Jump to content

Kristo_P

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kristo_P

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tere Olen 27a jõusaaliga aktiivselt tegelenud 2a tõusude/mõõnadega. Pole siiani mingit toitumis/treening kava lasknud koostada. Alati proovinud ise hakkama saada aga nagu näha ,siis progressi väga ei ole. Olen 180cm pikk ja kaalun seejuures 68-70 kg olenevalt päevast siis! See on tegelikult vähe aga kaalu lihtsalt ei tule juurde, söön päevas 4-6x korda 3x korralik soe söök ja ülejäänud kergem oode vms! Söögikordade vahe on 3-4h päris tihti annab näljatunne endast märku ja vahel lihtsalt ei jõua õigel ajal sööma. Kasutan ka erinevaid massilisajaid ,vitamiine ja sptesiaalsed kapselid (mis peaks vastupidavust ja jõudu andma) kuid hetkel mitte mingit muutust! Praeguse 2 kuuse intensiivse trenniga pole mitte midaig juurde tulnud. PS! Ainevahetus on ka väga kiire! Või on tõesti vanust nii palju ,et lihased ei arene enam sellise kiirusega nagu noortel ? Trennikava jaguneb järgnevalt: ESMASPÄEV: Aeroobne 1) Sõudergomeeter/ratas 20m 2) 500M ujumist TEISIPÄEV : 1) Rindkere 3 erinevat harjutus 4 x10-12 (kordust) 2) Õlg 2 harjutust 3x8- 3) Trapets 2 harjutust 3x 8-12(kordust) 4) Kõht 1 harjutust 4x ..... 5) Kerge venitus 6)Ujumine 6x25m rahulikus tempos KOLMAPÄEV: Jala trenn 4 harjutust 8-12x Kerge venitus Ujumine 6x25m NELJAPÄEV: 1) Selg 3 harjutust 8-12x 2)Trapets 1 harjutus 4x12 3)Biitseps 3 harjutust 3x12 4) Kõht 1 harjutus 4x...... Kerge venitus 5) Ujumine 6x25m Iga trenni eel teen sooja 10-15m sõudeergomeetril. Kas ujumine pärast jõusaali trenni on soovitatav või on see liigselt koormav? Mis on antud kavas valest või milliseid harjutusi ei ole soovitatav ühel päeval teha. Kui oluline on venitus ja kas seda peaks tegema enne ujumist või pärast? Kas iga kord pärast trenni sauna minna on kahjulik ,pean silmas siis aurusauna 5-7min maksimaalselt peale igat trenni. Olen erinevaid teemasi lugenud kuid arvamusi on seinast seina! Kõige suurem probleem on kätega 2a jooksul mis neid treeninud olen pole absoluutseltm itte mingit muutust.. no ei tule lihasmassi juurde! Äkki oskab keegi nõu anda, sest tühja rapsida ja valesti teha pole nagu mõtet.
  2. Millist massilisajat soovitate?

    Tekkis veel küsimus selle EXTREME XXL'i kohta ,nimelt on kasutujuhendis öeldus et 4 mõõtlusikatäit (276g)segada 400-600ML veega. Kuid selline kogus on üle poole shakeri ainet ,kas tõesti pean nii palju võtma? Või on see kuidagi kehakaalu järgi,ise kaalun muidu 66kg
  3. Millist massilisajat soovitate?

    Äitäh kõikidele soovituste eest proovin kõike arvesse võtta. Hetkel ongi põhiprobleemiks vähene söömine (töö tõttu) ja unerežiimi paigast olek ,kõik on sassis hetkel. Trenni teengi 2-3 nädalas olenevalt kuidas aega jääb. Teisipäev rind,biitsep,selg,kõht, neljapäev Selg,õlg,triitse,säär,jalg,kõht ja pühapäeval on üldine ,ehk siis kogu keha kergelt läbi ,igale lihasgrupile 2 harjutus ja kergemate raskustega. Aga proovin siis edaspidi kindla treenin/toitumiskava järgi praktiseerida.
  4. Loodan ,et teema on õiges alamfoorumis ,olen siin täiesti uus kasutaja. Hakkasin trenniga tegelema tõsisemalt 1,5a tagasi ,hetkel olen 24. 1,5a olen suutnud juurde saada ainult 5-6kg ,mis on oodatust palju vähem. Kuigi olin juba enne trenni väga kerge kaaluga ja üleüldse on mul massi väga raske kasvatada. Eks see kõik ole kinni ka õiges toitumusise ja magamises (vahel tuleb öö jooksul uneajaks ainult 4-5h,mis on selgelt vähe) Olen kasutanud Mass 2 pea 1a. Kas võib üldse nii pikalt ühte massilisajat kasutada või peaks laksma kehal ka puhata.? Trenni teen muidu 2-3'da nädalas. Mitu korda peaks päevas üldse sööma? Kui tihti/palju peaks sööma muna kas ainult trennipäevadel? Normaalne kalorite hulk on 2000+ vist? Kas on vahet mitme söögikorraga keha selle omandab?Mis oleks korralik trennijärgne toidumenüü?` Kas nädalas on üldse soovitatav teha ühele lihasgrupile rind/biitseps 2 trennikorda ,nädala alguses ja lõpus? Kaua lihasel üldse kulub taasumiseks? Nüüd on jäänud valikusse 2 massilisajat. Mõlemad tunduvad head kuid kumb oleks efektiivsem ja kas anatori suurem hind on ikka õigustatud?!
×