Jump to content

vaheoja

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vaheoja

  • Tase
    Algaja
  1. ufc 107: Penn vs Sanchez

    kaua tiitlit mehe käes hoitakse, ennem kui see ära võetakse,et seda kaitsta ei suuda ? kusagilt lugesin,et ta käis mingil operatsioonil ja läheb tükk aega ennem kui trennima hakkab. Frank Mir ilt võeti tiitel mingil aastal ära , kui motorratta õnnetus oli ja ta saanud tiitlit kaitsta.
  2. http://rammumees.ee/uudised/133 eesti mees teeb kõvat tööd kaugel austraalias.
  3. ufc 107: Penn vs Sanchez

    tean,et see küsimus ple selle teemaga seotud aga targemad mehed oskavad vastata. Mis moodi Brock Lesnar UFC e tulle nii kiirelt endale tiitlimatshi sai. oma UFC debüüdi Frank Mir i vastu ta kaotas kh veel ? Teise matshi heath herringu vastu võitis decisioniga ja sis tuligi Couture.
  4. UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!

    see oleks päris hea plaan. Samas oleks hea reklaam sellele alale. minu arust väga 5 projekt. esimest projekti lugesin huviga, seda aga loen suure huviga.
  5. ufc 107: Penn vs Sanchez

    ma usun küll,et ta teab mida teeb kommentaatorid küsisid kh endi käest,et kes talle üldse vastu saab
  6. ufc 107: Penn vs Sanchez

    Mis mulje matshidest jäi ja kuidas meeldis ?
  7. Võistlused

    tere jõudu. üks küsimus. sama teema all varem oli link kus oli kirjas viljandimaa lahtised meistrivõistlused lamades surumises 22 novembril. nüüd seda linki avades tuleb mingi muu soga sinna. kas keegi teab, kas need viljandi meistrivõistlused toimuvad, sest kui need lahtised sis saaks isegi proovi mõttes osa võtta?
  8. see nooruslik nägu on sellest,et kaal on alla läinud ja mehel on hea meel selle üle alla 100 tuleb kindlasti ära. väljanägemine on võimsamaks läinud võrreldes varasemasega. (Y)
  9. Rinnalt surumise võistlus.

    kas sellisne võistlus on kavas ka nüüd see aasta ?
  10. 16. lamades surumise EMV tulemused

    oleks üks küsimus. kas 2006 ja 2008 aasta EMV 3 me võistluse tulemusi on kusagilt netist saada ?
  11. JÕUTÕSTMINE

    selge. nüüd läks kergemaks enesetunne kohe ja motivatsioon jäi alles
  12. JÕUTÕSTMINE

    tere kaido. ei hakka eraldi teemat tegema, tahaks üht asja küsida. kas suvine kuumus võib mõjutada jõutõmbe näitajaid ? kaalu ple alla läinud aga saalis käides on rinnalt kadunud 10 kg kükkamisega kadunud 20. lihtalt ei jõua teha.
  13. Tõnisson 2009

    kas neid tulemusi kusagilt netist näha kh on ?
  14. Tõnisson 2009

    usun,et traks i sugune mees tõstab selliseid raskusi kiiremini kh. aga asi polnud selles, ma üritasin pigem nalja teha aga las ta jääb. kes palamusel varem käinud on,et kaua see võistlus kestab? mis kella paiku sealt kodu poole liikuma saab, keegi teab ?
  15. Tõnisson 2009

    ma usun küll,et selle all mõeldakse kaalu
×