Jump to content

Zad

Kasutajad
  • Sisu loend

    91
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Zad

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 28.02.1985

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Põlva
  • Interests
    Jõusaal =P
  1. käe surumine

    Minu arust kehaga ka väga palju mängida ei või, see poleks ju enam käesurumine. Jõu ja oskuste koha pealt võin veel niipalju õelda, et mul surus üks mees randme ära, aga mina surusin tal käe ikkagi maha Nii, et vahel pole ka oskustest ja tehnikast kasu, kui vastane ikka toore jõuga niipalju üle on.
  2. 30.04-Vastse-Kuustes rinnalt surumine!

    Mind see kõver kang küll ei seganud. Poleks ka sirge kangiga rohkem surunud ning mingeid vigastusi ka ei saanud. Väga hea, et võistluse toimumine selle kangi taha ei jäänud. Au korraldajale.
  3. Rinnalt surumise võistlus!

    Mulle meeldivad ka need rohkem Tahaks teada, et kuidas selle vanuse arvestusega seis jäi(kuni 18, 18-20, 21+ ?) ja kas vanust arvestatakse päevase täpsusega või lähevad samal aastal sündinud kõik ühte patta?
  4. Rinnalt surumise võistlus!

    Hetkeseisuga surun nii 130-135kg üles. Nagu siin selgunud on, siis kaalukategooria pärast muretseda pole mõtet. Kõva trenn teha ja lihtsalt kohale minna, eks seal selgub kus, kes ja kui palju.
  5. Rinnalt surumise võistlus!

    Plaanin ka kohale tulla. Kaal on nii 83 kandis ja tahaks väga teada, kas on mõtet väike dieet teha, et kuni 82,5kg kaalukategooriasse mahtuda(kui tuleb piir sinna). Vanuse arvestuse võiks teha sünniaasta järgi muidu.
  6. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    7 oligi neid siis, kui igaltpoolt mujalt rahvast kohale voolas. Paide omad ei julgenud suures osas võistlema tulla(vähemalt nii meile räägiti). Seal teises protokollis on neid 17. Korraldajate eesmärk on arvatvasti ala populariseerimine Paides. Eelmise ja üle-eelmise võistluse osalejate nimekirjadest on selgelt näha, et lahtiste võistluste korral oli paidekaid tunduvalt vähem kohal. Iseenesest nad lahtiste võistluste vastu polekski, kui ainult Paide surujad ka suuremalt jaolt võistlema tuleks.
  7. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    Kui saladus ei ole siis mis kaalus ja palju planeerid üles saada Kuni 82.5 ja 130-135kg. Kogu see kammajaa nati kahtlane siin jah. Neil seal korradajatest ka vist osa poolt ja teised vastu nii, et ei tea mida oodata :/ Isiklikult arvan, et kui kohale minna, siis võistlusväliselt ikka lastakse vast osaleda.
  8. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    Olen ka väljastpoolt Paidet ja käin ikka kohal ära. Vast lastakse ikka võistelda
  9. Palju keegi kukla tagant surub???

    Viimati, kui kukla tagant kangiga paar seeriat tegin, siis olid õlad pea terve nädala nii valulikud, et ei saanud jõusaalis korralikult trenni teha. Maksimumi pole proovinudki.
  10. Avatarid

    Väga hea uudis.
  11. Õnnitlused Marekule ja teistele Eesti medalimeestele!
  12. Kui lahtised võistlused on, siis kaalun ise ka minekut.
  13. Kiirus?

    Kui sa endale lihaseid selga kasvatad, siis tahes-tahtmata kannatab selle all kiirus. Arvan, et kiiruse treenimiseks oleks palju efektiivsem üldse mitte mingeid raskusi kasutada.
  14. Rammumehed

    Kõvemad rammumehed on looduslikult juba suured ja tugevad. Massi on neil ilma trennitagi kõvasti.
  15. sheik

    Võid ju midagi maitsvat peale ka ampsata. Kui sheiki jood, siis hoia nina kinni, et maitset nii hästi ei tunneks
×