Jump to content

sass-

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sass-

  • Tase
    Algaja
  1. Muscle+

    Mida se kreatiin siis teeb? Mitte seda et ma ei usuks, lihtsalt tahaks teada.
  2. Muscle+

    Küsimus nimelt selles, et olen mõelnud Muscle+ tarvitamisele. Ise olen 15 aastat vana ja treenind 3 a. Enne selle soetamist tahaks teada, kuidas, millal, kui palju seda tarvitada ja kas üldse tasub vanuse tõttu. Tahan põhiliselt kasvatada jõudu ja lihas massi(massi mitte oluliselt).
  3. Kui järgmine päev pärast treeningut lihased valutavad, on üldse mõistlik järgmine päev trenni minnavõi tasub oodata kuini valu järele annab. I se olen eelistanud oodata kuni valu üle läheb.
  4. toitumine

    Õllet!??.... Ma olen alaealine ja pärast kaheaastat agust pidu ei taha alkoholi nähagi. Mul juba lõhnast keerab sisemuse pahupidi.
  5. toitumine

    Et siis mida ma peaksin sööma, sest isu on mul tohutu. kas peaksin kolm söögikorda jaotama rohkemateks söögikordadeks? Et nagu oma tavalise kolme korralise söögi koguse jagan 4-6 söögikorra peale?
  6. toitumine

    tegelt ma paremini ei oskagi seletada
  7. toitumine

    Päris paljud räägivad et toitumine peab olema korras et reljeefsust saada. Kuidas, mida, kui palju ja millal süüa. Ise sööna hommikut ki kooli ei ole kell 9 või 10 enamasti neljavilja putru, teed ja võileiba. Lõuna on varjeeruv kell 12.00 -14.00. Lõunal on toit väga varieeruv. õhtusöök on mingi kell 18.00 -19.00 tihtipeale kerge praad ja salatit kõrvale. Söön ma muidu nii palju et kõht korralikult täis saada ja lisaks vehepeal näksimist. Jõusaalis on muidu võimalik käia esmaspäevast reedeni. Ja juunis on esmaspäev, kolmapäev ja reede. Kuidas teile paistab minu toitumine? Tänud:)
  8. kõhulihased

    mul nagu kõhulihased on normaalselt arenenud ja nats paitavad välja kah aga tahaks neid lihtsalt reljeefsemaks.
  9. kõhulihased

    Tahaks, et kõhulihased rohkem välja paistaksid. Kui suurse kordustega, mitu seeriat, mis harjutusi teha ja kui tihti. Endal võimalus käia ainult esmaspäevast reedeni jõusaalis.
  10. Kuidas oleks õigem treenida et mitte eriti massi kasvatada ja mitte väga reljeefsust taga ajada. Tahaks rohkem jõudu ja vastupidavust arendada.
×