Jump to content

kasahh

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kasahh

  • Tase
    Vaatleja
  1. Trenn ja imetamine

    Hei! Olen kuulnud sellist juttu, pead ei anna, et see tõele vastab: Pärast intensiivsemat treeningut võib laps ise rinnast loobuda, kuna organismis ladestunud piimhape võib rinnapiima maitse ebameeldivaks muuta. Seetõttu soovitatakse enne treeningut piim valmis pumbata lapse jaoks. Paari tunni möödudes peaks olema juba kõik OK.
  2. core-treening Tallinnas

    Hei! Core-lauaga treeninguid saab Tallinnas teha ka Spartas! Ning lisaks on ka spartas spetsiaalselt kerelihastele mõeldud 25- minutiline tund, mille nimeks AbsExpress! Soovitan!
  3. Nagu kaks tilka vett

    hmmm... ma nüüd endal tori spellinguga küll sarnasust ei näe
  4. Body Pump

    Aga oskab keegi ka seda öelda, millal võiks järgmine Body Pump koolitus toimuda või siis kust ma selle kohta infi võiksin saada? Tänud
  5. Body Pump

    Tere! Sry, et siin foorumit risustan aga ei osanud kuskilt mujalt küsida. Küsimused siis Body Pumpi ja selle litsentsi kohta: kui palju peab klubi maksma, et saada õigus seda trenni läbi viia? Palju maksab treeneri koolitamine? Millal on järgmine koolitus? Tänud vastajatele juba ette
  6. tervislik toitumine!?

    Olen 20. aastane neiu, tegelen aktiivselt aeroobikaga:-)Mind huvitaks selline teema nagu terviskik toitumine. Et mida tuleks süüa ja mida mitte? Ja kui palju, mitu korda päevast?
×