Jump to content

marjasha

Kasutajad
  • Sisu loend

438
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik marjasha postitused

1. tallaalused krampi

Mul lähevad millegipärast Body Pumpis seljaharjutuse ajal jalatallad krampi kui vähegi suurem raskus on
  2. My bad, vabanda, ei tahtnud Sind kohe meelega suitsetajaks tembeldada
  3. Või siis proovi elektroonilist sigaretti http://www.jantyshop.eu/elgery.php
  4. Kui see nii mõttetu tegevus on, siis kuidas ei suuda Sa sellest lahti saada? Hakka siis selle asemel näiteks seebimulle (mänguasja poest saad mullitaja osta) puhuma
  5. Vot ei mõista, kuidas inimene ei suuda suitsu maha jätta . 5 aastat tagasi olin ise suht hull korsten- pakk päevas tuli ära ja võin öelda, et oli päris kõva sõltuvus. Kui ikka miskipärast pool päeva suitsu teha ei saanud, siis olin pisike kuri närvipundar valmis . Aga ühel hetkel sain aru, et tahan maha jätta, maksku mis maksab. Polnud hullu midagi, kaks nädalat oli muidugi suur isu peal, aga sain ilusti hakkama- ostsin hunniku nätsu ja lutsukaid- kui suitsunälg väga hulluks läheb, siis nendest suur abi. Mingeid spets plaastreid või nätse ma ei kasutanud. Mida aeg edasi- seda kergem oli- kuu aja pärast juba avastasin, et õhk palju värskem ja maitsed teravamad, võhma rohkem jne... Kui ikka tõesti tahtmine on, siis pole siin midagi ülemõistuse rasket, natuke kannatust ja iseloomu ainult vaja
  6. Kava 68

Uus kava on väga mõnus igas mõttes- ka muusika . Erinevus on seljaloos- svunkide vahel puuduvad seljatõmbed, mis teeb harjutuse palju intensiivsemaks. Kükilugu tundub samas lihtsam- järgmine kord panen raskust kindlasti juurde- kui eelmine kord oli palju poolkükke, siis seekord on ainult natuke kaheseid, neljaseid pole üldse. Kuna ma korra ainult uut kava teinud, siis väga täpselt võrrelda ei oskagi praegu.
  7. 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis

Mis koristajatädidesse puutub, siis on ilmselgelt ikka meesteruumid palju mustemad kui naiste omad:P ... mu mees ütleb, et pidevalt siiberdavad seal põrandalapp näpus ... Naiste omas pole neid küll just väga tihti näha Aga mul on ainult siiras heameel, et see teema siin nii palju mitmekesist vastukaja saanuud on
  8. 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis

Nagu ma mainisin, siis enamus neid poisikesi on seal täiesti omapead- võiks vabalt ka meesteruumis olla järelikult. Aga jah, MyFitness võiks selle teema küll arutusele võtta.
  9. 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis

Täpselt- 8-aastane jagab asja juba küll, sellest ka minu pahameel antud olukorra suhtes .
  10. Tugev selja valu!!

Mul endal olnud alaseljaga probleeme ja 5 aastat tagasi lõigati sabakondi pealt kasvaja ära , see omakorda andis tunda nii alaselga kui ka jalgadesse. Mina leidsin abi hiina ravimassazist- tegin kuuri läbi ja peale seda ikka tunduvalt parem. Soovitatakse võtta kuur 7-10 korda ning seejärel korra kuus. Minul on enda laiskuset jäänud aasta vahele, peangi uue aja kirja panema .
  11. tselluliit ei lähe ära

Üks asi tuli veel meelde, mida ise üle päeva teen- kohvipaksuga koorimine, võib puhtal kujul või segada dushigeelis sisse näiteks.
  12. tselluliit ei lähe ära

Väga hea asi on ka kuivharjamine, LPG massööri soovitus muide. Kui järjepidevalt seda teha, siis pidi sama tulemuse andma kui LPG. Paar korda nädalas vähemalt tuleks seda teha- üle keha, alustades jalgadest südame poole liikudes. Mina olen muidugi iga õhtu üritanud teha ja peale harjamist tsellukreem ka peale- nahk on pärast väga pehme ja mõnus. Siia lisan veel niipalju, et olen tsellust lahti saanud peale beebipillide söömise lõpetamist(ega enne ka väga palju polnud )
  13. sulguni juust

