, v2ites, et see on v2ga hea, kuid Y, mis oli enne, oli v2ga halb.

    Ega ei ole kerge hoida tasakaalu, kuid ... mina kasutan yhte v6tet. Kui asi l2heb kysitavaks, siis ma uurin, mida r22gib selle kohta meditsiin, mis on pysinud aastatuhandeid muutumatuna... ja symptom on symptom. Valu k6rvaldamine, palaviku alandamine, nohu ravimine jne ei ole alati 6igustatud. Parim viis on siiski minna sygavuti ja leida see p6hjus (t2nap2eva meditsiin k6rvaldab peaasjalikult sympomeid, mitte p6hjusi...).

    Ehk siis toimub pidev evolutisoon.

×