Jump to content

Shuka

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Shuka

  • Tase
    Vaatleja
  1. jõupulber Taipoksijale

    no meil on tavaliselt 1x nädalas sprarring ja seal ma ka üle 3 raundi vastu ei pea aga üldfüüsilises saan hakkama
  2. jõupulber Taipoksijale

    No trenn on vägagi raske seal paljud ei jõua, aga mina jõuan, ja teen korralikult igat harjutust.
  3. jõupulber Taipoksijale

    Ma olen neid lugenud, kuid ma sooviks enda kavale ja treeningu jaoks enam vähem täpset kava, mis sobiks. aitäh
  4. jõupulber Taipoksijale

    unega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava. 1. lamades surumine kangiga 3x8-10 2. kaldpinnal hantlitega surumine 3x8-10 3. lõuatõmbamine 3x8-10 4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3x8.10 5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3x8-10 6. biitseps 3x8-10 7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3x8-10 8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3x8-10 9. kõhulihased 3xMAX 10. selg 3x 25 kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju "laiemad" ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada. ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.
  5. jõupulber Taipoksijale

    okei, suured tänud nendele teadmistele, trenn on kestab minul kokku 3 tundi, 1tund jõusaal poolteist tundi trenn ja 30 minutit venitamist.
  6. Tere, olen tegelenud taipoksiga pool aastat, ning nüüd juba jõuan teha ka jõusaali, jõusaali teen tavaliselt enne trenni põhiliselt ülakehale. ja sooviksin teada millist jõupulbrit peaksin hakkama tarvitama, olen varem jõusaalis ka käinud aga mitte aktiivselt, ja trenni teen 3x nädalas ja soov oleks lihasmassi suurendada, sõbrad rääkinud et kreatiini tuleb siis tarvitada, aga ma igaksjuhuks küsiks teilt kui teadjatelt üle täpsemalt millist toodet ja kui palju mingeid ained olema peaks. Aitäh.
×