Jump to content

Uranius

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Uranius

  • Tase
    Algaja
  1. sportlike inimeste uuring

    Panustasin ka Eesti teaduse arengusse!
  2. Kätlemisest loobumine haigena

    No tule taevas appi! Ära sa mingil juhul mitte kunagi sõida Egiptusesse, Indiasse vms. kohta - surm on silmapilkne juba lennukist väljaastumisel. Kõik on kinni mõtlemises ja kui sa oled endale teinud nii väikesest asjast tohutusuure probleemi, siis võib tõesti juhtuda, et saadki koleda tõve külge. Tee parem trenni, söö korralikult, kasuta kondoomi ja ei hüppa sulle midagi kuskilt külge niisama. Naudi elu ja muretse vähem! Lihtne!
  3. Käin Tartu Arcticus regulaarselt Body Pumpis, talvel spinningus. Käisin ka korra Bodybalances aga see polnud päris minu jaoks.
  4. Jõusaali tolad...

    Ma olen ka jõusaalitola, sest kasutan kindaid, kuna olen tõeline siidikäpp
  5. Jõusaali tolad...

    Hämmastav, kuidas mingid "telefonipeded" ei saa kogu saalisoleku vältel telefoni kõrva küljest lahti. Just hiljuti oli saalis tüüp, kes kogu tunni, mis mina seal veetsin, tegeles kas kõnede vastuvõtmise, ise helistamise, sõnumitesaatmise või joomisega. Kuna ma ise tegin parasjagu oma sõudeergomeetri trenni, siis ajaviiteks oli seda "tola" suht põnev vaadata. Vahepeal käis ja tegi ka paar kiiremat kordust kuskil masinal ja tagasi tulles puhkis mis kole... Ja lõppes asi sellega, et tagatipuks istus ta sõudeergomeetrile ja hakkas tõmbama, endal samal ajal telefon õla ja kõrva vahel. Vat see oli trenni mõttes tola, aga sallivust oleks, meile eestlastele, küll rohkem vaja... Pole ju see kellegi teise asi, kas keegi teeb kinnastega, plätudega või teksapükstega oma trenni, peaasi et inimene midagi teeb ja ise õnnelik ja rahul on. Senikaua kuni keegi või miski mind isiklikult ei sega, siis tehku alasti või skafandris oma trenni, mind see ei koti. Aga mis pakilisi asju peaks spordisaalis olles ajama, mis kuidagi tunnikest oodata ei kannata, sellest ma küll aru ei saa? Et mingi hiiglama tähtis business jääb pusimata? Vaevalt! Inimene peaks oskama tööd teha ja oskama ka puhata. Näiteks Arcticu eeskirjades on suisa kirjas, et mobiiltelefoni kasutamine on keelatud, aga sellest ei hooli eriti keegi.
  6. õlavarre närvipõletik

    Sellise kommentaari peale tahaks öelda, et haridus matsi ei riku. Olen ennegi siinset foorumit külastades märganud, et sappi ja üleolevust pillutakse ohtralt välja... ja aru ma ei saa, et miks seda tehakse. Eriti on seda märgata antud meesterahva kohta. Pidevad vastused küsimustele on peamiselt sellised, et "kasuta otsingut" ja "sellest on juba korduvalt kirjutatud" aga... olen isegi neid "vastuseid" vaadanud ja nende lugemine võib veidigi kogenematuma inimese veel rohkem segadusse ajada, sest nii palju kui on siin foorumis liikmeid, samapalju on ka arvamusi, kogemusi ja "nõuandeid". Ja keda neist uskuda ja kes tõesti ka "spetsialist" on, on väga raske välja sõeluda. Minu isiklik seisukoht on, et põhitõdesid võib tõesti ehk kõigile rakendada, kuid lõpuks on kõik inimesed erinevad - erinevat sugu, vanust, ainevahetust, toitumist jne, jne. ja see mis toimib ühel inimesel, ei toimi teisel ja eks tõde ole seal kuskil vahepeal ja seetõttu on vaja eelkõige kuulata oma sisetunnet ja kõhuhäält ning et see, mida sa spordisaalis teed on sulle tõeliselt nauditav ja jätab pärast dushi alt tulles meeldiva tunde ja surina lihastesse. Ja alles jääb tahe homme taas tagasi tulla. Seepärast arvan, et äkki võiks sellise halvustava ja mahatampiva suhtumise ära jätta ja kui mingi asi ikka ei meeldi või millega just "sina" nõus ei ole, siis see ka enda teada jätta, mitte mürkipritsiva lausekesega foorumit risustada. Seepärast on Imre Vähi ja Ott Kiivikase soe ja sõbralik suhtumine kõigile teistele eeskujuks, eelkõige inimesele, kes ennast Rotteri nime all esindab. Ta võib tõesti "spetsialist" olla, kuid kui suhtumine kõigisse ja kõike on suhteliselt negatiivne, siis minul ei teki küll tahtmist, ja ega pole julgustki, midagi küsida, sest vastuse toon on juba ette teada. Aga edu ja kaunist sportlikku suve kõigile!
  7. Kas seks võiks asendada aeroobset treeningut ?

