Jump to content

Elderm

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Elderm

  • Tase
    Algaja
  1. Biolabi toidulisandid

    Miks te neid biolab tooteid nii maha laidate?? Ise olen kasutanud neid terve trenni tegemise aeg. Ei kurda. Maitse suhtes olen vist täiesti immuunne- midagi ei saa aru, täitsa häää teine (panen 2 supilusikat glükoosi ka juurde). Muidugi pole mul võrdlusmomenti, kuna pole muud kasutanudki
  2. Soovitage mõnda toidulisandit, millest Te tõsiselt abi olete saanud valutava ja ragiseva liigese puhul. Tänan.
  3. Tere, Homme on kuu mandliteopist möödas. Vabas olekus on kurk "nagu terve". Täna käisin esimest päeva trennis. Tegin hästi väikeste raskustega ja rahulikult tunnikese. Kusagil 10 minuti pärast peale trennialustamist, tekkis vastik "klobi-tunne" kurku, mis püsis terve trenni aeg ja tekitas väga ebameeldivat olekut. Nagu kurk oleks paiste läinud vms. Valulik ei olnud. Ei julge teha sellise tundega eriti. Kuidas teil peale oppi on trenn leinud? On olnud sarnaseid kogemusi?
  4. Kreatiin

    Millest sõltuvad siin Fitnessi e-poes Kreatiini hinnad? Üks 300 g potsik on 300.- ja samas teine 900 g on 160.- ? Kas on suur kvaliteedi vahe või mis?
  5. Kas "pressite" endale sööki sisse?

    Eesmärgiks kaalu suurendada. Muidugi lihasmassis nii palju kui võimalik. Tervislikult proovin ka ikka toituda.
  6. Heipa, Mulle teeb ikka muret oma toitumine. Nimelt, on mul alati tunne, et söön liiga vähe (kaal on mul keskmine, osade meest natuke alla keskmise[67, vanus 17]) ja et saada päevaks vajalikke kcaloreid täis, siis ma põhimõtteliselt pressin endale natuke sööki sisse. Näiteks, peale trenni söön 200 g kohupiima (kuhu sisse on segatud kakaod / hapukoort või keefiri) 200 ml keefiri ja veel juurde tatraputru või juustu saiu või näiteks muna. Kuidas kunagi. Pudru või võileivad ma lihtsalt söön sellest, et peab. On see õige? Osad ütlevad, et söö nii palju kui on isu, mitte rohkem. Ise arvan, et pean sööma rohkem kui tahan tulemustega trenni. Ja arvan, et vähene söögiisu võib olla tingitud ka stressist.
  7. Kas toitun õigesti?

    putru söön moosiga Aga kui vaja, võib ka piimaga süüa. // aa, sa nähtavasti mõtlesid, et kõrvale. Ei, piima ei joo (väiksena oli vist mingi väike alergia näos piimast). Joon keefiri. Aga hommikuti, tavaliselt kohvi ja vesi pudru kõrvale. Aga hakkan siis keefiri kõrvale jooma. Keefir sama väärtustega mis piim ?
  8. Kas toitun õigesti?

    Ma küsin siis niimoodi: Et kuidas liigitada ennast, kas edasijõudnu või algaja (tööriistad- kavade järgi mõeldes) ? nagu eelnevalt mainitud, siis olen käinud 9 kuud. Kas see kava oleks mulle liig : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...cise&nr=17#
  9. Kas toitun õigesti?

    Vabandan topelt posti pärast, aga mulle lõi järsku pähe ja jäi arusaamatuks, et kas Sa, dirty scorpion, soovitasid mulle kolm päeva nädalas trenni või kolmeks jaotatud kava, mida teha süsteemis 2+1+1+1+2 (st. kaks trenni, üks puhkus, üks trenn, üks puhkus, kaks trenni) ? Ja muide, palju õnne sünnipäevaks kah!
  10. Kas toitun õigesti?

    Eks ma siis lasen treeningu viie päeva pealt alla kolmele. Avastasin siit saidilt kaloriarvuti ja proovin sellega toitumist muuta. Suhkrut ka enam jooki ei lisa(kui ainult natuke maitseks). Tänan!
  11. Kas toitun õigesti?

    Eks ma pean siis proovima. Siiani on tundunud see kalorite arvutamine mulle kui "raketi teadus" Aga mulle on meeldinud 5 päevane treening rohkem, kuna siis saab erinevaid lihaseid rohkem läbi treenida ja 3'e päevased on tundunud isegi kurnavamad, kuna peab rohkem lihaseid korraga päevas koormama. Kas see on vale arusaam? Siit foorumist lugesin, et see pidi kasulik olema. Süsivesikuid lisama vms. Massi lisamiseks. (suhkur jooki)
  12. Kas toitun õigesti?

    Magan piisavalt. Seda jälgin (9 tundi tavaliselt). Aga oskad äkki soovitada toitumise koha pealt midagi?
  13. Kas toitun õigesti?

    Tere, 17 a. Olen nüüd käinud regulaarselt jõusaalis 9 kuud. Kasutanud olen siit saidilit saadud treeningkavasid(alguses andis treener üleüldise kava, mida tegin 3 kuud). Kaalu selle aja jooksul( 9 kuu) olen võtnud juurde kuskil ~8 kg. Hetkel kasutan "edasijõudnute kava" (5 korda nädalas). Söön umbes nii: Hommikul alati kuskil 9:30 ajal kausi neljavilja putru. Kuskil 11 - 12 vahel jõujook pakil antud õpetuse järgi (MegaProtein, Muscel Mass 3- suht odav kraam, segan juurde suhkrut) Vahel läheb enne lõunasööki kõht tühjaks, siis paar võileiba. Lõuna kuskil kolme aeg- kartrulid/makaronid/riis hakkliha kastega või kõrvale kotlette. Kõrvale kruus keefiri ja musta leiba / sepikut. Päris liha ei saa kahjuks(kana/sea liha vms.). Kohe peale trenni jõujook (sama mis hommikul) Koju jõudes kohe 200g kohupiima + 4 viilu sepikut tavaliselt ka veel muna juurde, nii 2. (üldiselt söön muna iga päev). Tavaliselt kõht enam tühjaks ei jää, aga kui jääb, siis söön veel midagi, mis kätte saan. Juustu armastan ka. Nüüd oma väikese mure juurde- üpris tihti vaevab mind väsimus, mis tavaliselt läheb aga üle trennis sooja tehes (ratas ~10 minti). Nädala lõpus aga tavaliselt ei lähegi üle. Sel juhul teen lahjema trenni. Õnneks olen aga nädala alguses jälle jõudu täis ja trennis läheb hästi. Kas see ongi normaalne treenides? Kas söön piisavalt hästi? Ega ma ennast ei näljuta vms. Tänan!!
  14. Mõned küsimused treeningkava kohta

    7 kuud hetkel. Alguses tegin treeneri näidatud treeningkava(kuskil 3 kuud) ja hiljem olen ise kahte uut proovinud. Tänan.
  15. Tere, Sooviksin kasvatada massi ja otsustasin kasutada järgmist tsükkeltreeningut: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=24 Siit mõned küsimused: Esiteks, kas aeroobse treeningu alla käib ka jalgratta sõit? Või kas võiks sellega asendada? Teiseks, kuidas näeks välja "Istudes kangi surumine eest"? Kolmandaks, kas seda tsükkeltreeningut on soovitatav teha ainult 3 nädalat ja rohkem ei ole soovitatav? Tänud.
×