Jump to content

Felipe

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Felipe

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 12.02.1991
  1. 27.11 – 5.12 toimusid Taimaal Bankokis maailmameistrivistlused IFMA versioonis. IFMA (International Facility Management Association) on maailma kõige suurem ja tugevam amatöörvõistluste organisatsioon kuhu kuulub 19 000 liiget 60 nelt erinevalt maalt. Estonian Muay Thai Föderation oli Eestit esindamas kolme võistlejaga. Aleksandr Bernjakovi vastane oli Austriast, kellele ta punktidega kaotas ning austerlane tuli maailmameistiks. 15 aastane Ellis Kulinitš võitis esimeses matšis austraallast kuid teise matši Türgi esindajale kaotas – türklane tuli maailmameistriks. Andrei Bokan 91 + kaalu esimene matš oli Venemaa esindajaga, mille võitis, teine Slovakkiast pärit sportlasega, kelle võitis knock down iga, kolmas fight oli inglasega, peale kelle võitmist ootas ees finaal prantslasega. Peale seda matši on Andrei maailmameister!! VAADAKE TÄNA ETV-S RINGVAADET KELL 19 SEAL ANDREI BOKAN KA ESINEB!!!!!
  2. Fight Night V

    Aga aftekat ei tule siis kuskil w
  3. Fight Night V

    Kas seekord aftekat ei ole kuskil w See üritus mis talvel oli, tundus hoolimata sellest pikast venimisest alguses väga super, ootan sama seekord, piletihinda oskab äkki keegi öelda?
  4. Nii, kujutame ette et trenn on tehtud, aga raha vähe, suundute kaubanduskeskusse (Rimi, Selver), tahate midagi hamba alla ja samas ka seda et norm süsikaid ja valke täis tuleks, mida te ostate, suundute külmaletti ja võtate hapukoort, kuumaletist riisi, mida iganes, aga põhikriteerium oleks see, et see oleks odav! Milles seisneks teie idee kui raha vähe ja nälg näpistab
  5. Kaido Leesmann Nõmme Kalju staariblogis

    Vot mis kõike välja ei tule, mina sain Kaido jalgpalli lembusest teada oma sõbra käest, kes temaga koos trenni teeb, siis ma ei tahtnud uskuda, et mees kes niipaljude asjadega tegeleb on ka aktiivne jalgpallisõber, aga täiesti positiivne ja nii on, lisaks see kirjatükk on ka väga hea kohvi kõrvale
  6. Kaido Leesmann Nõmme Kalju staariblogis

    Kui tohib küsida, siis mis siin ulme on ?
  7. Nõmme Kalju jalgpalliklubi tegi oma kodulehele staariblogi , blogindusega tegi algust Jõutõsteliidu president Kaido Leesmann, kes rääkis enda kogemusest jalgpalli alal ning ka kõigest muust. Väga huvitav lugemine, minule oli ausalt öeldes üllatus, et Kaido nii suur jalgpallisõber on ning nüüd saavad sellest lugeda paljud teisedki kes seda ei teadnud, lisaks näitab see taaskord, et tegu on väga mitmekülgse mehega. Positiivne Kaido väikest blogijuttu saab lugeda siit !
  8. Poks + massi kasvatamine

    Kasuks tuleb ka selle teema uurimine
  9. Fight Night 4

    Väga superluks üritus oli, mina jäin rahule, ainu snegatiivne asi oli see poole tunnine hilinemine. Naljakaid asju oli ka nt. see jummala kinni olnud treener, kes kukerpalle tegi jne, aga jah lahe oli. Aitäh korraldajatele.
  10. Fight Night 4

    Kus see üritus siis lõpuks toimub, kas Arigatos v Überblingenis? Kui Arigatos, siis miks te asukohta muutsite....
  11. Kickboxi ja poksi klubid Tallinnas

    Annab Marko Virkunen ja klassikalist poksi. Mingi kickboxi grupeering käib seal esmaspäeviti peale meid, ehk siis 19.30 alates.
  12. Fight Night 4

    Noonii foorumlased, keegi läheb kaema ka seda ? Mina olen küll minemas !
  13. Mina olen just nende viimaste ridadega kohe eriti nõus. Suured head asjad on reeglina saanud alguse väikestest pettustustest. Chelsea omanik Abramovitš varastas paar vagunit ja vaadake mis summa tal nüüd. Paljud on alguses väikese pettuse najal saanud areneda suureks ja heaks.
  14. Aleksei Budõlin mängib Nõmme Kalju ridades saalijalgpalli esiliigas (futsali).
  15. Ma alles nüüd vaatan, et krossisõitjad on ka nimekirjas, miks keegi neid ei pane või nad väljaspool arvestust, , eks ma muudan enda oma kohe varsti ära
×