Jump to content

jazzo

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jazzo

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kokkuvõttev saade Eesti MV 2003

    Mulle see saade igatahes meeldis, Otti ja Kalmuse vastused olid asjalikud, see oli hea reklaam Teile ja Teie klubile. Minu arvates on Ott ja Kalmus kask sammu teistest ees, lihaste struktuuri ja kuivusega. Millest on see küll tingitud? Nii et, kõik härrad ja musklimehed peaksid võtma motivatsiooniks ässasid ületada, mitte tühja metalli pärast rabeleda. Medal on nagu tuhksuhkur, mida hiljem saia peale raputatakse.
  2. pealtvaataja vaatenurgast. Kella külge riputatud teema oli KORDUVAD VEAD, minu eesmärk ei olnud viimast üritust maha teha. See, et minu kriitika pärast keegi tulevikus kannatab, seda otsustate Teie. Mina seisan oma tegude eest ja räägin faktidest.
  3. Et asjas selgust saada, mis tegelikkuses toimub, palun juba eelpool mainitud küsimusetele vastata. Küsimused olid: kes vastutab selle eest, kui võistlejale pannakse vale muusika mängimavaba? Kuidas slline eksimus võistlejale kompenseeritakse? Kuidas peavad pooled (võistleja ja korraldaja) sellises olukorras käituma? Kas kohtunikud arvestavad seda ka hindamisel? Ott Kiivikas! Kas sinule on pandud vale muusika mängima, kui oled vaba kava esitma läinud? Meenuta viimast viite aastat, kui oled tipus olnud. Ette tänades, hr. kriitik (Olen fänn, kelle perekonnaliikmel järjekordselt esinemine nässu keerati.)
  4. Kui jutt käib sowst, siis vaatajatele see küll meldud ei olnud (sportlikus mõttes). Ainuke show tegija oli R2-st ürituse juht, kes lihvis korraldajate apsakaid ja kohtuniku iroonilist teksti. Meenutades kuidas Otsus ütles peo vedajale -"kui seda paberit tahad, siis pead sellele ise järgi tulema" - vat see oli show. Nii siis peo juht lonkisgi üle lava kohtunike juurde, et saaks üritusega edasi minna.
  5. Kõigepealt õnnitlused kõigile võitjatele. Sakala Keskuses toimunud meistrivõistlused kulturismis oli järiekordne nali. Esinejad olid tips-tops ja müts maha nende väheste ees, kes oma musklitega välja tulid. Mis seal siis toimus? Alustame sellest, et austatud kohtunik hr.Otsus tegeles võistlejate kasvatamisega. No mida vi...u! Oled võistlustel kohtunik, siis hinda võitslejat vääriliselt, mitte ära targuta ja kasvata. Kui kodutöö on võistlejal tegemata, siis anna madalam hinne. Härra president on ka parandamatu. On inimesi kes ei õpi oma vigadest - vaevalt ise neid näebki. Võistlusele kuhu mina olen sattunud on president alati hädas karikate ja "kottide" jagamisega. Targem-asjatundja saalist peab teda juhendama nagu koer pimedat, et viimane midagi valesti ei teeks. Siinkohal tulevad Otsuse sõnad meelde, et kodutöö on tegemata. On veel üks asi, mis mind vihastab ning millepäeast ma siia ennast registreerisin ja teema üles riputasin. Kulturist hakkab vaba kava esitama, olles juba keset lava, et endast maximum anda ja meelde tuletada kõik liigutused ja nipid, kostub võistlejale tundmatu lugu. No fu...! See on andestamatu, korduv ja kohutav viga. Seda on juhtunud absoluutselt kõigil võistlustel ja juhtus seegi kord. See on korraldajate räpane töö, see on võistlejate solvamine, seda võib nimetada tahtlikus ja ettekavatsetud tegutsemiseks. Kes vastutab sellise tegevuse eest? Kuidas peavad pooled sellises olukorras käituma? Kes viimast situatsiooni Sakalas ei tea, siis täpsustan: algas viimase kaalukategooria (90 Kindlasti oleks andekaid võistlejaid rohkem, kui poleks korduvaid jamasid korraldakate töös.
×