Jump to content

Oras

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Oras viimane päevavõit oli September 16 2012

Oras's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

Oras

  • Tase
    Vaatleja
  1. Ma loodan, et olen 5. aprillil Tartus olemas, siis võin vabalt teile appi tulla, pole mingit probleemi.
  2. Silvar Rückenberg

    Saab täna ka üle pika aja koos Silvariga trenni teha, vaatab kas õnnestub Vanaisal kael pikaks tõmmata
  3. Vaadates nüüd neid videosi, siis peaks ütlema, et vaatamatta sellele, et meil oli eelmine aasta ka prosektorid valgustuseks, oli valgustus ikka väga kehva. Valguse käes on aiunlt 2 keskmist meest, ülejäänutel on valgustatud ainult jalad kuni tagumikuni Seeaasta peaks valgustusele natuke rohkem rõhku pöörama, et kõigil võistlejatel oleks võrdsed võimalused ja no muidugi jääksid võistlejad ka paremini piltidela ja videolindile!
  4. Silvar Rückenberg

    Lisan ka paar pilti, mis enda silmale kõige paremad tundusid
  5. Silvar Rückenberg

    Ott, ausalt öeldes on ikka fotograaf selle raske töö taga...
  6. Silvar Rückenberg

    No nii, arvatavasti on juba kõik lugenud, et laupäeval 15. sept Sparta spordiklubis toimuma pidanud Athletic Fitnessi katsevõistlus, et välja selgitada üks mees, kes sõidab oktoobri kuus festivalile Arnold Classic Europe jäi segastel asjaoludel pidamata. Sellegipoolest on uudised minule positiivsed ja oktoobris ootab sõit Hispaaniasse! Veel reede õhtul kella üheksa ajal sai tehtud viimane piltide seeria, ärme lase siis pilte raisku ja jagame neid ka teistega PS: Otsime toetajaid/sponsoreid, et saaks treener Silvar Rückenbergi saata oma õpilastega Arnold Classic Europe festivalile!!!
  7. Silvar Rückenberg

    Ott, kas kuskilt on võimalik ka Soome MV tulemusi leida?
  8. Silvar Rückenberg

    Tere õhtust kaasvõitlejad ja kannatajad, katsevõistlusteni jäänud 3 päeva ja Silvari suurel soovil lisan siia mõnedpildid. Esimesed 2 pilti on tehtud siis sellel pühapäeval peale 20km pikkust vee trenni, kus sai sõidetud 6x10min/4min vahega, pulss 80% maksimumist - ehk siis üpris pikka ja raske trenn. Aga ega muud nagu kirjutada polegi - see nädal võtta natuke rahulikumalt, anda kehale taastumisaega ja siis laupäeval pigistada endast välja niipalju kui sealt tuleb... Kohtumiseni laupäeval kell 12:00 Sparta spordiklubis. Siin sai natuke õpitud küljepoosi, pilt ise tehtud eelmine nädal.
  9. Silvar Rückenberg

    No nii, piisavalt vett on merre voolanud minu eelmisest postitusest ja nüüd on aeg teha järgmine. Pikka juttu kirjutama ei hakka - lühidalt kokkuvõttes on aeg möödnunud nii - treeni, söö ja maga Järgmiseks võistluseks on Arnold Open'i katsevõistlus 15. sept Tallinnas Sparta spordiklubis algus oli vist kell 12, nii et kellel aega ja viitsimist on tulgu kaasa elama.
  10. Vend Vähk Peab liikuma!

    Hull mutt on küll jah aga olgem ausad athleticus ei ole ka selliste lõuatõmmetaga mitte midagi teha, reeglite järgi ei tohiks neist mitte ükski lugeda. Aga noh see on ka treening ja seal võib kui teha mingit ülipikka seerjat nagu ta seal teeb.
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    .
  12. Silvar Rückenberg

