Jump to content

-TANK-

Kasutajad
  • Sisu loend

    653
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    7

-TANK- viimane päevavõit oli July 13 2012

-TANK-'s oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

54 Tasub teda kuulata

-TANK-

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev September 12

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tartu
  1. Janar, sa oled teinud alati väga kõva vormi, selles ei saa kaheldagi. See, kui sul on viimasel hetkel midagi natuke nihu läinud, siis seda tavainimese (ja ka minu) silm ei seleta. Aga minule kui kõrvaltvaatajale tundub, et sul annab oma kohta oluliselt parandada pigem poseerimise arvelt. Olles siin võistlusi pildistanud ja lähemalt jälginud kommenteeriks ma paari sõnaga nii: Nimelt tundub su olek poseerides veidi ebaloomulik ja näiteks tagant topeltbiitsepsi poosis on käed erineva nurga all jne... Loomulikult ei ole mina mingi õpetaja ega treener aga võibolla leiad kellegi väga hea poseerija (n. Ott), kellega poseerimise üle vaatate. Ma mäletan, kui kunagi Pavel Kossenko sind lavataga veidi juhendas, olid pärast üsna läbi. Miks ma seda kirjutan? Sest usun ja loodan, et sa saad palju kõrgemaid kohti, mida sa ka väärt oled. Tervist ja jõudu!
  2. Ma ei tundnud Renkut kohe äragi. Nagu oleks mingi hull haigus kallal.
  3. Ma saatsin pildid fitness.ee meeskonnale ära. Galerii peaks iga hetk üleval olema.
  4. Plank on igav seal pole midagi vaadata ja pikaks läheb. Keegi teadis rääkida, et üks reaalse lahingukogemusega snaiper oli suutnud tunde plangus olla. JÕUTÕMME on hea, seal on lihtne kordusi lugeda. PS. Kas youtube tavakontol ei olnud mitte ajaline limiit 10 või 15 minutit? Kunagi vähemalt oli.
  5. Olen näinud 50kg ja 100kg surumisvõistlusi. Nüüd oli 40kg ja 60kg kükivõistlus. Aga jõutõmme? Samuti 40kg naistele ja 60kg meestele! Ma pakun et viimase minuti peal saab igasugu huvitavaid kujundeid näha
  6. Räägin veidi omadest kogemustest: Olen ka teinud kükki (ja teisi selliseid harjutusi nagu kükk) igat moodi. Parema (suurima raskuse ja sügavuse) ja põlvedele turvalisema tulemuse sain laialt ja enamasti kandadele toetudes kükkides ja tõepoolest ei läinud põlved varvastest kaugemale. Samuti arenes jõutõmme väga hästi. Lõpuks hakkas põlvedele veidi see, et 4pea jäi maha. JA mulle tundus, et reie 4pead ei saagi kuidagi koormata, sest iga harjutusega jäi ainult tagaosa (ja veidi katagumik) valusaks. Lõpuks leidsin lahenduse - poolkükid, jalad koos ja kõrgendused kandade alla. Nii saab ka 4pea oma koormuse kätte. Kuna poolküki nurk ei lähe väga "teravaks" siis võivad ka põlved ettepoole reisida ilma, et midagi hullu (valu) oleks. Hoopis hullem on põlvedele ebaühtlane lihastoonus. Seega minu kogemused näitasid, et ideaalse lihastasakaalu saavutamiseks tuleb teha kükkki mõlemat moodi. 1. laialt seistes, kandadele toetudes ja max sügavale. 2. jalad koos, kõrgendus kandadel poolkükk ja põlved varvastest ettepoole.
  7. Tagasi artikli juurde [h2]Tegelikult pean tunnistama, et olen ka ise kükkimist õpetades usin propageerija, et ?üritame põlvesid varvaste vertikaaltasapinnast mitte väga palju mööda lasta?.[/h2]Käesolevas artiklis annan omapoolse kommentaari sellest, millised mõtted mind seoses nende kükkide, varvaste ja põlvedega valdavad. Ja ehkki tõepoolest, praktikas ei teostata kükkides asju alati kaugeltki nii must-valgelt, kui meile teoorias õpetada püütakse, usun, et jään ka edaspidi esmast kükitehnikat tutvustades selle pooltõe juurde, et ?kükki minnes üritagem põlvi varvastest mitte?
  8. Minule jääb natuke segaseks, kuidas raskejõustiklased said joonejooksul viimaseks jääda... kas joonejooks pole mitte anaeroobne ala?
  9. Arheoloog Sügiskülv on 5 aastat vana teema välja kaevanud. Poetan siis ka mõne sõna sekka. Päikese soov on hea soov. 1. On ju päike kõige tähtsam asi inimese elus. Ilma päikeseta poleks ju meil midagi (isegi meie planeeti mitte). 2. Kas olete tähele pannud, et olgu kui külm tahes teeb päikseline ilm alati tuju ja enesetunde paremaks kui mistahes soe aga sombune. Nii kaua kuni on inimesi, kes valivad erakondi meie elu paremakse ei lähe. Vahet pole milline on erakonna plakat, värvid või hüüdlause, tegemist lihtsalt rahapesu, häälte kantimise ja muu korruptsiooniga. Eriti rumalad on need, kes valivad ühte erakonda, et "hääletada teise vastu" Poliitika on nagu WWE Wrestling, laval kakeldakse ja lubatakse teine ära tappa, aga pärast tööpäeva lõppu võetakse koos õlut. Ainus lahendus on erakonnad laiali saata või vähemalt häälte kantimine ära lõpetada (a la 13 häälega valituks saamine ja 1991 häälega mitte). See ei ole ju tegelikult demokraatia - rahvas valib ühe aga valituks osutub hoopis keegi teine. Tegelikult on tegemist ikka orjandusliku korraga. Kui palju on inimesi kes saavad teha iga päev mida tahavad kellestki/millestki sõltumata??? Islandini jõudmine võtab meil veel (kümneid)aastaid aega. Alles siis võib otsedemokraatiast hakata rääkima või mõtlema.
  10. Lihtsam oleks autasustada natuke külje pealt, nii et seljaga lausa publiku poole ei oleks (ma olen seda ennegi maininud), siis saaks ka fotograaf sündmuse paremini jäädvustada. Mõnel võistlejal võib olla esimene või viimane võistlus ja siis on hea omada auhinna saamisest pilti. Mõned pildid isegi sai sellised.
  11. Minul tuli üle 1000 pildi ja sorteerimine võttis omajagu aega. Juba arvutisse laadimine võttis üle 2 tunni. Ilmselt läheb veel paar päeva, kuni nendega täiesti ühelepoole saan (kuna vaja vahepeal ka muid tegemisi teha) Seni riputan mõned aeg-ajalt siia: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151913088689461.1073741825.675219460&type=1&l=4c07c480dd
  12. Tsitaadid & mõtteterad, ja muidu lahedad ütlemised.

    Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks.
×