Jump to content

zxcvb

Kasutajad
  • Sisu loend

    264
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    7

zxcvb viimane päevavõit oli November 19 2020

zxcvb's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

12 Natuke juba nagu teab midagi

zxcvb

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 24.04.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Viimase Profiili Külastajad

8 218 profile views
  1. Nõuanded vastavalt kavale/toidule

    Seal mingi tõepõhi all ka, miks just loomset?
  2. RASVAPÕLETAJA OXY ELITE PRO

    Müügi põhjus? Võtsid ühe kapsli ja nägid, et ei tööta ?
  3. Kui eesmärk on neid keharaskusega harjutusi paremini teha, siis rattasõit ja kepikõnd vist ei aita palju küll aga vähendab vööümbermõõtu. Ära toitumist ka unusta. Tee neid harjutusi nt esialgu 3x nädalas lisaks aktiivsele liikumisele ja ega siin muud kunsti väga polegi. Kättevõtmise ja järjepidevuse asi.
  4. Mõtled üle. Võta rahus hommikul, 600mg omegat teeb töö d-vitamiini imendumisel. Kui tahad, siis võid veel magneesiumi ka lisada, eraldi B vitamiini, tsinki jne.
  5. kõht

    Esimese asjana soovitaks sul toitumise korda seada.
  6. Naine magas käe ära

    Sellest on nüüd küll kahju, et pool maja ja auto pidid loovutama. Loodame, et see-eest valu läheb üle, siis on asi vähemalt tasakaalus.
  7. Kahefaktoriline jõutreening

    Artiklist tundus just ebaloogiline, et selle tugeva treeningperioodi ajal justkui suutlikkuseni ei soovitata minna. Minu loogika järgi on aga tugev treening enamvähem sama mis suutlikkuseni minemine, kui mitte rohkemgi.
  8. Jõutreeningus on teatavasti põhiliselt kaks teooriat: superkompensatsioon, kus järgmine treening toimub ületaastumise faasis ja kahefaktoriline teooria, kus väsimust kuhjatakse mõned nädalad, misjärel võetakse pikem periood puhkuseks. https://www.fitness.ee/artikkel/1036/kahefaktoriline-joutreeningu-teooria Artiklis on öeldud, et selle teise lähenemise puhul suutlikkuseni ei minda, vaid saan aru, et väsimust kuhjatakse pigem sagedamini treenimisega. Olen juba nädal aega pead vaevanud ja ei saa sellest aru. Kui on teada, et paari nädala pärast tuleb kergem periood, siis suutlikkuseni treenimine on ju üks parimaid viise, kuidas väsimust kuhjata. Superkompensatsioon peaks olema vastupidi ehk pigem ollakse ettevaatlikum suutlikkuseni treenimisega. Artiklis on täiesti vastupidi. Tõlkijalt: ühesõnaga mina saan oma sõnades väljendatuna asjast aru nii, et, kui võtame kalendri ette ning koormuse perioodiks 4 nädalat siis superkompensatiooni teooria kohaselt treenitakse näiteks jalga nii: 5, 12, 19 ja 26. jaanuar ja iga kord suutlikkuseni, suure mahuga ning suhteliselt "ribadeks". Duaalse teooria korral treenitakse jalga 5, 8, 12, 15, 19 ja 22. jaanuar, suutlikkuseni ei minda, maht seeriate arvu näol on ka kontrolli all ja mõõdukas. 26. jaanuar kuni 2 veebruar oleks siis see nädal, kus kosutakse, maht ja intensiivsus on minimaalsed Kosutakse millest...?
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mis lisandeid muidu ise võtad ja millal?
  10. Biitsepsi trenn ja valu

    Tean, et paljudel see mure. 10 seeriat biitsa nädalas on suht max juba. Kui sinu puhul 1-2x nädalas, siis see on ju kuni 20 seeriat juba?!
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?
  12. Animal pump

    Aga kas poelettidelt leiaks mõne toote mis on imerohi?
  13. Suur probleem!!

    Sellise arengu pealt tundub, et su naine ikkagi söödab sulle mingeid aineid salaja sisse. Soovitan seda lähemalt uurida, et see kahtlus elimineerida.
×