Käin aeg ajalt Pirosmani restoranis söömas, lisaks kõigele muule heale, mida gruusia köök pakkuda suudab, saab sealt tellida sulguni juustu. Uurisin järgi, et sulguni juust kitsepiimast tehtud, järelikult mina oma lehmapiima allergiaga saan seda vabalt süüa . Maitse on ülihea, pole seda jubedat "sokumaitset", hoopis mõnusalt soolane ja hapukas. Olen erinevatest poodidest seda otsinud, aga pole kahjuks leidnud, on küll miski samanimeline juust, aga see näeb hoopis teistmoodi välja- selline kole ja kõva ja maksab hingehinda. Kui keegi teab, kust sead õiget ja head sulgunit osta saab, siis oleksin info eest väga tänulik .
  14. sulguni juust

Suured tänud- võtan kätte ja lähen ka kindlasti luurele
  15. toorsalat

Proovin kindlasti järgi
  16. sulguni juust

Päris kindlasti polnud sama asi, see, mida mina vaatasin, maksis minu mäletamistmööda kolm korda rohkem ja nägi teistsugune välja, oli toodetud kas Prantsusmaal või Sveitšis(võin ka maaga eksida). Lähen vaatan siis Maximast järgi selle sulguni , ehk on õige asi.
  17. toorsalat

Minu absoluutne lemmik ja ülilihtne teha, aga maitseb superhästi- tomat, mugulsibul, sool, pipar ja oliiviõli . Tervis tuleb nii mis koliseb, muidugi, kuna mina armastan väga palju sibulat sinna sisse panna, siis tuleb pärast mitu korda hambaid pesta, muidu lööb sibulahais kõik lähedal olevad inimesed jalust .
  18. sulguni juust

Rimis ma samanimelist kohtasingi, mis polnud siiski see õige
  19. mure .

PreiliGeili, ilmselt kannatad Sa tõsiste toitumishäirete all, otsi kiiremas korras spetsialistilt abi, enne kui oma tervise pöördumatult tuksi keerad. http://www.inimene.ee/pages.php3/06?haigus...aeea050969dd1be
  20. Huvitavad tähelepanekud.

Sellega tuleb meelde, et olen mõned korrad jõusaalis näinud viiekümnendates eluaastates meesterahvast, kes südamerahuga trenni ajal Batteryt joob . Siiamaani mõtlen, et oleks pidanud onule õla peale koputama ja küsima, ega ta infarkti ei karda saada...
  21. Body Pump ja seljalihased

Tunnen, et ei saa BP- s korralikku koormust seljalihastele. Tehnika on paigas ja raskus 7+7 + kang. Jõusaalis selga tehes on ikka ilusti tunda(teistsugused harjutused ka ju). Kas peaksin jõusaalis siis sellevõrra rohkem selga tegema?
  22. Body Pump ja seljalihased

Lisan siia siis soovitused, mis sain gmasterilt, tänud talle veelkord nende eest - Glükoosamiin-kondroitiinsulfaat on veidi parem, kuna seal ka kondroitiinsulfaat. Parim oleks aga ArthroStop kreem, mida ka kasutajad väga kiidavad. Halba ei tee ka Omega3. Randmeid peaksid sa minu arust sel puhul eraldi treenima ja venitama, et paraneks elastsus ja vereringe. Ideaalne on Powerballiga treenimine, aga on ka muid mooduseid, loe siit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3770 Minu kogemuste järgi aitab siiski valuliste kohtade kerge treenimine pikemas perspektiivis paremini kui nende treenimata jätmine. Ise olen ka veel jõusaalis teinud ühte harjutust, mille nime ma ei tea (sõbrad kutsuvad rallimehe harjutuseks seda ) - kirjeldus siis umbes selline- istud pingil, käed toetad samuti pingile, peopesad allpool(käelabad üle pingi ääre) ja teed kangiga väikseid tõsteid, teine variant ka peopesad üleval, see vist isegi raskem.
  23. Body Pump ja seljalihased

Siis on selge, lähen järgmine kord siis jõusaalist läbi, saabki pikema trenni
  24. Body Pump ja seljalihased

Tehnika on paigas , aga kui suurema raskusega teen, siis annavad randmed alla (sain siin hiljuti soovitusi randmete treenimiseks, tegelen sellega ja ehk varsti olen tugevam ja söön glükosamiini ka )
  25. Põlveprobleemid

Peale mandlilõikust minul küll põlvede raksumine väiksemaks ei jäänud