Jump to content

HyPn0se

Kasutajad
  • Sisu loend

    145
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

11 Natuke juba nagu teab midagi

HyPn0se

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 16.10.1993
  1. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    Ja need, kes klubi ei esinda, saavad loomulikult personaalse abistaja kaasa võtta...?
  2. Taavi Merisalu Blogi

    Ma vaatasin ka seda lauset, kuid ei võtnud vaevaks seda kommenteerima hakatagi... Taavi, ma siiralt loodan, et sa mäletad natuke valesti/ajad midagi segamini, sest vastasel juhul on viimane aeg füsiot vahetada Edu treeningutel ! PS! Gmasteri pandud pilt on kulda väärt !!! (Y)
  3. Silvar Rückenberg

    Tere. (Vabandan oma klaviatuuri pärast, osad tähed on puudu) Tekkis kysimus, miks teed kardio trenni alguses ? Tavaliselt soovitatakse teha eelnevalt j6utreening, mille käigus kulutatakse glykogeenivarud ning alles siis suundutakse kardioseadmetele rasva p6letama. Ette tänades.
  4. Eestlased vist kõige valgem koondis Vormid on ulmelised, EDU !!!
  5. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    See on nii hea video, et ükski pro kulturist ei jõua oma videotega ligilähedalegi !!!
  6. Ära ole nii kindel, küll ma sordin selle tõe enda jaoks välja
  7. Selleks, et tulevikus edukas olla, tuleb juba praegu infot koguda. Janari puhul on huvitav protsessi ja progressi jälgida, sest mees on avatud - proovib erinevaid programme ja meetodeid ning ka jagab saadud kogemusi ja infot. See on väga tervitatav teguviis, sest infosulus ratast leiutada on mõtetu ajaraiskamine.
  8. Marius Lemming blogi

    Miks nii arvad ? Nüüd, kui Musclecore sponsorlus käes, siis hakkab kasvama nii mis mühiseb Usun, et see hooaeg lisas kõvasti motivatsiooni ja isiklikult arvan, et see 1000€ sponsorlus läks õigesse kohta. Edu !
  9. Tänud. Pärast Sinu kommentaari avastasin ise ka selle video Päev enne võistlusi tühjendad süsivesikutest, aga kuidas on veega ? Kas Janar joob ka veini enne võistlusi ?
  10. Eelnev küsimus on mind juba pikalt vaevanud. Vorm on jõhker ja kindlasti tuleb vääriline koht ! Edu ! PS! Vabandan, et tuli kahe postitusena, arvuti salvestas eelmise ära ja ei luba ka redigeerida
  11. Millega laed võistluspäeval ?
  12. Ei, palun, ainult mitte seda, parem pange juba 30 seki peal siis kinni
  13. Sügisesel EMV-l polnud probleemi ja loodetavasti ka sel korral ei anta sellist käsku peakohtunikult.
  14. Mul vabakava 1:13 pikk . Loodan, et ei panda täpselt minuti peal kinni
  15. Täitsa lõpp, väga hea kategooriate järjestus!! Likvideerisite minu silmis varasemad vead saaks mingit kellaajad ka silmeette, oleks ülim
×