Jump to content

jaagok

Kasutajad
  • Sisu loend

    238
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaagok

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 03.06.1991
  1. Paide MV lamades surumises - tulemused

    Huvitav on ka Janno tulemus. EMV surus ta särgiga 140 ja nüüd ilma särgita 137,5.
  2. 32. EMV jõutõstmises: videod ja fotod!

    Kükkis ta esimesel katsel 300. 2 korda proovis ka 320kg aga vajus taha ära . Surumise jättis vahele . Tõmbe kohta ei oska öelda.
  3. Teadjamatele ülevaatamiseks

    Vaata harjutustepanka. (http://www.fitness.ee/harjutustepank) - seal kliki õla peale ja saadki õlaharjutused. Seal on näiteks sellised harjutused: Ristivedu õlatagaosale seistes plokksüsteemil, Ristivedu plokksüsteemil ettekallutatult, Tõmme plokksüsteemil kummargil ühe käega õlatagaosale, Lendamine hantlitega ettekallutatult, Lendamine hantlitega kaldpingil kõhuli harjutusi kui palju .
  4. Laskesport

    Minu teada ei ole laskmisalast kirjandust üldse eestis väljastatud. Mingid treeneritele suunatud raamatud on aga otseselt laskurile ma näinud küll ei ole. Eks kõik see tarkus tulebki järjepideva treeninguga. (Ise tegelen sportpüstoli laskmisega aastast 2002)
  5. Osale uurimuses

    Täitsin ära.
  6. Hommikusöök esimese toidukorrana

    Sooviks ka natuke kriitikat. Ma sõin praegu 2 tundi enne trenni järgmiselt: 1)50gr neljaviljahelbeid 2)200gr piima 3) 35gr juustu 4) 3 tervet muna 5) Peotäis pähkleid (25-30gr) 6) Samapalju rosinaid ka ( koguseliselt siis ehk 25-30gr) 7) Kohvi. Kaloreid: 835.5 Kcal Rasva: 40.45 g. Valku: 48.2 g. Süsivesikuid: 68.7 g. Kiudaineid: 10.9 g.
  7. Kas su arvuti on mees- või naissoost

    HP ja naine. Lootsin siiski meest, sest suur ja kandiline ta mul on, kuid Windows 7 teeb oma töö
  8. See 5gr teelusikas ei ole ka alati õige. Kõik oleneb ju pulbrist. Võrrelge näiteks valgupulbri ja kreatiini tihedust. Kui võtta mõlemat 5 grammi, siis valgupulbrit on umbes 2 korda rohkem.
  9. MR. OLYMPIA 2010

    Siit võib välja lugeda, et Ronnie tõesti tahab ühte Mr.Olümpia tiitlit veeel. Jään ootama igatahes
  10. Motivatsioonivideo rinnaltsurujatele.

    Meenutab pigem pr. surumist kui jälgida kuidas ta lihaselised käed paiknevad. Aga muidu suht naljakategoorias oli see video täitsa olemas.
  11. EKSAMI HINDED (12kl)

    Nonii. Tulemused siis kõik käes ja nad olid sellised: Kirjand: 92 Inglise keel: 52 Matemaatika: 68 Ühiskond 70. Seega mu ennustus oli kohati täpne, samas üllatasin ennasti. Inglise keeles olen pettunud.
  12. Õnnetused jõusaalis

    1. Kunagi üritasin küki maxi teha ja üles tulles kadus tasakaal ära ja vajusin ette. Hea, et spotterid olid omal kohal, muidu oleks kõhuli kangi alla maadnunud. 2. Olen valgupulbri spordikotti kallanud. 3. Kodus tegin kunagi rinnatrenni. 65-ga tegin mingi 7 kordust ja kaheksandal jäin alla. Rullisin üle kõhu ja siis püstisaamiseks võtsin jalgade korduvalt hoogu. Ellu jäin. Juhuslikult on see mul videos ka
  13. Kirjandi teemad 2010

    Kirjutasin ise seitsmendal teemal. Aega kulus 3.5 tundi ja kardan, et sisu jääb natuke vajaka. Tundus, et teistel olid paremad ideed. Aga noh, miks põdeda. Mis tehtud see tehtud ja peab ootama tulemusi siiis.
  14. Kava- mis arvate?

    10 harjutust lihase kohta on ka natuke paljuvõitu
  15. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    191cm, 86kg ja S suurus gasp särk jaa Ma saaks mõõta särgilt mõned pikkused, siis saab võrrelda, kui sul mõõdulinti käepärast on.
×