-
Content count
145 -
Last visited
Community Reputation
11 Natuke juba nagu teab midagiAbout HyPn0se
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 10/16/1993
-
Ja need, kes klubi ei esinda, saavad loomulikult personaalse abistaja kaasa võtta...?
-
Ma vaatasin ka seda lauset, kuid ei võtnud vaevaks seda kommenteerima hakatagi... Taavi, ma siiralt loodan, et sa mäletad natuke valesti/ajad midagi segamini, sest vastasel juhul on viimane aeg füsiot vahetada Edu treeningutel ! PS! Gmasteri pandud pilt on kulda väärt !!! (Y)
-
Tere. (Vabandan oma klaviatuuri pärast, osad tähed on puudu) Tekkis kysimus, miks teed kardio trenni alguses ? Tavaliselt soovitatakse teha eelnevalt j6utreening, mille käigus kulutatakse glykogeenivarud ning alles siis suundutakse kardioseadmetele rasva p6letama. Ette tänades.
-
IFBB Men's European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused
HyPn0se replied to AnneP's topic in Võistlused / Events
Eestlased vist kõige valgem koondis Vormid on ulmelised, EDU !!! -
See on nii hea video, et ükski pro kulturist ei jõua oma videotega ligilähedalegi !!!
-
Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."
HyPn0se replied to Janar Rückenberg's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Ära ole nii kindel, küll ma sordin selle tõe enda jaoks välja -
Selleks, et tulevikus edukas olla, tuleb juba praegu infot koguda. Janari puhul on huvitav protsessi ja progressi jälgida, sest mees on avatud - proovib erinevaid programme ja meetodeid ning ka jagab saadud kogemusi ja infot. See on väga tervitatav teguviis, sest infosulus ratast leiutada on mõtetu ajaraiskamine. -
Miks nii arvad ? Nüüd, kui Musclecore sponsorlus käes, siis hakkab kasvama nii mis mühiseb Usun, et see hooaeg lisas kõvasti motivatsiooni ja isiklikult arvan, et see 1000€ sponsorlus läks õigesse kohta. Edu !
-
Tänud. Pärast Sinu kommentaari avastasin ise ka selle video Päev enne võistlusi tühjendad süsivesikutest, aga kuidas on veega ? Kas Janar joob ka veini enne võistlusi ? -
Eelnev küsimus on mind juba pikalt vaevanud. Vorm on jõhker ja kindlasti tuleb vääriline koht ! Edu ! PS! Vabandan, et tuli kahe postitusena, arvuti salvestas eelmise ära ja ei luba ka redigeerida -
Millega laed võistluspäeval ? -
Vanemad Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused
HyPn0se replied to vend vähk's topic in Võistlused / Events
Ei, palun, ainult mitte seda, parem pange juba 30 seki peal siis kinni -
Sügisesel EMV-l polnud probleemi ja loodetavasti ka sel korral ei anta sellist käsku peakohtunikult. -
Mul vabakava 1:13 pikk . Loodan, et ei panda täpselt minuti peal kinni -
Täitsa lõpp, väga hea kategooriate järjestus!! Likvideerisite minu silmis varasemad vead saaks mingit kellaajad ka silmeette, oleks ülim