    Jeekim, selle asja uurimise eest peaks vähemalt magistrikraadi andma!
  8. Jooksmise kohad Tartus?

    Tartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada. Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada....
  9. Tribulus

    Tribulust saab, veel, näiteks Fitshopist. Tartu Eedenis oli see veel paar päeva tagasi müügil.
  10. kuidas olla terve

    Mul oli aastaid sama mure - angiin sügisel algas ja kevadel lõppes - kogu aeg mingi häda ja viletsus selle kurgu ja üleüldise tervisega. Siis otsustas perearst mind kurguarstile suunata ja ennäe imet - poolteist aastat olin mandlite lõikuse järjekorras ja siis võeti nagu nipsti need mädakolded kurgust ära ja nüüd juba 2 aastat olen terve nagu purikas (ptüi, ptüi, ptüi!) Minu elukvaliteet on peale mandlite eemaldamist paranenud isegi väga ja ma tunnen ennast juba 2 aastat inimesena. Aga kahtlemata on sellele ka kaasa aidanud sportlik eluviis, tervislik toitumine, 20 kilo kaalulangust, mittesuitsetamine ja stressivaba elu. Ja uni on kahtlemata oluline taastusvahend ja küüslauk... maitseasi, aga tarvitan seda isegi suht ohtralt. Easy!
  11. Kulturismis pikkus?

    Kas tähtsad ei ole mitte õiged proportsioonid siiski...?
  12. Jõusaalis käitumisest

    No ma arvan küll, et ühes spordiklubis käies võiks üksteise vastu viisakad olla ja teretamine kuulub kindlasti sinna juurde. Aga loomulikult - mõistlikkuse piires ikka. Kahtlemata ei hakka ma teretama kõiki 30-t vaid ikka neid kes juba tuttavad on või miks mitte ka kapinaabrit kui ta parasjagu seal toimetab. See tekitab minuarust sellise "kambavaimu". Ja teretan vastu kui keegi mind teretab, mitte ei jää teda lolli näoga vahtima nagu "mäksa molu", et mida siis nüüd oli... Ja teinekord on vahva ka saunalaval kellegagi veidi lobiseda ja ma ei leia et see oleks võlts, pinnapealne ja lipitsev... Tegelikult ongi ju nii, et meil on kõigil õigus käituda, tervitada, kõneleda ja olla just selline nagu ma olen ja mulle vastuvõetav on ja kui ma ikka ei taha rääkida, siis ma ka ei räägi... Aga seda kuidagi halvaks tooniks pidada, et keegi on lahe ja sõbralik ja suhtlemisaldis - see jääb mulle küll arusaamatuks. Kui ikka eestlane tahab üksi nurgas nohiseda ja põrnitseda kõiki altkulmu, siis las ta olla... Me kõik olemegi ju erinevad. Õnneks.
  13. Kõht kinni :(

    Peale ärkamist klaas keedetud vett ja kõik toimib suurepäraselt.
  14. Toitumiskava kontroll

    Ja seesama ikka iga jumala päev?
  15. toitumis ja treeningkava?

    Ma olen ka mõelnud samade kavade tellimise peale, aga olen suht kõhkleval seisukohal, sest ma ei kujuta ette, et millinsed need välja näevad. Kas kuskil saaks kasvõi ühte päeva või osa sellest piiluda, et milline see välja näeb? Muidu tellin ära, maksan 900.- eeku ära ja pärast tuleb välja, et ma ei saagi seda mingil põhjusel kasutada. Ette tänades!
×