    Lõpuks suutsin aega võtta, et kirjutada siia teemasse järgmine postitus - selleks kulus ei rohkem ega vähem kui 2 nädalat, lihtsalt on olnud kiired ajad ja õhtuti on uni olnud magusam kui internetis istumine, aga see selleks. Peale EM-i sai natukeseks aeg maha võetud ja treeninguid oluliselt vähendatud nii ummbes nädalaks, et keha saaks natuke puhkust jõusaalist ning suudaks natuke kosuda Peale nädalast puhkust sai jälle nö "Harjal sarvist haaratud" ja alustatud ettevalmistust AF-i sügisesteks võistlusteks. Muidugi oma põhiala - aerutamine - treeningud jätkuvad, nii nagu treener Peeter Becker seda ette näeb. Kaks nädalat tagasi sai Silvariga maha istutud ja paika pandus järgmise 6 nädala plaan jõusaali osas - põhimõtteliselt näeb see välja nii, et jõusaali tuleb mul Silvari kava järgi külastada 4x nädalas ja igal päeval on eeri lihasgrupp -> vastavalt siis rind (siin päeval on ka 2 jala harjutust sees), käsi (esi- ja tagakülg), jalg ja õlg (siin jälle on sees ka 2 jala harjutust) ja muidugi kõht, mis kuulub iga päeva juurde. Samuti on igapäevaselt sees lõuatõmmbed ja 2x nädalas ka dipsid. Eile kuulsin Silvari käest, et Tokko oli mu jala kasvamise kohta küsinud - ja no vastus on see, et kasvab kuhu ta pääseb, loodetavasti kasvab piisavalt kiiresti, sest ega sügiseni on jäänud ju ainult 4 lühikest kuud. Lisaks siis Silvari poolt määratud jõusaali kavale tuleb mul täita ka veepealset treeningkava - mis põhimõttelislt näeb välja selline: Väljavõta treeningpäevikust: 29 mai teisip h. vaba õ. 14 km 8x4/5 1-2 140, 3-4 150, 5-6 160, 7-8 170 30 mai kolmap h. 6( 4x30/30)3 90-95% õ. 8x4/3 85-90% esimesed 20 seki 100% + jõusaal 31 mai neljap h. 6x40/5 100% õ. 2x1000 1 jun rede h. 12 km tehnika õ. 8x4/3 80% + jõusaal 2 jun laup h. 6x(10-15-20-25/30-45-60)3 õ. 10km 6x100 paigalt 3 jun pühap h. 2x1000/20 õ. 10-12km tehnika + jõusaal 4 jun esmas h. 3x500/15 õ.vaba Siia siis veel lisaks need Silvari poolt pandud 4x nädalas jõusaali külastust. Ega praegu vist rohkem midagi öelda ei olegi, tuleb lihtsalt loota, et tervis vastu peaks ja siis on kõik võimalik! Seniks aga kohtumiseni Sammulis Jaanipäeva Spartakiaadil 2012 If you train hard, you'll not only be hard, you'll be hard to beat. -Herschel Walker
  13. Silvar Rückenberg

    Euroopa Meistrivõistlused seljataga ja nagu lubatud sai, siis siit ka minu postitus. Mis ma siis oskan öelda EM-i kohta - sai kuidagi kiirelt läbi. Ei tegelt tunnded on head ja see kogemus mis sealt sain on hindamatu. Ettevalmistus kulges üldjoontes plaanipäraselt, kui välja arvata nüüd see, nädal enne võistlust sain kuskilt nohu ja kolm päeva enne väljasõitu olin palavikus. Reedel kui meil lennuk läks, oli enesetunne hea, palavik oli neljapäevase seisuga taandunud ja mõtlesin, et nüüd on kõik korras aga EI. Reede õhtu hotellis tuli palavik tagasi ja taandus alles neljapäeval kui ma juba Eestis olin. Nii, et võistlesin kerges palavikus, mis nagu teada, füüsilisel pingutusel põhjustab liigset higistamist ja tänu sellele oli mu grimm laiguline ja põhimõtteliselt jooksis lihtsalt maha. Siinkohal tahaksin tänada Kristot, Eglet ja muidugi Oleegi kes mulle veel tund aega enne lavale minekut krimmi peale pani, kuna olin liiga valge võrreldes teiste võistlejatega. Räägime nüüd võistlusest - kaos ja ebakompetentsed kohtunikud vähemalt esimese päeva võistluse jõualadel. Kaos just selle poolest, lisaks võistlejatele, kes kõik korraga topiti lavele, võis seal käija absoluutselt suvalisi inimesi, kes antud võistlusesse otseselt ei puutund. Ja ebakompetentsus, sest kõik üheksa kohtuiku kes tulemusi lugesid tegid seda esimest korda ja ilma igasuguse koolituseta - millest ka eelvõistluse ja absoluudi finaali tulemuste suur erinevus. Olgu öeldud siinkohal, et absoluudi finaalis olid kohtunikeks Ott Kiivikas, Aire Lossmann ja lisaks veel kaks kohtuniku, kes tegeid väga head tööd, eriti Ott ja Aire. Ise saan rahule jääda ainult sõudmisega, lõuatõmmbed ja diipsid jäid tagasihoidlukuks ja kehavoorust ei ole praegu väga mõtet rääkida, kuna mul ei ole jalalihast nagu üldse, selle aga parandame sügiseks ära! Mis edasi?! Kõik kirjutavad, et neil hooaeg läbi - no minu hooaeg alles algab, kuna olen teise ala mees ja kestab kuni augusti lõpuni. Muidugi algab juba praegu ettevalmistus Athletic Fitnessi Eesti MV-s ja kui kõik hästi läheb siis äkki ka Arnold Open´iks. Lõpuks tahan tänada oma treenereid Peeter Beckerit ja Silvar Rückenbergi kes on minuga nii palju vaeva näinud. Ning ka Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liitu selle võimaluse eest esindada Eestit Euroopa Meistrivõistlustel. Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen - Michael Jordan
  14. Silvar Rückenberg

