Jump to content

Raudva

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raudva

  • Tase
    Vaatleja
  1. Rinnalihas!

    Olgu, sellega siis selge, jätkan tavalise trenniga , eks aeg siis näitab:)
  2. Rinnalihas!

    Ma selle nädala algusest tegin uldse ainult rinna pingis ja vasakule käele, jätsin nagu rinna trenni paremale käele ära, käitusin oieti v6i peaksin tegema normaalset trenni m6lemale ja siis n6rgemale käele kordusi kaua kannatab?
  3. Rinnalihas!

    Probleem selles et vasem ja parem rinnalihas erinevalt välja arenenud,olen parem käeline ja suurema osa rasketest asjadest teen sellega,arvan et p6hjus just selles, kuidas oleks t6husaim viis vasak rinnalihas samasse olukorda viia, kas lihtsalt teha rinnalihase pingis ainult trenni vasaku käega? olen j6usaalis suhtleliselt uus inimene, käinud seal ehk paar kolm kuud, kasutan algaja kava siit samast foorumist. J6usaali läks suurelt selleks et enda füusilist parandada, millega ka hakkama sain, aga just et rinnalihased erinevalt välja kujunenud, parem rinnalihas ilusti välja kujunenud ja rinnalihase joon ilusti olemas, vasakul see aga puudub, jutt käib rinnalihase alumisest poolest!Aitäh
  4. Toitumiskava

    vot tarka abimeest mul ei ole aga eks ma loen siin pidevalt vanu postitusi toitmise kohta, ja aitäh linkide eest, loen ka neid ja uurin kuidas õieti toituda.
  5. Toitumiskava

    Küsimus järgmine , et olen lugenud nendest postitustest et kõik soovitavad tellida toitumiskava jne, aga kas on võimalik ilma selleta ka kuidagi toitumine korda ajada,jälgin pidevalt toidupakendite pealt neid protsente mida kui palju sisaldab, aga ma ei tea päevaseid norme, seega ei kujuta ette kas tarbin midagi palju või vähe. vaadates kirju kus näidatakse oma toitumist ei söö keegi korralikku toitu, selle juures mõtlen kartulit vms. Mõtlen selle kirja juures kas ise tellida ka endale toitumis- ja treeningkava tegijatelt, või piisab sellest et kasutan algajate kava ja toitun nii nagu tavaliselt, söön 3 korda päevas, hommikul kohvi ja võileibu, lõunal ja õhtul soe toit, kartul liha jne, muidugi olen algaja ja täiendan enda teadmisi siin portaalil pidevalt, aga hea nõu on alati oodatud!
×