Jump to content

teasious

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

teasious

  • Tase
    Algaja
  1. Mida annab asendada jõusaalis käimisega ??

    No see pole kohe kindlasti soovitatav.Rasvumise üheks põhjuseks võibki olla ja Sinu puhul kindlasti ongi see ,et keha saab toitaineid nii pika aja tagant ,et ta peab neid talletama - raku mõtlemine on ,et kurat teab ,millal jälle süüa saab ,panen vähe varuks ka. Toitudes enam kordi päevas saab inimene juba ise organismi asemel reguleerida rasvumist jnejne.Seda loomulikult siis ,kui tegemist on vähemalt füüsiliselt liikuva inimesega. Minu puhul see töötab
  2. RASV

    Jutt selline ,et kogu elu olen olnud selline kleenuke vend.Mõõtsin siis rasvaprotsendi ka ära ja see oli 4,6.Hakkasin mõtlema ,et millest see tuleneda võiks ja leidsin enda menüüst puudujäägid..nimelt jääb igast toidukorrast nii umbes 20 g rasva saamata. Kas sellisel söömisel on ka negatiivseid külgi ,kuigi ennast hästi ja energiliselt tunnen?
  3. Treeningkava

    Aga kui tunned pärast kuut harjutust ,et no nii palju energiat on veel üle ,et jube ,kas ka siis peaks piirduma 6e harjutusega?
  4. Vigastus?

    Piimatooteid läheb ikka suurel hulgal sisse. Kus uuringutel? Kas mõtled spordiarsti ?
  5. Vigastus?

    Olen sunnitud juba tükk aega ainult ülakeha treenima kuna põlved ragisevad ja ei julge väga koormust anda.Ühe jala põlves on trepist üles kõndides ka pisut valu. Rasvaprotsent on 4,6 - kas see võib olla mingitkipidi valu ja raksumise põhjuseks, kui ei siis mis võib olla?
  6. Selg

    Harjutustepangas, nagu ka treeningkavades, on seljale ainult 1 harjutus - nn. Pullover . Et suurt ,massiivset selga saada ei piisa ju ometi vaid ühest harjutusest?
  7. paar küsimust

    Kas muna asendamine kodujuustuga (igapäevaselt) on vale? Põlved raksuvad ja ragisevad,mida peaks tegema??
  8. Raskus

    "Raskuseid muuda siis ,kui suudad seerias teha üle kümne korduse." Esimeses seerias? Viimases?
  9. Paar küsimust toitumise kohta.

    Toivo , kui tihti sa enda valkude ja süsikate segu tarbid? Ainult pärast trenni, iga päev?
  10. 4. nädal

    Ära nüüd ärritu. Küsija suu pihta ei lööda.
  11. 4. nädal

    abi on niipalju , et näen kui raske on koostada toitumiskava
  12. Kuidas alustada toitumisega!

    Seal eespool keegi kirjutas, et tarbib kaht proteiiniallikat korraga , miks see kasulikum on ?
  13. 4. nädal

    Kas sa toitud sellesama kava järgi ja kui palju kulub päevas raha? Kuna ma olen õpilane ,siis on mu ressursid mõnevõrra piiratud, sestap tahaks teada milliste summadega peaksin arvestama juba enne kui tellin toitumiskava. ette tänades
  14. 4. nädal

    Trenni algus jääb varieeruvalt kella nelja ja seitsme vahele , kestus ca. 90 minutit. Selle pärast trenni süsivesikute jutuga jõuame jälle toitumiskava juurde jah=)
  15. 4. nädal

    Kui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3x10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga. Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
×