    Veel neli päeva, veel neli päeva, tuksub mul kuskil alateadvuses.... Kui nüüd kokku võtta kõik see mis on jäänud selle ja eelmise postituse vahele, siis läbiv teema oleks töö, töö ja veelkord töö. Raske on, pean siinkohal tunnistama. Kõige raksem on just see dieedi osa - näiteks eile võitlesin endaga terve õhtu, et mitte poest jäätist tooma minna. Olin põhimõtteliselt juba 4 korda uksepeal riides ja minemas, kuid õnneks võitsin mina mitte isu jäätise järele. Treeningud on kulgenud üldiselt hästi, kui nüüd välja arvata see, et olen siin reede või laupäev veepealt tulles külma saanud ja praegu kimbutab jube nohu. Pea on paks ja raske on hingata, aga loodan, et saan sellest võitu ja see ei ohusta mu esinemist eeloleval nädalavahetusel. Ja nagu alguses sai öeldud siis neli päeva on veel vaja korralikult tööd teha ja vastu pidada, nii vaimselt kui ka füüsiliselt - eelkõige seda viimast, et haigeks ei jääks ja mingit vigastust endale kuskilt külge ei saaks. Jõudi kõigile sellel raskel teel ja järgmine postitus juba peale Euroopa Meistrivõistluseid.
  15. Silvar Rückenberg

    Tervitused ka minu poolt! Teen väikese ülevaate enda treeningutest ja valmistumisest EMiks. Nagu Silvar eespool mainis, siis olen teise ala mees - nimelt põhispordialaks on aerutamine, millega tõsisemalt alustasin uuesti 2006. aastast. Eelnevalt jäi lihtsalt kolm-neli aastat vahele, erinevatel põhjustel. Athletic Fitnessi juurde tõid mina Esta ja Silvar, kes on olnud viimasel ajal suureks abiks, nii valmistumisel Lõuna-Eesti Lahtisteks kui ka EKV-ks. Rääkides nüüd treeningutest, siis põhirõhk läheb mul aerutamise peale. Trennid on enamasti 2x päevas, mõnikord ka 3x ja enamus treeningutest teen süstaga vee peal. Jõusaalis käin 3x nädalas ja treeninguid on suunatud praegu lõuatõmmetele ja rööbaspuudel surumisele. Lisaks tulevad siis 3 trenni nädalas jalale, millele tuleb praegu suurt rõhku pöörata, et laval midagi näidata ka oleks, aga jääks alles teravus sõudmisel. Samuti saab 2x nädalas külastada "kallist" sõudeergomeetrit. Toitumisega on lood nii, et Silvar on mulle andnud ette päevakaloraasid, mida ma siis üritan jälgida niihästi või halvasti kui ma seda suudan. Madal süsivesikute dieet on kõike muud kui meelakkumine, sest näiteks kolmapäeval oli mul selline tunne, et sööks kasvõi terve külmkapi tühjaks. Aga noh, kes kannatab see kaua elab või kuidas see ütlemine oligi. Ah ja treeningtunde tuleb nädalas praegu keskmiselt 15-20, üldiselt mida suvepoole seda vähem treeningtunde nädalas tuleb. Seevastu muutuvad trennid aina intensiivsemaks, kuid alla 15 tunni nädalas ei lange vist veel niipea. There is no glory in practice, but without practice, there is no glory!!
×