Jump to content

markomj

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

markomj

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.01.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    hehe, see küll peletab kõik eemale
  2. Kui palju võtsin nüüd juurde?

    Biolab pakub just sojatooteid. See ei ole just kōigeparem valik.
  3. Raamat toitumisest

    mnja. Tegelikult on "autor" väga suhteline mõiste, tegemist on koostajatega . Mul endal on see raamat hetkel käepärast ja siis lugesin vähekene seda. Põhitõed on ikka samad ja mina ei näe paanikaks põhjust. Raamat ise on kirjutatud rohkem naistele ja seal oli tõesti puhastavale veepäevale põhendatud tervelt 1,..% lehekülgi.
  4. Mees (16) otsib naist (treeninguteks)

    Ega see naistega koos treenimine eriti ei arenda. Ei sa proovida maksimum raskustega treenimist kuna naised ei joua parast seda kangi sinupealt ara votta :-D . Lisaks peab kindlasti neid aitama kui naed nede saamatust jousaalis harjutuste sooritamisel ja teadmatute puuduliku kava ulesehitust:-) .
  5. Raamat toitumisest

    https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?169196 see ka suht ok raamat algajatele, kes midagi ei tea .
  6. Kui tihti treenida?

    Täiesti õige. Ma ise hetkel välismaal hotellis ja siin saab ka teha kätekõverdusi, kõhulihaseid. Lisaks liigutasin kaks tõiesti õigel kõrgusel olevat lauda sobivale kaugusele ja sain teha või siis imiteerida rööbaspuudel surumist. Pildil kujutatud: Lisaks on õudes ka mänguväljak kus kiikusid hoiab üleval 70x35mm nelikanttoru, mille peal saab täitsa edukalt lõuga tõmmata. Kindlasti annab päris korraliku toonuse ka igahommikune võimlemine. Igasuguseid kodus teostatavaid harjutusi saab ka netist uurida, kasvõi siiit http://www.youtube.com/watch?v=qQLxf56j7Nw No ja lõpetuseks kuldsed sõnad: Kes tahab trenni teha näeb igalpool võimalusi, ülejäänud näevad ainult vabandusi, miks ei saa midagi teha.
  7. Ütleks vahepeale, et see ei ole nii. Rattaspordis on mägedemehed elupeenikesed, et võimalikult vähe massi mäkke vedada. Sprinterid on lihaselisemad kuna äkilised kiirendused vajavad suuri lihaseid, et saavutada võimalikult kiire tempo. Ja kui te seda TDF vaatade siis on näha kui need mägede etapid hakkavad siis jämedate jalgadega sprinterid katmestavad. Jaan Kirsipuu pole enda jämeda sprinteri jalaga veel ühtegi TDF lõpuni sõitnud. No ja see jala jämedus tuleb rattaspordis ikka kehaehitusest. Igastühest ei saa mägede meest. Niisama väikseks lisainfoks.
  8. Maggie dieet, mis arvate?

    meditsiiniajakiri Kroonika . Ei saanud kohe kirjutamatta jätta
  9. Kui tihti treenida?

    kehamassiindeksi järgi tundub küll suht ok seis olevat.
  10. mul endal oli parema käe väike sõrm ja selle kõrval olev sõrm mõnikord peale trenni kas "tuim" või surises. Enam seda ei ole. Kuna siin teemaks läks siis ma küsiks ka millega võiks olla tegu. Kas ROtter-i poolt maintud magneesiumi puudus?
  11. Kui tihti treenida?

    äkki sööd korraga liiga palju ja seda liiga hilja (kell 10 õhtul). Selleks pole äkki kõht tühi hommikul. Lisaks veel keha juba harjunud, et hommikupoole toitu ei saa ja siis keha ei küsi ka. Selleks ka vb pole hommikul isu.
  12. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Arvutuslikult on seda täpset piiri raske määrata aga mingi ettekujutuse algaja saab. Spordiarst ja koormustest kõige parem valik üldse. Siis saab ülevaate oma tervislikust seisundist ka, vb ei tohigi trenni teha. Kahjuks need maksavad kole palju.
  13. Põlveprobleemid

    Tegelesin kunagi väga tõsiselt kestvusspordiga (jalgratas). Iga ettevalmistushooaeg talvel oli minujaoks paras peavalu. Nimelt siis tehti põhitreening joostes ja koguaeg minu põlved valutasid ja pidin tegema kõvasti puhkepäevi, et põlvedele rahu anda. Lõpuks leidsin lahenduse jõusaalis tehes kükke jms jalgadele harjutusi. Enam mul probleeme põledega ei ole ja võin kasvõi 3h järjest joosta (Y) .
  14. Põlveprobleemid

    Ütleks siia paar sõna ka lisaks. Mind ennast aitab soojendav kreem ja just finalgon. Soovitan soojalt . Lisan ka hoiatuse, et tegemist kõige rohkem kõrvetava kreemiga üldse mida apteegist siiamaani leidnud olen . Ügaüks vb ei talu seda.
  15. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    ei ütleks et treeningkava just tipptegijale oleks aga suhteliselt väga karm algajale. Ma soovitaksin ka väheke rohkem kangitrenni juurde lisada. Ei saa aru miks neid kõhulihaseid niipalju vaja teha on. Lisaks ma ei hoiaks pulssi nii kõrgel, kui oma pulsi tsoone ei tea siis ütleme et hoia alla 150-ne kindasti (no näiteks 130-150 vahel). Kui pidevalt treenida kõrge pulsiga siis see mõjub halvasti treenitavusele ja lisaks ka südamele. Kestvussportlased hoiavad pulssi trennis kõrgel juhtudel kui tahetakse saada juurde võistluskiirust/kiiruslikke omadusi. Ülejäänud aja treenitakse mahtu madalal pulsil. Toitumisest ma ei hakka rääkimagi, parem loe seda toitumise foorumi osa nagu eespool ka maintud. Oleks ka väga huvitav teada treenimise ajalugu ehk kui algaja oled või mis spordialasid harrastad/sid ja kui kaua .
×