Jump to content

John

Kasutajad
  • Content count

14
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About John

• Rank
    Algaja
  1. Kreatiin

Tere Kreatiini tarbimine koss piimatootega ? Sõber väitis, et ei ole hea mõte. Piimatooted pidavat kreatiini imendumist takistama mingil määral.
  2. Põlveprobleemid

Jah, sidemed ma nende põigetega ära venitasingi, aga äkki oskate mingisuguseid harjutusi soovitada põlve tugevdamiseks. Ise ikka natuke teen, toetan tolle põlve peale ja lasen kergelt kükki ja tagasi ning veel paar asja.
  3. Põlveprobleemid

No ülekaalu küll ei tohiks nagu olla. Aga jah just nagu huvitaks, et kuna oleks võiks kossu mängima hakata. Aga jah vast tuleb kas siis füsio või spordiarsti juurde minna kindluse mõttes. Mõtlesin lihtsalt, et ehk on kellegil kogemusi, mida jagada.
  4. Põlveprobleemid

No olen 21 ja 80 kilo ringi .
  5. Põlveprobleemid

Tere! Selline huvi, et ega kellegil pole olnud põlvemeniski vigastust või põlvesidemetevenitust? Oskaks öelda, kaua umbes taastub, et kuna saaks uuest nö korraliku intensiivsusega trenni tegema hakata. Mõtlen siin all näiteks pallimänge. Endal juhtus umbes aasta tagasi sidemete venitus, siis pool aastat mida väga aktiivset jalale ei teinud ja sügisel läks uuesti. Olin jälle poolteist kuud eemal ja siis läks koos meniskiga. Mingi tükk oli meniski vahele läinud ja oli vaja välja see opereerida. Operatsioon oli novembri keskel. Praegu juba annab sörkida ja kergelt hüpata. Vahepeal aga täiesti tavalises olukorras, kui jalga tõstan käijes, siis on selline tunne nagu põlv veniks lahti või nii, aga valu pole ega midagi. Eks ostan endale põlveortoosi ka sportimiseks, kui õige aeg käes on, aga äkki oskab keegi enda kogemustest rääkida? Ette tänades!
  6. aeroobne

väga hea. nendest mulle kõige rohkem ujumine istubki.
  7. aeroobne

pidiasin silmas rasvade põletamistja.
  8. aeroobne

Milline neist on kõige tõhusam? ujumine, jooks, rattasõit?
  9. Pekivolt

äkki keegi oskaks öelda kus toiduainetes (jookides) leidub ainet "Karnitiin" rohkelt? kofeiini saan ju läbi kohvi ja energiajookide:D
  10. Pekivolt

äkki ütleksite, et mida süüa hommikul, mida lõunal ja mida õhtul. Üldiselt:D
  11. Pekivolt

no eks igaüks soovib oma probleemi kohta täpset infot:D teistel võivad samalaadsed probleemid olla aga mitte täpselt
  12. Pekivolt

jah. seda ma olen lugenud igalt poolt ,aga äkki oskate aidata ja öelda mulle milline oleks õige toitumine. loomulikult mitte rämpstoit seda ma tean ja ei tarbi aga mida ma süüa tohin ja pean?
  13. Pekivolt

see on siiski põhiline;)
  14. Pekivolt

Tervist! Mul mure, et tahaks oma kõhulihaseid näha aga rasvavolt on peal ja lihased ei pasita selle alt välja lihtsalt. Et mis ma tegema peaksin täpselt et rasvast lahti saada.Olen vaikselt jooksmas/rattaga sõitmas käinud, muidu käin korvpallitrennis, aga suvi ja trenne pole. Kui tarvis siis andmed: Vanus:17 Pikkus:177 Kaal:75 Ette tänades!