Jump to content

dude

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Postitused posted by dude


  1. aga kelle valiksid tsempionite tsempioniks. kas arnold, dorian, ronnie või lee haney. välismaistes foorumitest olen lugenud et näit ronnie vs. dorian paneks dorian kindlalt ära sest tema supervorm on rohkem super kui ronnie oma. aga maitea mulle ei istu doriani biitsepsid. mõne pildi pääl tal nagu polekski neid.


  2. usa bodybuildingu teemalistes weebipoodides müüakse mingeid hair removerseid. aga pole süüvind millega tegu. äkki lihtalt mingi vaht mis paremini raseerida aitab. aga idee järgi peaks mingit kama ikka leiduma mis karvakasvu vähemalt aeglustaksid.


  3. kas ma võin või ma ei või või? kas põhjustab või ei põhjusta või, või? jah sa oled millestki valesti aru saanud. on ainult 1 viis teada saadakas põhjustab või ei põhjusta või. if ya know wha' i maen


  4. kle daqqer või tekker või whatever. sa võiksid tõesti pealtvaatajaks jääda. ja käsi oma lolli suumulgu kinnihoidmiseks kasutada.

    aga sõnelusest arvan ma niipalju, et kõik on hea ja ilus, aga natuke vales kohas. mis te siin mareki foorumis ikka madistate.


  5. see ulgumine näitab kõrgemat pilotaas'i. ehk keskendumine on selline, et ümbritsevast pole sooja ega külma. olen näinud vendi. kes enne igat seeriat palvetavad. ükskord juhtus isegi nii et vennike pärast ebaõnnesunud seeriat nutma hakkas ja kettaid loopis. ja polnud mingi kondikuba vaid arvestatavalt lai tüüp. isiklikult metsas eriti lõuata ei julge. tuleb äkki mõni talveunest sassis karu kallale. marekil seda probleemi vist jällegi pole.


  6. mul kerkis ka 80 kanti ja siis võtsin hoo maha ning suurendasin aeroobse osakaalu. nüüd keskmiselt 60. mõnikord ka 50 lähedal. pulss on tõesti hea indikaator. vahelöögist niipalju et südamelihas jääb hapnikupuudusesse ja peab seda kuidagi korvama ning siis tulebki vahelöök. koormusel esinem vähem. sagedamini koormusest taastumisel ja puhkeolekus. näit täis kõhuga diivanil. siis on teda ka tunda. esineb ka täiesti tervetel inimestel. asi on vististi lihtsalt treenimata südames. aeroobse treeninguga saab asja korda. aga mis ma siin ikka seletan ma pole arst ja ausalt öeldes ei jaga muffigi. asjalikku infot ja küsimusi esitada saab näit www.kliinik.ee, www. arst.ee jne. nett suur ja lai. harige ennast.

×