Jump to content

ksskss

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ksskss

  • Tase
    Vaatleja
  1. no tere

    Omg, kas ma olen arvanud või öelnud, et tahan maruruttu hea välimuse saada? Ma tean, et see kõik võtab aega. Ja ärge nüüd mind mingiks alkassiks ka pidage, ma ei joo enam. Ja tean imehästi, kui palju mis alkohoolne jook kaloreid annab. Ma tean et see kõik pole lihtne. Mitte miski pole lihtne. Ja ma kirjutasin lihtsalt et abi saada ja nõu küsida, kuid hoopis mõistetakse hukka. Ma ei tahagi ranna, ega mingite kuttide jaoks enda figuuri korda saada, vaid seda tahan ma selleks, et oma eesmärgini jõuda ja et mul parem oleks. Mind ei huvita, mida teised minust arvavad.
  2. no tere

    No aga lõppkokkuvõttes, mis on normaalne toitumine? Mida ma peaks sööma? palju? millal? mingite tundide tagant? Puuviljad? Juurvlijad? Leib? Vorst.
  3. no tere

    no aga söömine tegelt peab olema ju reguleeritud. ses suhtes et ei söö palju ja tarbid vähe süsivesikuid ja rasvu. Mina olen pmst šokolaadist ja krõpsudest loobunud. šokolaadi, harva, pigem kommid. puuvilju suht söön. aga no, päevas korra vähemalt söön ma sooja toitu, rohkemaks ei leia aega et sooja toitu süüa. ommikul paarist võileivast saab mul näiteks kõht täis. aga mis oleks siis selline treening, et võtta alla? 4,5,6 kilo? kui rulluisutamine on rohkem aeroobne, ega treeni niivõrd kaloreid.
  4. no tere

    Aitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?
  5. no tere

    olen natuke mures oma kaalu pärast. Pole paks, kuid mõni lisakilo on, tahan kõhtu trimmi, pepsi ilusaks ja natuke paksudest kintsudest lahti saada. tarbin üsna palju alkoholi. söön väikseid portsjoneid, hommikul max 2 võileiba, lõunaajal ka midagist, mis kätte juhtub, õhtul ka vb näksin, peale 6 enam ei söö. käin igapäev rulluisutamas, seda alustasin umbes 2 nädalat tagasi. kas alkohol mõjutab niiväga ja annab lisakilosid? kuidas ma saaksin trimmi ja peenemaks? toitumine? trenn? andke nõu.
×